Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak usunąć

jak usunąć adresy zapamiętane przez przeglądarkę?

Polecane posty

Gość jak usunąć

wyczysciłąm historię, usunęłam pliki cookie, strony offline i oprozniłąm folder temporary internet files jak klikam w pasku adresu na strzałkę rozwijającą to jest ok, niby pusto ale jak wpiszę tam jakąs literę to natychmiast wyswietla się listra stron na tę literę, które kiedys odwiedzałam

Gość jak usunąć
Perła, próbowałam ale to niestety tez nie działa a juz mnie to wkurza, chcę wpisac adres a tu mi się rozwija menu na pół ekranu

Gość pomagam_ludziom_.
kliknij prawym klawiszem na ikonke 'INTERNET" i tam wyswitla sie funkcje , kliknij na własciwosci (ostatnie, na dole) i tam wyswitli ci sie taka ramka i 'STRONA GŁOWNA' jest 'historia przegladania' KLIKNIj na takie duze USUN ( obok 'ustawienia') i trzecie bedzie usun historie:) MAM NADZIEJE ZE NIE POPLĄTAŁAM NA ZA BARDZO?

Gość jak usunąć
no nie działą, serio, nie wiem jak to ten sposob z własciwosciami tez nie działa, wyswietlają się tylko własciwosci samej tej ikony uruchamiania netu :( kurczę jak juz nie wiem co z tym jest nie tak

Gość pomagam_ludziom_.
niemozliwe.

Gość farbki
a jakie ty te stronki oglądałaś ze teraz tak koniecznie chcesz je pokasowac? :-/

Gość jak usunąć
no różne, tylko to wkurzające że się rozwija menu na pół ekranu a tych stron juz nie potrzebuję juz normalnie stracilam wenę, wypróbowałam wszystkie sposoby i nic

Gość farbki
no to tak: narzedzia-->opcje internetowe--> wyczyść historie a potem restart i gotowe :-D

1) ctrl+h-jednoczesnie.Po lewej stronie na monitorze pojawi sie wszystko co przegladalas.Klikasz lewym zeby zaznaczyc i prawym. Masz do wyboru:expand i delete(wymaz).Wymazujesz.Tak po kolei mozesz usunac co chcesz z historii przegladarki.Na koncu klikasz na wylaczenie sideshow i koniec.

Gość karolinka:)
Na pasku u góry masz "narzedzia" naciskasz,wybierasz opcie i pojawi ci sie okienko w ktorym wybierasz prywatnosc i masz tam na samym dole "podopwiedzi w pasku adresu opieraj na" i wybierasz nie podpowiadaj i gotowe:)

Gość Kinga :)
tez mialam z tym wielki problem, ale dzieki wam został on rozwiązany :) dziki wielkie :)

Gość misieks33
ja mam chrome i nie mam pojecia jak to zrobić bo wpisuje w pasku i wyskakują mi strony ktorych chce sie pozbyć pomocy!!!!!!!!!!!!