Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelmania

Liposukcja, lipoliza a może SmartLipo????

Polecane posty

Gość Mindołek
Nie wiem nic na temat tego doktora, ja mogę Ci przysłać zdjęcia sprzed i po zabiegu u pani Kasi w Sulęcinie, jesli jesteś zainteresowana, to pisz, wyślę Ci. Ogólnie jest to bardzo fajny zabieg. Ja jestem zadowolona i polecam Ci. Myślę, że nie ma żadnego znaczenia gdzie poddajesz się zabiegowi, ważne jest to, żeby go zrobić i czuć się swietnie.

Gość aneczka2084
do Jasne bardzo chciałabym zobaczyć takie fotki jeśli możesz mi je wysłać to byłbym Ci bardzo wdzięczna

Gość aneczka2084
do Mindołek, Jasne bardzo chciałabym zobaczyć takie fotki jeśli możesz mi je wysłać to byłbym Ci bardzo wdzięczna

Gość aneczka2084
Mindołek a ile płaciłaś za zabieg w Sulęcinie?

Gość kasiawarszawa
hej dziewczyny, Ja równiez zastanawiam się nad liposukcja. Widze ze wypowiadacie sie pozytywnie o dr. Kasi z Sulecina. Chcialabym zrobic brzuch, boczki i bryczesy. Moze ma ktoras z was adres trony do niej lub nr tel.

Gość kasiawarszawa
Do mindołek: Jesli to nie problem to wyślij mi efekty zabiegu - moj mail kasienkawwa@o2.pl . Kurcze tak naprawde nie ma nigdzie w internecie galerii po zabiegu u tej Dr.

Gość Krystyna81
dziewczyny czy moze sie ktos zlitowac i napisac czy po smart lpo zuchwy i podbrodka jest sie tak samo opuchnietym jak po lipolizie iglowej... pisalam juz w takim watku i nikt nie chce mi odpowiedziec...bo jakby byla taka sama to po co mam przeplacac...

Gość patient
Witam, kilka dni temu miałam odessana tkankę tłuszczową za pomocą liposekcji, usunięty cellulit i wypalane rozstępy. Nacierpiałam sie strasznie (podobno tak zle na leki zareagowałam) ale wolę uprzedzić wszystkich chetnych na tego typu zabiegi że tak też może się zdarzyć. Plakałam prawie cały zabieg szczegolnie przy wstrzykiwaniu tego plynu rozpuszczajacego tłuszcz. Odessano mi ok 4 litrow tłuszczu z nóg (uda, łydki, kolana) . czuję sie strasznie jak wrak czlolwieka, nie moge nawet sama wstać a podobno mialam się czuć jak po wizycie na silowni. juz podczas zabiegu krzyczałam że głupia byłam, ale prawda jest taka że juz pomimo opuchlizny widać efekty głównie na udach. Kolana mam straszliwie opuchnięte i tu pyatnie do dziewczyn po podobnych zabiegach jak długo ta opuchlizna schodzi? Jesli natomiast chodzi o smartlipo to mój lekarz powiedział że próbowali tej metody w klinice ale ze względu na minimalne efekty na własny koszt teraz klientkom przeprowadzaja inne zabiegi a z smartlipo wogóle zrezygnowali. A i jeszcejedno jak długo nosiłyście ubranka uciskowe? i czy nosiłyscie także oddzielne ubrania na łydki?

Gość Kora Klumb
Nie martw się, to wszystko Ci przejdzie, a bedziesz miała szczuplejsze nogi. Ja robiłam kolanka, dwa tygodnie miałam spuchnięte, jak zeszła opuchlizna pokazały się szczupłe kolana. Robiłąm rok temu i nadal sa szczupłe, więc warto. Bardzo warto.

Gość Pobbcinka
Jestem po Smart Lipo na podbródek. Opóchnięcia nie miałam żadnego, lekkie zgrubienie, które rozeszło sie po tygodniu. Na drugi dzień po zabiegu zdjęłam plasterki i nie miałam żadnego zaczerwienienia. poszłam normalnie do pracy. Widac zmniejszenie podbródka po 2 tygodniach po zabiegu. Teraz jest 4 tygodnie i nadal sie zmniejsza i co najwazniejsze pieknie ujedrnia mi sie skóra, a nie jestem młoda osobą. Zdecydowałam sie na Smart Lipo, mimo, ze duzo drozszy od zastrzyków, poniewaz skóra mi juz troche wisiała na podbródku. Teraz nie wisi, a efekt koncowy ma byc po 3 miesiącach. Dobrze wybrałam zabieg ( proponowano mi w wielu miejscach zastrzyki), chociaż kusiły mnie zastrzyki, bo tańsze. Nie ma co oszczędzać na sobie.

Gość elena19
witam, chciałabym sobie zrobic smartlipo łydek oraz kolan, bylam juz na 2 konsultacjach w 2 roznych klinikach, ale nie jestem jeszcze do konca przekonana czy sie zdecydowac na ten zabieg, szczegolnie gdy czytam jakie sa pozabiegowe konsekwencje 1)czy ktos moze napisac jakie efekty przyniosl mu zabieg smartlipo lydek, np o ile sa mniejsze w obwodzie i czy rzeczywiscie zmiany sa widoczne? 2) czy ktos robil ten zabieg u doktora Mrozowskiego w łodzi? proszę o odpowiedz;)

Gość elajana
Ja robiłam podbródek smartlipo w Łodzi u dr Mrozowskiego , wydałam 2000 zł, minęły 2 miesiące a efektów żadnych

Gość pani-misioowa
czy ktos robil smart we wroclawiu?

Gość adonia Legtone
Czy ktoś stosował rzekomą rewelację na cellulitis ADONIA LEGTONE za 400 zł? Proszę napiszcie bo jeśli to taka rewelacja to może warto kupic,chociaż osobiście wątpię

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedze każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokladnie opracowany dzial badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematow,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodzac na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość krakusik
Czy jest może ktoś chętny na zabieg Smartlipo z Krakowa lub okolic???Gdzie najbliżej i najpewniej (jeśli chodzi o profesjonalizm i bezpieczeństwo) udać się na zabieg?? Sulęcin?? Proszę o odpowiedź...

Gość MOŻE KTOŚ PODESŁAĆ MI ZDJĘCIA
Bardzo prosze o wysłanie zdjęć jeśli ktoś może sprzed i po zabiegu może pomogłyby mi się zdecydowac na zabieg... Z góry bardzo wszystkim dziękuję.

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość do Pobbcinki
Napisz gdzie mialas robiony zabieg.Ja też jestem zainteresowana smartlipo podbrodka ale przeraza mnie ta opaska,w Katowicach powiedzino mi ze nalezy ja nosic 4 tygodnie,czy ty ja nosiłaś dlugo? tBardzo prosze napisz

Gość Ciekawa jestem czy
w Polsce informują o ryzyku porazenia nerwu twarzowego podczas zabiegu smartlipo podbrodka.Pewnie nie bo w ten sposob mozna stracić potencjalnego klienta.We Włoszech wszystkich na konsultacjach przestrzegają.

Dziewczyny Pani Kasia z Sulęcina to nie chirurg plastyk, nie rozumiem jak można zdecydować sie na liposukcje u niej....? Zastanówcie się zanim będziecie żałować.

Gość Pabbcinko napisz gdzie
miałaś robiony zabieg ile zaplacilas.i czy nadal sa efekty .chodzilas moza wtej opasce uciskowej?

Gość Zapraszamy

Gość kkkmaza
Przeczytałam wiele na temat smart lipo i nie jest to liposukcja, lekarze wykonujący te zabiegi nie są chirurgami plastykami, ci którzy robią liposukcje tradycyjną są. przejrzałam całe forum i tylko jedna osoba umieściła swoje zdjęcia, przekopiueję z topiku lipoliza laserowa: www.voila.pl/438/inoyt/?1 www.voila.pl/440/5pczv/?1 ktos robił zabieg w Sulęcinie. Niesamowita różnica. Jezeli tak miałby wyglądać mój brzuch również po zabiegu to zupełnie mi wisi kto mi to zrobi czy chirurg plastyk czy normalny lekarz. Wiele osób sie rozpisuje, ale jak proszą o pokazanie zdjęć, brak odpowiedzi. Chciałabym zobaczyć inne zdjęcia nie tylko z Sulęcina.

Gość ammc
Witajcie, dzisiaj światowym hitem jest laserowa liposukcja i urządzenie DaVinci Lipo. Pierwszy laser na świecie który podczas zabiegu odsysa tłuszcz. Miałam robiony zabieg 2 mc temu i jestem bardzo zadowolona.

Gość do wszystkiego i niczego
Da vinci to laser do wszystkiego i do niczego, słuzy do lipolizy laserowej i do usuwania owłosienia, najtańsza wersja lipolasera. To tak jak jeden nauczyciel uczy wszystkich przedmiotów, nie stać cię idziesz do takiego nauczyciela, jak cię stać do wybierasz takiego, który specjalizuje się wyłącznie w jednym przedmiocie. Tak samo z zakupem sprzętu do gabinetu lekarskiego, nie stać lekarza to kupuje 5 w 1-ym i zero zadowolenia. Nie polecam.

Dziewczyny!!! Kto robił smartlipo u dr. Wilka w Jeleniej Górze ?? Czytałam, że jest miły i ma profesjonalne podejście, ale co z efektami ????????

Gość 12345Mimi
po obejrzeniu tych zdjęć brzucha od razu zapisałam sie do pani Kasi w Sulęcinie, mam usunięty tłuszcz z brucha i z boków i jestem dużo szczuplejsza. Słuchajcie, to fantastyczny zabieg ten Smart Lipo, ale następny dzień trzeba przeznaczyć na tzw. dojście do siebie. no i ta skóra przez 4 dni po zabiegu wisiała mi do cipki. Dziś już nieco lepiej. Trzeba przeżyć również i bez seksu, bo jakby mnie mój chłopak zobaczył z tą wiszącą skórą, to pewnie więcej bym go nie pociągała.