Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelmania

Liposukcja, lipoliza a może SmartLipo????

Polecane posty

ultrakontur robiłam i żałuje wywalonych pieniędzy. Do Kamy: ultrashape nie jest inwazyjny, masz racje ale czy nie szkodliwy ? Lekarze mają podzielone zdania, badania na razie nie dowodzą skutków ubocznych ale przeciez to nowość i nie wiadomo jak fale dzwiekowe działają na takanki okoliczne skoro są w stanie zniszczyć tk. tłuszczową. Nie wiem , lekarzem nie jestem. Ja jednak nie polecam nie z tego powodu ale z tego że na mnie nie działało. NIC a NIC.

Gość kamaa12
annszc to miałaś też robiony ultrashape, oprócz ultracontour? Nie mialaś po ultracontour żadnych efektów, nawet 0,5 cm? może jednak Coś Ci usunęli, ale jest to ilość prawie niezauważalna? Czytałam w kafeteri troche o ultrashape i jdni piszą, ze im pomogło, a drudzy, że szkoda kasy. Ciekawe czemu innim pomoga a innym nie? Ja mam nie tak dużo tego tłuszczu to mam nadzieje, ze mi pomoże.

nie miałam shape ale czytałam sporo na ten temat i czytałam na stronach i na forach ze nie ma doniesien u skutkach ubocznych co nie znaczy ze ich nie ma w dłuższym czasie. Wiesz, co do efektów lipokonturu to ja nie maiłam nawet minimalnych rezultatów, a tez jestem w sumie szczupła 52 kg przy 160 cm.

Gość zakotwiczona
hej hej .. co u was slychac?? czy cos sie zmienilo w postanowieniach?? ja mam gosci oj i urwanie glowyyy .. za 2 tyg do PL juz jade :P

Gość Maxx2008
Zmieniłem spodnie na mniejsze z powodu wiszenia spodni, nie skóry, jest OK. JESTEM NAJPRZYSTOJNIEJSZY NA ŚWIECIE. Żegnam Panie i życzę pomyslności w życiu zawodowym i tym...

Gość mantissa
hej Zakotwiczona 🖐️ Nc się nie zmieniło. Trwam w postanowieniu wykonania lipo, tylko przerzucam się chyba na to tradycyjne i nie wiem czy w Czechach, czy u siebie w mieście ostatecznie. Zalezy od ceny, jaką mi doktor zaśpiewa :) Pozdrawiam.

Gość effy
witam szanowne grono forumowe:) jak motywacja i zapał do smart? może w podęciu decyzji pomoże Wam info, że teraz wchodze w rozmiar 34 [z 38] a czasem nawet to jest za duże...musiałam wymienić całą garderobę. oczywście pomagam sobie siłownią, rowerem, bieganiem i zdrowym trybem życia, ale tłuszcz sam by nie zniknął;] pozdrawiam:)

Effy, pozwól ze zapytam o posladki bo pamietam ze min. je własnie robiłaś :-). To dosć spory obszar, i cieżko go samemu obserwowac ;-) , ale jak oglądasz te miejsca to nie ma żadnych nierównosci ? Jest ok ? Ja miałam robione na okolice tuż pod posladkami sam smart bez odsysania i efektów zero , a tam (bryczesy) gdzie miałam smart z odsysaniem jest efekt w centymetrach (choć sąnierównosci). Myśle ze moze (choć nie chce mi sie juz drugi raz jechac pół polski i jednak troche sie meczyć) kiedys powtórze pośladki. Stąd moje pytanie - czy odssyaałas całe posadki - cyz jakis ich fragment ? Iczy bardzo zmieniło to proporcje twojej sylwetki ? Mozesz napisac co to zalek na pobudzenie krążenia limfatycznego brałaś ? Dziekuje i Pozdrawiam

Gość effy
annszc mialam dół pośladków, bryczesy i górną połowę ud. jak się okazało, z pośladków nie miałam odsysanego tłuszczu [ albo miałąm ale tylko troszkę, nie pamiętam]. przez dłuższy okres czasu miałam takie stwardnienia/nierówności było to wrażliwsze miejsce z ciemniejszą skórą. jednak po masażach rollenem zniknęło. czy jest efekt? jest, pośladki są mniejsze, jędrniejsze, z 'dołeczkami'. myślę, że teraz to kwestia ćwiczeńna siłowni, by te dołeczki były jeszcze bardziej widoczne i bez spinania pośladków. faktem jest, że to trwa. i nic zadarmo - dużo ćwiczę. myślałam, że to pójdzie szybciej i będę mieć w 3 miesiące mały tyłeczek. ale niestety. to nie takie proste. teraz czuję jeszcze warstewkę emulsji w miejscu styku pośladków i ud. czekam aż to cholerstwo się wchłonie. jeśli chodzi o bryczesy - widzę dużą poprawę. są co prawda jeszcze wrażliwe na silniejszy ucisk, ale to nic w porównaniu z tym co było np miesiąc temu. nic mnie nie boli .jedyne wrażenie jakie mam to, to że wciąż mam jedną nogę bardziej szczupłą od drugiej;] podobnie jak stwardnienia na pośladkach, te również zniknęły, pozostała właśnie ta zwiększona wrażliwość, ale to normalne po tego typu zabiegach. musiało zejść z obwodów, bo teraz mieszczę się w spodnie 34/36, a wcześniej miałam rozmiar 38. jednak nie wiem ile w sumie zeszło, bo się nie mierzyłam. wymieniłam garderobę...właśnie...a propos ciuchów - może któraś z Was chce ode mnie odkupić kilka par spodni i spodnic? ;] prawie nie noszone:D pozdrawiam serdecznie annszc - a jak u Ciebie z efektem?

effy, dzieki za odpowiedz, wiesz super ze masz akie rezultaty, ja am gdzie miałam sam laser - czyli pod pośladkami nie mam żadnego efektu nietsety:-(. Ja bardzo dużo cwicze od zawsze ( min 2 godz dziennie) a jednak rezultatu brak, mam w miejscu po laserze tez takie ciemne kreski - ślady po laserze - na jednym pośladku, mam nadziejeze ze to zniknie kiedyś. I tez mam wrazenie ze jedna noga jest ciut szczuplejsza od drugiej. A ciuszki to moze na allegro wystaw :-) Pozdrawiam

Hello, Mieszkam w Kanadzie i bede na 6 tygodni w Sierpien w Krakowie. Slyszalam o smartlipo i czytalam wszystki Wasze rozmowy, bardzo ciekawe, duzo pomocne to jest w zrobieniu ostatecznej decyzji. Moja znajoma zrobila rok temu i stad moje zainteresowanie. Oczywiscie jest 100% taniej w Polsce czy Czekoslovakia, poniewaz tutaj w Toronto smartlipo jest od $8000-and up Cdn Dollars. Mam kilka pytan dla Effy, Annszc, Mantissa, Zakotwiczona i ktokolwiek jest na forum w sprawie tych zabiegow. Miedzy innymi, w jakim wieku jestescie, szczegolnie te z Was ktore zrobily juz zabiegi. Chcialabym to wiedziec, czy sa jakies przeciwskazania... Ja wlasnie skonczylam 40 lat (niestety, duuuze zmiany u Twoje cialo, duzo wieksze niz kiedy konczysz 30...).

Gość zakotwiczona
hej :) ja ciagle jestem przed :) :) mam 26 lat ale jestem po 2 dzieci :P :D

Ja mam tylko jedna corke, 13 lat. Nie mialam rozstepow nigdy, skora raczej w miare jeszcze elastyczna, ale te boczki i faldki na brzuchu. Niestety, mam bardzo wymagajaca kariere, nieregularne jedzenie, malo albo 0 cwiczen. Teraz dopiero zaczelam cwiczenia i zmodernizowana diet. Czy myslicie, ze to jest realne zeby w 6 tygodni to wszystko zrobic? Przylece na 4 Sierpien, na wesele jade 15 Sierpien, do domu wracam 8 Wrzesnia. Czy myslicie ze powinnam zrobic po weselu czy przed? Czy jest mozliwe noszenie tego ubranka tak ze nie widac bardzo? Jak bardzo jest widoczne?

Mam pytanie bezposrednio do Madzinka ale jesli ktos z Was wie na ten temat to dzieki. Czy jest smartlipo w Krakowie? Madzinka zrobilas smartlipo i liposuction razem?

Gość zakotwiczona
jak czytallas wczesniejsze wpisy , ja po kontakcie z lekarzem w czechach dosta;lam info zrobienia lipo-badan i konsultacji w 1 dzien :) i na drugi dzien do domu .. takze moze napisz do wybranego lekarza albo zadzwon i spytaj co i jak ?? !! :)zycze powodzenia

Saskia, ja mam 32 lata , 1 dziecko i zero nadawagi, zabieg miał mi wymodelowac ciało :-) . Przeciwskazań jest sporo, między innymi cukrzyca, zaburzenia krzepliwosci krwi, ostre stany zapalne , uczulenie na leki znieczulajace, okres ciaży i karmienia - to chyba oczywiste. Więcej nie pamietam choć pewnie jeszzce są. Pozdrawiam

Gość zakotwiczona
ja jestem uczulona na papialgine w tabletkach .. jak pytalam w mailu dr. powiedzial ze nie jest stosowany! wiece cos o tym??

Gość zakotwiczona
"pabialgine" sorry :)

nie jest na pewno :-), w zastrzykach podaje sie pochodne lidokainy i adrenaliny wraz z solą fizjologiczną , wiec nie mają one nic wspólnego z pabialginą. Pozdr

Gość mantissa
Saskia -> ja mam 24 lata i 0 dzieci. :D Brzuch płaski, nie mam nadwagi, wręcz drobna jestem. Po prostu nienawidzę swoich nóg i dlatego chcę je poprawić... a wtedy może jakoś i ten mąż i dzieci się pojawią... :] Każdy ma jakąś swoją indywidualną motywację. :) Pozdrawiam Dziewczyny!

Gość annszc dzieki za przyblize

Gość zakotwiczona
annszc dzieki za przyblizenie :) mantissa 🖐️

Gość zakotwiczona
ta wyzzej to ja ...jakos mi poszlo dziwnie eheheh

Gość Smart Lipo w OLSZTYNIE
Smart lipo i velasmooth dostepne juz sa w olsztynie. Klinika znajduje sie na starym miescie LookMed

Gość no jak nie
wlasnie ze sie komus przyda :O

Gość syla1111
nie wiecie gdzie robia smartlipo w Poznaniu? i po ile ja chce miec brzuch posladki uda i kolana

Gość Lukrecja77
U mnie LIPO KONTOUR dał 5 cm mniej w pasie, robiłam brzuch i boczki. Znam też dwie osoby które robiły i sa zadowolone, moja mama lat 57 minus 3,5 cm też w pasie i koleżanka minus 2,5 cm w każdym udzie narazie po 7 zabiegach. Myśle że to dobre rezultaty, bez konieczności stosowania zabiegów z wieksza ingerencja.

Gość iwa77
nie wiem czy jest to lepsze od smart lipo a kasa oblędna.W Gdyni Spiewają 600+400 za koktajl ,który wstrzykują ,czyli 10 zabkegow po 1000 zł-trochę dużo.