Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzmy tooo

powiedzmy sobie szczerze gdyby moja dziewczyna zachorowala lub zostala kaleka

Polecane posty

Gość powiedzmy tooo

natychmiast bez zastanowienia bym ja rzucił, tego kwiatu pól światu

Gość christina27
a gdyby zachorowała twoja żona,z którą miałbyś dzieci ,to też byś ją rzucił?

Gość powiedzmy tooo
tak

Gość powiedzmy tooo
a po co mi kaleka w domu i zwiazane z tym obciazenie psychiczne ?

Gość o Boooożee
To skrzywdziłbnyś Ją niewyobrażalnie. Jak się kogoś kocha to nie zostawia się tego kogoś w potrzebie. To, że ktoś zachoruje to nie Jego wina... Nie rozumiem takiego podejścia ! Dla mnie ktoś, kto zostawia chorego partnera dlatego, że zachorował - nie jest człowiekiem tylko bestia ! Wyrządza krzywdę już i tak cierpiącej osobie. Ja swojego partnera nigdy bym nie zostawiła w potrzebie, nawet gdyby był przysłowiowa "roślinką " (odpukać) to trwałabym przy Nim , kochała i opiekowała się. To jest prawdziwa miłośc !

Gość przeciezzzz
taki debil nie znajdzie sobie normalnej zony, z nim tez zadna nie zostanie jak jemu cos bedzie

Gość powiedzmy sobie szczerze
... że jesteś debilem !

Gość gloss .
a gdyby facet ktorego kocham zostal kaleka bylabym przy nim itak, bo go kocham, niewazne co by mu sie stalo i jakby wygladał, niestety on mnie nie kocha i nigdy nie pokocha:(

pewnie to prowokacja, a tak ogólnie to facet niedojrzały psychicznie....teraz już ją lepiej rzuć...

Gość phi też mi coś
bo ty nie jesteś facetem tylko ciotą bez jaj mężczyzna zrobiłby inaczej

A gdyby urodziło Wam się chore dziecko, to wyprowadziłbyś się z domu, bo po co ci obciążenie psychiczne? nie jesteś facetem, tylko ciotą

widzę że przedmówca wyraził się tak samo, dopiero teraz przeczytałam:) czyli nie tylko ja tak sądzę:P

powiedzmy sobie szczerze gdyby moja dziewczyna zachorowala lub zostala kaleka--- -ona by cie rzuciła bo chorzy mają obniżone poczucie wartości i boją sie litości.Wkurwiała by Cie tak bys powiedział Pa.Wiec sie nie martw,nie zatrzymywałaby Cie.

no a gdyby ona nie mogla uprawiac seksu po wypadku to co musialby sie z nia mewczyc

To jest wk*************** ale faceci tak robią. Mojej znajomej urodziło sie dziecko niepełnosprawne i mąż po pół roku nawiał. Mało to jest topików dziewczyn chorych itp które facet zostawia???

Jacek1982--->gwarantuje Ci ze jesli byłaby chora nieuleczalnie lub trwale sparaliżowana(nagle)lub nie mogłaby zaspakajać potrzeby faceta----.chciałaby odejść od niego w pierwszym odruchu.Nie zatrzymałby jej koniec związku.

No to własnie chodzi!O obniżenie własnej wartości.Nagle Nam swiat sie wali.Potrzebujemy kogoś bliskiego,ale jednocześnie nie chcemy litości.Chyba najbardziej boimy sie uzależnienia....To są takie mysli na początku,potem przechodzi.Z resztą to wszystko zalezy od choroby i stopnia zażyłości pomiedzy parą.;)