Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menski menszczyzna

Tak wyglądać powinna każda zadbana kobieta - czytajcie i starajcie sie takie być

Polecane posty

Gość bleeeeehh
Sam jesteś krety pedale

Yeah, kolejny bardzo inteligenty topic! :D Kolego, po pierwsze popatrz na siebie, bo jestem pewna, że w Twoim wyglądzie jak i również w zachowaniu jest wiele do życzenia! Po drugie kobiety mogłyby stworzyć jeszcze dłuższą listę jaki powinien być prawdziwy mężczyzna. Po trzecie wydaje mi się że taki \"ideał\" szybko by Ci się znudził Po czwarte nie ma ideałów Po piąte dobrze że nie wszyscy mężczyźni mają takie rozumowanie jak Ty i są jeszcze ci prawdziwi Po szóste ile ludzi na świecie tyle gustów, więc nie ma co uogólniać, bo popatrz jakby wszystkie kobiety były takie jak napisałeś, to Ty wybrałbyś jedną z nich, a co z resztą?

Gość menski menszczyzna
dziwka ty rzeczywiscie nia jestes a na dodatek jestes pusta materialistka bo piszesz ze facet ma byc bogaty;-o mnie kasy nie brak ale nie zwiaze sie z kobieta ktora bedzie mi pasozytem i nie zarobi nawet na kosmetyki ktore wymaga aby facet jej kupil :-o

Gość bleeeeehh
Facet ma traktować swoją kobietę jak księżniczkę, jak ma to zrobić, jeżeli nie jest bogaty. Jak tak nie uważasz, to jesteś pedał!

Ohh,jakiś Ty skromny "kasy Ci nie brak" i wcale nie materialista "kobieta musi dobrze zarabiać jak ja" boTy na jej kosmetyki (kosmetyki po to żeby była piękna-bo Ty tak chcesz) pieniędzy wydawać nie będziesz, oj dzieci, dzieci..

Gość menski menszczyzna
bleeeh znajdz sobie szmato sponsora z takim podejsciem:-o gardze takimi dziwami jak ty, jestescie mniej niz zero

iesz, autorze, jezeli masz takie wymagania co do kobiety, to dlaczego kobieta nie ma miec duzych wymagan co do Ciebie? I ja Cie nie nazywam kretynem, choc naprawde nie myslisz sprawnie.

menszczyzno wychowany i kulturalny i w ogóle super, do kogo kierujesz tak ostre słowa? oj nie ładnie, nie ładnie...

Gość bleeeeehh
A ty jesteś PEDAŁ! Przykro mi fiucie!

Gość zmartwie cie nusisz zmienic
ideal, poniewaz idealna nie poleci na faceta. ktory takich slow uzywa w stosunku do kobiet ( czytaj -zwykłago chama , nomen omen piszacego zaCHamowanie przez CH)

Gość Gradus23
Przegrałeś życie z takim podejściem!

Gość ojej-u
to zalosne,ze ludzie z wyzszym wyksztalceniem(chyba ze tylo tak mowia) maja tak niski poziom intelektualny...a twoj-menzczyzno!-siegnal dolnej granicy!! ale polegajac na mojej intuicji i empatii -wcale nie jestes tym kim piszesz,albo to tylko twoja prowokacja...a zdradza cie wiele szczegolow...ale co najwazniejsze PRAWDZIWY MEZCZYZNA-nie stawia takich wymagan kobiecie,bo znaczy to ze sam sklada sie z samych brakow... ale z takim podejsciem-zycze jak najmniej bolesnego usychania ptaszka...,chyba,ze znajdziesz kogos na swoim poziomie-co jest mozliwe,ale jesli chodzi o wyglad,to watpie(mysle,ze powinienes jeszcze sprecyzowac w cm.../jak myslisz?)

Gość ojej-u

wszystkie te warunki oprócz 10 spełnia reklamowana przez tegp tranwescytę na niemieckiej telewizji Vox plastykowa lalka z tworzywa cielistego, można kupić na raty

Gość /ehh
jezeli wymagasz od kogos czegokolwiek to wymagaj tego samego od siebie i bedzie ok. wcale sie nie dziwie, ze nie masz kobiety skoro szukasz idealu. niestety tak ten swiat jest poukladany, ze nie ma idealnych ludzi, zarowno mezczyzn jak i kobiet!!! zrozum TO i bedziesz mial latwiejsze zycie przy ukochanej kobiecie.

Gość menski menszczyzna
"...prawdziwy mezczyzna nie stawia wymagan kobiecie..." czyli wg ciebie prawdziwy mezczyzna to taki ktory ozeni sie z pierwszym lepszym kaszalotem ? idiotka :-o

No prosze. W dodatku taki gentleman wyzywa kobiety od idiotek i kretynek. W takim razie pozostaje mi tylko zyczyc Ci kobiety godnej Ciebie. czyli idiotki i kretynki.

Gość sdsfsf
Prawdziwa kobieta chozi seksownie ubrana i umie chodzić. A nie jak większosć zwłaszcza lasek przed 30 nawet nie umie elegancko i kobieco chodzić. Ale jak się chodzi non stop w spodniach i adidasach to sie zatraca kobiecość.

Gość Ju........
:PZawsze można chodzić w glanach

Gość sdsfsf
Zenada i prostactwo

Gość do tego wyżej
skoro uważasz, że dla Twojej podniety i wygody kobieta ma sobie rujnować kręgosłup i fundować żylaki zap***jąc codzień na dwunastocentymentrowych szpilach to sam jesteś żenujący

Gość sjp
to chybA mnie wlasniew opisales , autorze. niestety jestem juz zajeta...ale ciagle slysze jak moj chlopak moi mi ze jego koledzy mu tak zazdroszcza ze mnie ma :~)

Gość sjp
z jednym wyjatkiem:moj facet kupuje mi wszystko co chce i nie stroi przy tym fochow. bo uwaza iz to mezczyzna powinien dbac o kobiete.. ja tez pracuje wiec nam kasy nie brak i kasa nie jest zadnym kryterium w naszym zwiazku

Gość sjp
bo to nie tylko kobieta ma sie czyms reprezentowac ale facet takze/...a nie idzie na latwizne jak ty autorze