Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat lilii

Potrzebuje pomocy??

Polecane posty

Gość kwiat lilii

OD jakis 2 lat mam problemy z odżywianiem. Przez 2 lata na okrągła jadłam, ba zapychałam sie do granic możliości, nie licząc krótkich okresów diet. Doradździe, kto by mógł mi pomóc? I ważne - czy moge jakoś sobie sama pomóc?? Prosze o odp i pozdr

Gość kwiat lilii
nikt nie pomoze :(

Myśle, że potrzebny Ci psycholog, a pozniej ewentualnie jakis dietetyk, ale pamiętaj, że Twój problem tkwi w glowie :) pozdrawiam :)

Sama sobie możesz pomóc - spoglądając w lustro. Ja mam dużą nadwagę z powodu choroby, ale teraz zawzięłam się i zmieniłam nawyki żywnościowe. Jem bez ziemniaków, chleb chrupki, tylko chude mięso, moc warzyw. Przez pół roku schudłam 17 kg! Przede mną jeszcze długa droga, ale coraz łatwiejsza, jak sie widzi efekty. A widzi się!@!!

Gość EdaAAAAA
EJ DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIE DO MNEI NA GG 6999877 JA WLASNIE TERAZ TEZ BEDE SIE ODCHUDZAC

Gość kwiat lilii
dzieki mezalians :) tylko to takie łatwe nie jest. I jeszcze rodzina mi wytyka ze tyle jem... dla nich to takie proste zrezygnowac np. z kolacji... Wsparcie ze strony rodziny odpada, juz o tym z nimi rozmawiałam, bez skótków. Pożądnie sie zawziąść - moje marzenie