Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość król Artur XXVII

Kobiety zacznijcie o siebie dbac to co widzi sie na ulicach to obrzydlistwo

Polecane posty

Gość nie dosc ze gruba
znalazlem to zdjecie na naszej klasie. znajomy chodzil z tym czyms do podstawowki :-o a dziecko rzeczywiscie slicznie, az dziw bierze jakim cudem - ona taka maszkara a dziecko przesliczne moze adoptowane ? :classic_cool:

Gość A_B_C
zwykle sie rodzi a nie adoptuje więc musi chyba byc podobne do tatusia

Gość NIewidzialna112
Komiczne ja też wyglądam dobrze i dbam o siebie, mogłabym krytykować zapuszczonych facetów, których tez niemało :P Ale uważam, że każdy odpowuiada za siebie i co nam do tego, jak ktoś wygląda. To jego sprawa i jego problem. Ja mam atrakcyjny wygląd, faceta i dobre samopoczucie. Krytykowanie tych, co źle wyglądają mi go nie polepsza :P

Gość nie dosc ze gruba
to sadzac po dziecku to tata musi byc przystojniakiem ;-) ale widocznie uroda nie poszla w parze z inteligencja skoro wzial sie za takiego tucznika :classic_cool: on musi byc jeebnięty:classic_cool:

Gość przesadzacie ja jakos nie
Wiecie, co? Ja się zakochałam właśnie ostatnio, oczywiście bez wzajemności, no bo po co, w kimś, kto ma nadwagę, duży brzuch i piersi chyba nawet większe niz ja. No ale cóż... Takie życie. Liczą się w ludziach różne rzeczy. Chociaz nasz wygląd o nas świadczy- jak najbardziej. Mnie odrzucają ludzie ubrani jak na wiejskie disco, po których widać, ze ostatnie grosze zarobione za kasą w supermarkecie kupują tanie kosmetyki i ubrania z bazaru tylko po to, żeby "podrasować" swój wygląd. Rażą mnie faceci z pomalowanymi lakierem paznokciami, laski z obdrapanymi z lakieru paznokciami, które malują ja na czerwono, ale wyglądają jakby grzebały w polu gołymi rekami. Kobiety z brudnymi i wysuszonymi piętami, z pozaciąganymi rajstopami, nachalnie wystawiające na świat wszystkie części ciała. A dbanie o siebie to nie tylko wyglądanie jak patyk. Moim zdaniem wiele osób jest zachudzonych. Płaski tyłek, ręce jak patyczki, ziemista cera, figura dziecka. To też nie jest fajne. Uważam, że w Polsce kobiety częściej zamiast się odchudzać powinny iść na fitness i lepie się odżywiać. Ale wiele osób jest na to za leniwych. I dieta wygląda tak, ze jedzą po 1000kcal w tym np. dwa wafelki i jedna kanapke dziennie:O

Gość komiczne jesteś jeszcze
cnotliwą kobitą? O_O ale jak to sie dzieje z wyboru jesteś czy z zaniedbania czyli z niedbania o swój wygląd O_O ?

Gość juz..za same imperatywy
Nie wiem czym tu się tak podniecać.Jeśli myślicie ,że krytyką zmienicie cokolwiek to raczej przypomina to, zawracanie kijem nurtu rzeki.Po prostu,Panie powinne i Panowie powinni o siebie dbać,dla swojego własnego dobra,a przede wszystkim -zdrowia.Zyje się tylko raz i szkoda marnować czasu na dzwiganie niepotrzebnych obciążeń. Jednakże,jeśli krytyka zamienia się w zwykłe chamstwo ,to już inna sprawa.Osobiście wolę kontakt z osobą z nadprogramowymi kilogramami niż z super szczupłym bufonem.

Gość fajna kobietka12
Komiczne, jesteś tu jednym z niewielu mężczyzn. I na dodatek cenię Twoje wypowiedzi. W związku z tym mam prośbę: zajrzyj prosze na mój topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3741615 Może Ty jako facet coś doradzisz. I powiesz mi, jak to wyglada z punktu widzenia mężczyzny.

oczywiście,panie powinny co do tez duzo takich widze. masakra . grube, zaniedbane, ciuchy jak z lumpa, ale mają dzieci i to sie liczy! LOL -to fakt i jakie widzisz rozwiażanie?

Gość z jakiego miasta
pochodzi ta kobieta na zdjęciu ??? pytam, bo twarz wydaje mi sie znajoma, no i dzidziuś też.

Jest taka teoria,że lepiej skupiać się na pięknie niż na brzydocie.Im więcej się myśli i papla na dany temat ,tym bardziej to się rozrasta.

Gość NIewidzialna112
juz..za same imperatywy => no własnie, tez jestem tego zdania.

Gość pytanie do == Jezuu jezuuuu
ja nie widzę tam żadnego zdjęcia tylko napis: ostrzeżenie. w co ty chcesz mnie wkręcic, hę ???

Ale gnieciecie ten tamat. Może niektóre laski są zaniedbane z różnych przyczyn. od lenistwa do choroby czy ciężkiej sytuacji rodzinnej. I co z tego? Fakt, dużo młodych ludzi obojga płci ma problemy z wagą, ale to jest bardziej złożony temat. Autorze, jak jesteś taki zadbany, to nie martw się, znajdziesz dziewczynę dla siebie, ale nie krytykuj innych za to jak wyglądają, bo to trochę głupiutkie jest... Dobrze Ci się wiedzie i okej, ale może innym gorzej.

Gość jezu jezuuuuuuu
A ile jest grubaśnych panien młodych, fiu fiu... młode dizewczyny po 21, 22, 23 lata a juz zatłuszczone. jak widac mają amatorów! najcześciej w oblesnych facetówach któryuch nie stac na fajne laski, ale gdyby tylko zdarzyła sie okazja od razu skoczą w bok;)

jezu jezuuuuuuu ---hehehehe...obrazowo to ująleś.Co za wciągająca wizja.Nie ma to, jak zajęcie umysłu czymś pożytecznym. Pozdrawiam i życzę Wszystkim miłego weekendu.

Macie dziwny system tłumaczenia :D:D na zarzuty o zaniedbanie odpowiadacie - faceci tez sa zaniedbani :D Piaskownica? przedszkole - "pse pani, a on tes sie bije"???? Co to za argument? :D:D Mnie juz nawet nie o otyłość chodzi, ale o te szare muminy - bez grama gustu

Gość 100facet
tez bym pooglądał ale nie może coś znależć moze nazwisko albo ksywka tego pasztetu

Wiecie co ja nie jestem za bronieniem kobiet, które się zpuszczaja ale mężczyzn zaniedbanych jest 10 razy więcej

Gość NIewidzialna112
Wiesz, co Komiczne, ja zarzutów nie odpieram bo zaniedbana nie jestem. Dziwi mnie tylko po co się wyzywa tych zaniedbanych ludzi od najgorszych, przecież to ich sprawa, ich wygląd, ich zdrwoei i ich zycie. Mi np. samopoczucia nie poprawia nazwanie kogoś kaszalotem czy coś :D

Gość Karolinaaa21ekstra
komiczne ale wyglad to nie wszytko ale co najciekawsze zakochali sie we mnie faceci w których podobno typie nie byłam ja mam delikatna urode im siepodobały brunetki ja delikatna blondynka szczupła a jakosto ze mna chcieli byc.Wiecmzoenie warto oceniacz wygladu tylko poznac bo czasem osoba zupełnie nie w naszym typie mozenam zawrócic w głowie.Co ciekawszepo znajomosci ze mna kolejna dziewczyna tego chłopaka któremu sie z poczatku nie podobałammiałam jasne włosy choc szukał brunetek

Wy mówicie o bezgustnych kobietach? O ileż więcej jest takich mężczyzn? Zaniedbana cera. tłuste brzuchy, blade toto i nie ogolone

"Wy mówicie o bezgustnych kobietach? O ileż więcej jest takich mężczyzn? Zaniedbana cera. tłuste brzuchy, blade toto i nie ogolone" pse pani, a oni tes majom duze bzuski :D:D:D a do karoliny - Twoje argumenty są lekko nie na ten temat

Gość pewnie podlegam pod
kategorię kobiet zaniedbanych, bo: - nie maluję się - nie noszę modnego teraz uniformu - rurki, balerinki i tuniczka - nie lubię żółtego, zielonego, fioletowego i różowego - odrzuca mnie od wszelkich mód Straszne ;)

Gość Karolinaaa21ekstra
Moze i odbiegamlekko od tematu ale wielu jest facetóww tym takze np Ty którzy uwazaja przykładowo ze brunetki sa lepsze od blondynek a jakos mnie wybieraja osoby które mnie oceniły jako osobe o przecietbnej urodzie nie w ich typieale jakos dziwne ze działam tak na te osoby ze chciały mnie zdobywac i zaczeoim zalezec a te dziewczyny które były w ich typie traktowali z dystansem.Z tego wynikaze wyglad niewielemówi o człowieku liczy sie pewnosc siebie szacunekze stac cie na dobre zachowanie wobec ciebie i myslenie o sobie dobrze

Gość laaaaaaaaaaaaaaa
Ja też się nie maluję , uważam że mi to niepotrzebne. Bez makijażu wyglądam pieknie ;) Maluję się na jakies powazniejsze imprezy tylko...

Gość Karolinaaa21ekstra
byłam na wczasach z dziewczyna(kobieta)28 lat nie razem tam sie poznałysmy facet chciał od razu wykorzystac jazaproponował seks z tego wynikazenie myslał oniejz szacunkiem a pozniejbył cały chory za nia cały ogupiały tak dziewczyna zawróciła w głowieliczy sie osobowosckazdy mozesobie wklejac fotki i krytykowac innych a zycie zaskakuje i rzeczywistosc pokazuje co sie najbardziej liczy

Nie,nie tłumaczcie komicznemu, że nie warto patrzec czasem na wygląd bo nie w tym temacie jest topik! Bo co to za tytuł \"Kobiety zacznijcie o siebie dbac to co widzi sie na ulicach to obrzydlistwo\". A jacy są mężczyźni?? Przecież nawet oka nie ma na kogo zarzucić.