Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana kobietka -

Idzie lato a tyle facetow zapuszczonych nadwaga - wstydzcie sie i odchudzcie

Polecane posty

Gość zadbana kobietka -

Prawdziwy mezczyzna MUSI MIEC kaloryferek na brzuchu, wysportowaną sylwetkę umięśnioną w granicach przyzwoitości ;-) A jak jest w realu ? Mało kto z was tak wygląda bo wolicie siedzieć na dupie, chlać piwsko a tyłek i brzuch rośnie :-o Spójrzcie na waszych kolegów z siłowni - oni to mają ciała, ale do tego trzeba wyrzeczeń i ćwiczeń a nie bezczynności:-o Bierzcie sie za siebie bo latem nie będzie na kim oczu zawiesić :-p My kobietki dbamy o siebie, a wy ? Pasibrzuchy :-o

Gość czosnek granulowany
Brawo brawo i raz jeszcze brawo !!! Nareszcie ktoś rozsądnie poruszył tą kwestię ;-) Na nas sie najeżdża, że mamy więcej ciała a faceci wyglądają jak menele spod bramy w centrum miasta :-o Chcecie abyśmy o siebie dbały to dbajcie o siebie Facet bez kaloryferka na brzuchu u mnie nie ma szans :-p

Gość ta dbacie o siebie kobiety
gdzie okiem nie rzucisz stado płetwali toczących sie niczym kula, tony celulitisu i boki wylewające sie z pod biodrówek ..

Gość dejot
Gdzie ty widzisz grubych facetów do 30 ??? W Poznaniu jakoś ich brak...za to grubych kobiet...coraz więcej...

Gość nie lubimy misiowatych
lubimy szczupłych i lekko umięśnionych.:classic_cool:

cream przestan juz :p ja tylko w kwestii formalnej: "nasi koledzy z silowni" nie sa z reala? :D

Gość no i w dodatku wylezą
na ulice w sandałach i skarpetkach wieśniaki jedne, porażkaaaaaaa!:o

Gość zadbana kobietka -
Widze że pierwsze egzemplarze frustratów się odezwały :-p Prawda zabolała ? My o siebie dbamy a wy jesteście beznadziejni:-o Facet MUSI BYĆ SZCZUPŁY i WYSPORTOWANY :-p Łatwiej wam nas atakowac ale od tego nie bedziecie atrakcyjniejsi i co bardziej dumna i szanująca sie dziewczyna oleje was :-p

eee tam odrazu kaloryferek. ciekawe, jak chłop zbyt atrakcyjny to sie baby za nim oglądaja, a ten jak zajazy ze sie oglądaja to hop skok w bok i tyle z kaloryferka. Nie powiem ja tez lubie zadbanych- czysty, zadbane dłonie, pachnący, dobrze ubrany i ostrzyzony, ale wystraczy . nie musi byc mięsniak z siłki albo cos w tym stylu. Moje zdanie, dziekuje za uznanie :D :D:D

to że chodze na siłownie to nie oznacza że zaraz musze byc mięśniak

"nie musi byc mięsniak z siłki albo cos w tym stylu" a to czemu? niska samoocena? :)

"to że chodze na siłownie to nie oznacza że zaraz musze byc mięśniak" bo Ty to jestes sezonowiec :D:D

nie jestem sezonowiec tylko nie chce myc wielki :) chce tylko zachowac w miare proporcje ciała to wszystko :)

Komiczne, nie chodzi o niską samoocene, mówie akurat moje zdanie co do facetów, nie lubie mięsniaków, choć facet z fajną rzeźbą jest ok. Pisałam że to moje zdanie cholera nie skakac na mnie no!!!!!!!!! I zgadzam sie ze siłka nie równa się mięsniak, ale cóz, ja znam tylko mięsniaków oni to na słowo siłka odrazu kurwiki w oczach. :D Spoko. A ten mi z kompleksami wyjezdza. Teraz moge miec bo mam duuze brzuchalowe gabaryty, ale kiedys nie sądzę.

poprostu mnie to wkurwia że jestem oceniany negatywnie pomimo minimalnej niedowagi

Cream i o to mi chodzi, że jeśli juz to własnie zachowana forma- a nie odrazu mięśniak napakowany!!!! Może Ty mnie zrozumiesz :( Czuję się nierozumiana.. Niech mnie ktoś przytuli :o

Cream dzieki za tulanie :) hihi, pozdro dla wszystkich menów :)

Gość gfde
zadbana , ale niektorzy lubia swoje ciało .

Gość WIECEJ TAKICH KOPBIET NA FORUM
O WŁASNIE! WSZYSCY GADAJA ZE KOBIETY CO TU SIEDZA TO MAJA NADWAGE I W OGOLe! A CO Z FACETAMI?! I BRAWO DLA KOBIETY KTÓRA PORUSZYŁA TEN TEMAT!BRAWO!

WIECEJ TAKICH KOPBIET NA FORUM ..ja mam minimalną niedowage i zostałem tu zjechany równo a misiowatych się wręcz promuje :O

Tamari ..łatwo ci mówic :O a nawet jak dorosne to co się zmieni nic

\"Teraz moge miec bo mam duuze brzuchalowe gabaryty, ale kiedys nie sądzę.\" ale mnie chodzi o teraz :P a cream, powinien sobie te siłke odpuscic - szkoda jego czasu bo tak jedyne co wyrwie, to włosy nosa :P

"WIECEJ TAKICH KOPBIET NA FORUM ..ja mam minimalną niedowage i zostałem tu zjechany równo a misiowatych się wręcz promuje " bo masz niedowage jaj i mózgu :P

komiczne ...niestety masz troche racji ale wiesz ja cały czas walczę z niedowagą a to nie jest takie łatwe przytyc :( a wystarczy wyjśc na ulice i się widzi jalkie są pary

bo te surogat faceta moglby sie wreszcie wziąć za siebie.... a on pisze do laski jakies tam tuli, tuli, tuli :D