Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zuza

Macie coś takiego,że czasem Wam się wydaje,że Ktoś o Was cos pomysli??

Polecane posty

Gość taka jedna zuza

hej:) Zauważyłam,że strasznie przejmuje sie ludzmi. Obecnie nie pracuje i jak wyjde raz na jakis czas na balkon to wydaje mi sie ze ktos pomysli a co ta tak łazi po tym balkonie, zamiast pracować, ... cokolwiek robie to pierwsza moja mysl,że ktos sobie o mnie cos pomyśli, i że np mnie obgada :( Ciężko się z tym żyje... a może ja mam jakieś schizy ..Macie podobnie czy tylko ja jestem taka niezła.Pozdrawiam

Gość ffve
tez sie martwie takimi rzeczami, ale to niepotrzebne. Skup sie na jkiejs robocie

Gość taka jedna zuza
no chyba muszę, bo zaczynam podejrzewać,że coś nie tak jest ze mną;)

Gość taka jedna zuza
niech Ktos jeszcze napisze czy ma takie jazdy, bo pomyslę ze ja tylko mam;)

Gość no chyba tylko Ty
tak masz . . . A niech sobie myślą i gadają. Ja wiem swoje !!

Gość taka jedna zuza
zazdroszcze Tobie takiego podejścia!! A to to schizofrenii nie podobne jest to moje zachowanie, bo zaczynam sie bac

Gość nieprawda ja tez
tak mam. nie wiem czy to jest normalne, ale zawsze jak cos robie to sie zastaawiam czy ktos sobie o mnie czegos nie pomysli. Przy rodzinie i znajomych jestem swobodna. ale juz np sasiadow w moim wieku kiedy ide nawet glupie smieci wyrzucic a oni sa w poblizu to sie zastanawiam czy sobie czegos nie pomysla.... ale durne to jest

Gość taka jedna zuza
ooo dokładnie mam tak samo

Gość Giczka
Ja też tak miałam i radze- zapanuj nad tym najszybciej jak się da. To jest chyba jakis błąd wychowawczy, może rodzice cie za bardzo izolowali od innych, nie wiem. W każdym razie mów sobie , że masz to w dupie. Wyjdź raz wyrzucić śmiecie ubrana jak idiotka i zobacz, czy od tego swiat sie zawali. Jak ktoś ma o tym gadać i sie śmiać, to niech sie śmieje. Uwierz, nie jestes pępkiem świata - pośmieją się z ciebie, a za 5 minut przejdzie jakas baba, podwieje jej spódnice i będą się smiali z niej. Są osoby, którym inni latają koło dupy i oni cię nie będą obserwowac i wyśmiewac. Sa tez ludzie, którzy nic innego nie majado roboty i faktycznie obgaduja wszystko co sierusza. Ale po paru minutach i tak nie pamietają, co , kto i gdzie, bo przeciez tyle informacji zaden mózg nie pomiesci. Naprawde nie ma sie czym przejmować. A jak siewkręcisz, to potem nie zagadniesz faceta, który ci sie podoba, nie postarasz sie o posadę, która cie interesuje, bo będziesz sie bała, ze pomyśla, że jestes głupia albo jakas. Pracuj nad tym

Gość nieprawda ja tez tak mam
albo rozmawiam z kims a potem ide do domu i siedze przemyslam przebieg rozmowy i niedaj boze sie zalpie na tym ze cos nie tak powiedzialam bedzie mnie to potem caly dzien dreczylo. zpewne ta druga osoba sie nad tym ani chwili nie zastanowila.

Gość nieprawda tez tak mam
ja nawet do sklepu rano jak ide to sie maluje, bo sie obawiam ze kogos znajomego spotkam i on sobie cos o mnie pomysli ze flejtuch jestem albo brzydka albo nie wiem sama co ale wole sie umalowac

Gość taka jedna zuza
heh, mam bardzo podobnie!! a można wiedzieć skąd jesteś?

Gość nieprawda ja tez tak mam
a dlaczego pytasz?? myslisz ze to moze byc choroba terytorialna ;p powiem tylko ze wojwodztwo podlaskie :)

nigdy w zyciu nie przyszloby mi do glowy, zeby nie wychodzic na balkon bo ktos sobie cos pomysli :) to moja sprawa co robie a nie robie niczego zlego :) martwie sie raczej o to zeby maz byl zawsze zdrowy, zeby nic mu sie nie stalo i o ty by kotek sie czul dobre bo choruje. A caly dzien bezkarnie laze po balkonie bo pracuje dorywczo popoludniami :)