Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepocieszony Bożydar

Jak zacząć?

Polecane posty

Pokłóciłem się z dziewczyną, nie odzywamy się kilka dni, cisza w eterze :( Myślałem, że sama się odezwie, ale może tym razem to ja zrobię pierwszy krok ku pojednaniu :( Kłótnia była w zasadzie o nic - błachostka, ona strzeliła focha, a ja poszedłem po tym sobie na piwo, nie reagując na focha :o Jak zacząć, zeby nie było ze czuje się winny, bo się nie czuje...

Gość koleżanka75
nie zaczynaj "foch" jest dowodem na to, że dziewczyna za młoda i za głupia na związek

Gość mocarny tadeusz
ma 23 lata :o foch to raczej taka bezsilnosc w dyskusji ze mną, z braku argumentów do obrony swojej tezy, z nerwów i nie mocy, słodko to wyglądało ;)

sory, nicka nie zmieniłem, ale to nie istotne ;)

mocarny tadeusz, niepocieszony bożydar - chłopie.... żenua

jessu, jaka roznica w nicku? :o

Jestem przeciwnikiem tzw. cichych dni. Jakbym się wkurzył i poszedł na piwo to by mi przeszło i powiedziałbym jej, że jeśli w ten sposób rozwiązywać \"problemy\" (nie odzywając się do siebie nawzajem, fochy itp.) to szerokiej drogi jej życzę.

nie chodzi o to, że je zmieniasz tylko o same nicki - no proszę... :o za chwilę będziesz żałosnym mścisławem :o

Gość koleżanka75
23 lata... no nie wiem, jeżeli w tym wieku ma "fochy" (a to przywilej 14-latek) to nie wróżę niczego dobrego. W każdym razie zawsze możesz zapytać czy już jej przeszło? Swoją drogą to na taką bezsilność, brak argumentów itd. foch nie jest najlepszy tylko zastanowienie się czy czasem to druga osoba nie ma racji. Powiedz jej to.

ona jest taka, ze przyznanie sie do niemania racji jest praktycznie nierealne, taki charakterek ;) ale ja to lubie, ale nie wiem jak teraz do niej zagadac, nie chciałbym o fochu wspominac, puscic to w niepamiec i nie wracac :)