Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marna studencina

czy jest sens po licencjacie robic studia podyplomowe

Polecane posty

Gość marna studencina

zarządzanie bhp czy cos podobnego?

Gość marna studencina
aha, ale co mnie to obchodzi? nie interesuje mnie Doda :O

Gość Pewnie że jest sens
tylko głupio sie w Polsce utarlo, że musi byc magister.

Gość bhp lepiej nie
kuzynowi kobieta od rekrutacji szczerze powiedziała że go z tym nie przyjmą:D

Gość marna studencina
nie wiem dlaczego ale jakos wolalabym zrobic sobie podyplomówke:( kurcze ktoś tam napisał ze lepiej nie :( szkoda bo ja chcialabym np w jakiejś dużej firmie dbać o porządek i czystość :) i myśle ze to byłoby dośc ciekawe zajęcie

Gość marna studencina
a może ktoś mi poleci przyszlościowy kierunek ?

Przyszłościowy jest ten, z którym Ty wiążesz swoją przyszłość. Nie ma nic gorszego jak idziesz na studia bo ktoś Ci powiedział, że po tym to dostaniesz wszędzie pracę. Jak nie będziesz miała serca ani chęci do pracy w zawodzie w kierunku którego skończyłaś studia (nawet najlepsze) to i tak Cię nie przyjmą (albo bardzo szybko zwolnią). Jeśli chcesz BHP to zrób BHP - tylko przemyśl dokładnie co byś chciała robić i jakie masz możliwości żeby to zrealizować. Głowa do góry:)

Gość inninis
"szkoda bo ja chcialabym np w jakiejś dużej firmie dbać o porządek i czystość i myśle ze to byłoby dośc ciekawe zajęcie" to zatrudnij się jako sprzątaczka hahahaha a teraz serio to uważam że podyplomówka jest bez sensu... i robi się ją wtedy gdy np w firmie jest Ci potrzene dodatkowe kierunkowe wykształcenie wtedy ma sens, ale tak robić żeby robić to już lepiej magistra a podyplomówke jesli będzie taka potzreba

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
Doda jest fajna i koniec

Gość palinski
Jest sens, czemu by nie? Zawsze po ukończeniu studiów podyplomowych można zacząć magisterskie, jedno drugiego nie wyklucza. Podyplomówka może pomóc szybko się przekwalifikować, znaleźć lepszą pracę albo zainspirować do wyboru kierunku magisterskich (tak było w moim przypadku). Dużo przyszłościowych kierunków jest w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w warszawie. Obok typowo biznesowych typu MBA albo ZZL jest też bardzo ciekawa oferta edukacyjna dla psychologów.

Gość rowerektrójkołowy
Szczerze powiedziawszy tez sie nad tym zastanawiam. Po moim licencjacie nie kierunek pedagogika daja mi uprawnenia pedagogiczne(tak w biurze rekrutacji pwiedziano) lecz podyplomówka z pedagogiki. Można łaczyć mgr i podyplomówke, ale trzeba tu i tu kase płacic. Cały czas sie zastanawiam czy warto robic mgr? Mam juz spore doswiadczenie zawodowe,ale boje sie,ze jak bede aspirowac na ine stanowisko to kryterium bedzie mgr. Przeczytałam ilka forów nt podyplomówek i nadal nie wiem co dalej

Gość rowerektrójkołowy
wakacje... nie ma nikogo na forum