Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opieprzyłam siostre

Opieprzyłam siostre a matka mnie

Polecane posty

Gość opieprzyłam siostre

Mam 25 lat, moja siostra 12, wiec jest jeszcze dzieckiem. Ale zaczyna wchodzic w tzw trudny wiek i zaczeła sie buntowac. Zaczeła sie malowac, ubierac w bluzki z dekoltami, odsłania ramiona i pokazuje swoją jeszcze dziecinną chudosc. Ledwo stanik zaczeła nosic a juz mysli ze taka dorosła. Wczoraj gdzies sie umówiła do kolezanki i ubrała własnie jedna z takich bluzeczek i niezdarnie wymalowała usta moją szminką. Tu nie chodzi, ze wzieła tą moją szminke tylko ona jest stanowczo za młoda na takie cos. Opieprzyłam ją ostro, ze wygląda jak spod latarni. Zrobiłam to w trosce o nią. Wiem jakie są nastolatki , wiem jak mama na mnie nawrzeszczała jak miałam 18 lat i ubrałam bluzke ze sporym dekoltem na dyskoteke !!! zadziałało a teraz ona jej na to wszystko pozwala....nie rozumiemm tego czy ona nie wie co sie teraz dzieje ??

Gość bleeeeeeeeh
To smutne, że dzieci tak szybko chcą dorastać. Tracą tylko swoje dzieciństwo.

Gość opieprzyłam siostre
ja chodze po knajpach ze znajomymi, czy na dyskoteki, ubieram sie inaczej niz na codzien ale cholera ja mam 25 lat i zaczełam szalec na studiach bo dopiero teraz wiem co sie dzieje na swiecie a co taka 12 latka moze wiedziec ??? jak sie jej nic nie tłumaczy to jeszcze sie w cos pakuje a matka, ze co ja chce fajnie wygląda.

Wiesz popieram Cie. Ale wiesz jak jest.. młodsze dzieci zawsze sa bardziej 'kochane', lepsze i na wszystko sie im pozwala. Kurde!

Gość niopjik
juz nie przesadzaj co to bluzki z dekoldem ubrac juz nie mozna to niech cale rok w golfach chodzi wlasnie takie sa ludzie zamiast pomoc przejsc przez ten trudy wiek to jeszcze bardziej go utrudniaja a zamiast wrzeszczec ze za mocno sie maluje zabierz ja do drogeri i kup jakies naturalna szminke podklad czy cien zeby nie wygladala jak z pod latarni a sama jak piszesz masz 25 lat a ona 12 a teraz czasy sie zmieniaja nie mowie za na lepsze ale krzykiem nic nie zdzialasz lepiej postaraj sie zeby ci zaufala i z problemami do ciebie przychodzila a nie sobie wroga robisz!!!

popieram cię a mama użyła głupiego argumentu jest różnica miedzy tak ubranym 12 letnim dzieckiem a dziewczyną która ma 18 lat . Masz rację ja też opieprzam moją siostrę a rodzicom nic do tego bo wiedzą że jeśli ich nie posłucha to może mnie.

Gość stróż pradwy
W ogóle się nie przejmuj, to nie Twoje dziecko, tylko matki, ale powiedz matce, żeby nie oczekiwała od Ciebie pomocy, jak się coś gówniarze zacznie dziać, a zacznie na pewno brykać. Głupio zrobiła Twoja matka, bo zamknęła Ci usta, a Twoja siostra tylko to wykorzysta. Spróbuj się w ogóle nie wtrącać, ale uprzedź o tym matkę koniecznie!

Gość Giczka
Ogłupiałaś ? Co ty sie bawisz w wychowawcę ? 12-latki zwykle zaczynają się interesowac makijażem. Zamiast sie na nią drzec, pokaz jej, jak się malować, powiedz, że w makijazu nie chodzi o to, zeby sie wymalowac jak klaun, ale żeby podkreślic swoje ladne strony, a ukryc brzydkie. I ze nauczyciele nie lubią, jak uczennice sie maluja, więc niech makijaż bedzie na weekendy. Z dekoltami tez możesz jej powiedziec, ze chłopy mogą to xle zrozumieć i żeby nie przesadzała. Nie ma nic gorszego, niż wydarcie sie na małolate, że wygląda jak dziwka. To jest dziecko i nie ma takich intencji, jak tobie sie moze wydaje. I nie wie, jakie sygnały wysyła takim ubraniem. Moja kolezanka pozwalała się starszym kolegom obmacywać tak mniej więcej w tym wieku, bo ona była wyrosnięta. Do dzis pamietam, jak mnie przeraziła jedna taka stara krowa, jak smarkulę taką 12-letnią zaczęła wyzywać od dziwek i kurewek

Gość
Syndrom Benjamina?

Gość opieprzyłam siostre
jak sie ostro nie podejdzie do tematu to dziewczyna oleje to !!! po co 12 latka ma sobie psuc cere takimi kosmetykami??? i to wygląda smiesznie taka niby wymalowana a włosy to chyba z 2 tyg nie myła próbowałam na spokojnie ale nie dotarło. A sie zaczynają problemy bo mówi, ze jedzie do kuzyna na rowerze a wcale jej tam nie ma. Więc gdzie w tym czasie jest ??? rodzice kupili jej tel komórkowy...ok ale jak sie do niej dzwoni to nigdy nie odbierze bo niby sie jej rozładował. Jasne i tak ciagle jest. Jak jej powiedziałam ,ze chłopcy moga to zle zrozumiec to sie wsciekła ze teraz taka moda. I ze wygląda kobieco.No matko jedyna 12 latka to nie kobieta !!!

Gość uuuuuuuuuuuuuppppp

Gość srutuuuuuu
ja jak miałam 11 lat to sobie ubzdurałam że chce miec lalke bobasa, i kupiłąm soibie, w życiu mi nie przyszło żeby sie malować ;/ teraz mam 19 lat i sobie na to moge pozwolic :O

Gość trolkaaa
juz nie owcie ze 12 latka ma uzywac podkładu, oki błyszczyk, jakic delikatny cien do powiek, ewentualnie tusz do rzes, ale podklad? puder? zbedne dla mlodej dziewczyny, tak jak ktos wyzej napisał, powiedz ze jak matka chce to mozesz sie nei wtracac, ale jak sie oakze ze za 2 lata bedzie miaal brzuszek to dziecka pilnowac nie bedziesz, moze macie w okolicy mloda matke, powiedz ze tak to sie zaczyna, anjpierw od kłamstwa a potem na dziecku konczy

lepiej z nią rozmawiaj, tłumacz, ale nie krzycz na nią..

a z mama tez porozmawiaj, ale ne przy siostrze

Gość hhannia
12 lat i interesowac sie malowaniem????????????? ja w tym wieku skakalam po drzewach:/

Gość opieprzyłam siostre
tłumaczyłam, rozmawiałam....uparta jak osioł i chyba robi na złosć, nic do niej nie dociera

Gość zachwyconyyyyyyyyy
12 latki zaczynaja golic cipki nosic stringi i mini

Gość psychodelia
ja w wieku 12 lat dostalam 1wszy okres jeszcze dobrze cipki zarosniętej nie miałam....

Gość fanka anka
uwazacie ze to dobrze ze one sie maluja, gola nogi, nosza stringi? mam 24 lata, majac 12 lat nie myslslam o malowanie, bawiłam sie w berka, chowanego, mialam beztroskie zycie, dzis majac 12 lat dziewczyny caluja sie, to naprawde nei prowadzi do niczego dobrego, potem kazdy sie dziwi ze dziewczyna ma 15 lat i ma dziecko, a dlaczego? bo wczesciej ma pewne przyzwolenie, kiedsy bylo lepiej, dzieci były grzeczniejsze i nei miały takich pomysłow

Gość zachwyconyyyyyyyyy
http://mydziewczyny.tenbit.pl/4,191,8,1851725,0,0,0,forum.html ojej wejdzicie sobie na forum dla nastolatek i jest pelno postow s tylu mam 11 lat i gole cipe i nogi :D

zdecydowanie brak mi w tej opowiesci ojca - on tez powinien kogos opieprzyć :P

Gość fanka anka
to juz przesada w takim wieku zaczynac golic nogi, jak one beda wygladały za 15 lat? czego roddzice pozwlaaj dzieciom na to? oki moga nei wiedziec ze corka goli nogi, ale watpie zeby na tym sie konczylo, chciaalbym zeby kiedsy moje dzici wychowywały sie w normalnym społęczenstwie, bo jak tak dalej pojdzie to neiwiem co beda robiły dziewczynki wwiku 10 lat

Gość olka 1222222
a co maja chodzic z obrosnietymi cipami pachami i nogami ??

Gość fanka anka
watpie zeby dziewczynka majc 12 lat miala bujne owłosienie,

Na pewno sie tylko chwalą, że golą, bo cóż one maja do golenia...