Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość król Artur XXVII

Kobiety zacznijcie o siebie dbac to co widzi sie na ulicach to obrzydlistwo

Polecane posty

rzeczywistosc, a po co tlumaczyc? Zalezy Ci na nim czy co? Każdy ocenia wg swoich kryteriów i nie ma w tym nic złego.

persymona Ale co to za najazd na zaniedbane kobiety? Siedza takie ciumaki przed kompem i będą jechac po kobietach jak po łysej kobyle. Tupeciarze wrr,wrr

a te nadal nie rozumieja :D temat nie traktuje o tym czy wazniejsze jest wnętrze, czy wyglad, ale o tym, ze na wymioty sie czasem zbiera po małym spacerku

Gość spadłam z krzesełka
Macie dziwny system tłumaczenia na zarzuty o zaniedbanie odpowiadacie - faceci tez sa zaniedbani Piaskownica? przedszkole - "pse pani, a on tes sie bije"???? Co to za argument? :D:D:D spadłam z krzesełka:D komiczne ,jak cię o coś zapytać to zawsze tak samo odpowiadasz:D ale tobie wolno :D

"spadłam z krzesełka komiczne ,jak cię o coś zapytać to zawsze tak samo odpowiadasz ale tobie wolno" potłukłaś dupeczke? :) rozmasować? ja tak sie nie tlumacze bo mnie nikt niczego nie zarzuca

Gość spadłam z krzesełka
taaaaaaaaa jasne:D:D jak cię kiedyś spytałam dlaczego obrażasz jakąś jedną konkretną osobę(nie pamiętam kogo)to odpowiedziałeś-bo oni mnie też obrażają (nie wiem kim są ONI ta osoba tego nie robiła):D:D pse pani oni mnie psezywajom to ja tes bendem wsystkich psezywał😭 :D:D:D ja pierdolę,ale ty mnie bawisz:D

Gość wiecie cooo
a ja nie wiem gdzie Wy widzicie te niefajne, niezadbane kobiety :( ja wychodząc do miasta, łapię każdorazowo doła :( wiem, że zjawiskowa nigdy nie będę, nie ta twarz, ale jestem szczupła, swego czasu nawet mi się wydawało, że nie najbrzydsza, dbam o siebie itp, ale spacerując, jadąc na uczelnie, 85% dziewczyn tak w wieku do ok.28 lat to śliczne, ładne, fajnie ubrane, zgrabne, ładnie umalowane itp. - do tego te nieskazitelne cery :( kobietki. wtenczas to się dopiero czuję jak potwór....czasem aż chciałabym zabaczyć jakiegoś kobieta czy coś na ten styl. Ale to sporadycznie się zdarza. A może to tylko moje miasto (Szczecin) zamieszkują wszystkie laski Pl :(.

Gość spadłam z krzesełka
muszę iść,ale komiczne-napisz jeszcze coś fajnego ,jak wrócę to sie pośmieję:D pa kotku:D:D:D

Może i masz rację. Ale widocznie tym zapuszczonym kobietom w najmniejszym stopniu nie zależy na twoim dobrym samopoczuciu podczas spaceru... ;) Kochany, jak tobie sie zbiera na wymioty po małym spacerku ulicą, to ty strasznie miętki jesteś. To jak przechodzisz koło budki z piwem ,chyba głowę musisz odwracać i perfumowaną chusteczkę do nosa przykładać, żeby cię nie zemdliło.. Biedny jesteś...może ty sie zapisz do jakiejś szkoły przetrwania, żebyś na spacerze nie zwymiotował... Biedny Artur... Zadbany mężczyzna który musi na to patrzeć.... A po co patrzysz? Odwracaj wzrok, jak ci trudno znieść taki straszny widok. Ulica to nie miejsce dla mazgajów.

Gość hela u.
Komiczne, nie pse pani, tylko ja naprawde wcale nie widze jakiejs zatrwazajacej liczby zaniedbanych kobiet na ulicach. Wiekszosc to atrakcyjne albo dosc atrakcyjne babeczki. Czasem zdarzy sie jakas zaniedbana, ale nie za czesto. I ogolnie w Polsce jest tak, ze mlode kobiety sa zadbane i sliczne, a jak maja dzieci , rodzine, to sobie odpuszczaja i juz o siebie nie dbaja. Choc to tez sie zmienia. Za to o facetach mozna by gadac... Metny wzrok, czerwony nosek od regularnych popijawek, z geby smierdzi, nie tylko przez niemyte zeby, ale przede wszytskim przez papieroski. Mycie to chyba sie odbywa tylko w soboty, tak idac za nosem bym podejrzewala. I takich jest wiekszosc.

"to odpowiedziałeś-bo oni mnie też obrażają (nie wiem kim są ONI ta osoba tego nie robiła)" boże co za logika :D:D co innego byc Jezusem Chrystusem i nadstawiac 2 policzek a co innego tak jak tutaj stawac w obronie niesprecyzowanej grupy... nie odrózniasz atakow personalnych (takich jak wobec mnie) od komentowania otoczenia? gdyby ktos jechał tu po konkretnej kafeteriuszce ona ma prawo sie bronic stawiajac identyczne zarzuty...

"Za to o facetach mozna by gadac... Metny wzrok, czerwony nosek od regularnych popijawek, z geby smierdzi, nie tylko przez niemyte zeby, ale przede wszytskim przez papieroski. Mycie to chyba sie odbywa tylko w soboty, tak idac za nosem bym podejrzewala. I takich jest wiekszosc." z tym sie zgadzam, ale to nie jest argument tłumaczacy kobiety

Gość hela u.
a nie zgadzasz sie z tym, ze wiekszosc kobiet na polskich ulicach to kobiety zadbane ? wobec tego prosze - opisz, jak wyglada kobieta zadbana - bo moze rozmawiamy o dwoch roznych rzeczach

Gość hela u.
bo ja mam wrazenie, ze ty mowisz o kobiecie nieskazitelnej

Gość spadłam z krzesełka
boże co za logika co innego byc Jezusem Chrystusem i nadstawiac 2 policzek a co innego tak jak tutaj stawac w obronie niesprecyzowanej grupy... kiepsko,ty masz chyba problem z rozumieniem:o nikt ci nie karze nadstawiać drugiego policzka gdy ktoś ciebie obraża,tamta osoba tego nie robiła,to ty ja obrażałeś:o i argumentowałeś to tym że masz prawo obrażać tą osobę bo wczoraj.tydzień temu ktoś ZUPEŁNIE INNY obraził ciebie:o jak już kiedyś mówiłam,fascynuje mnie twój sposób rozumowania:D

"nikt ci nie karze" chyba powinno być "niekt cie nie karze" i wiem o tym, nie odbieram tego jako kary :) co do reszty - to zalezy co przyjmiesz jako definicje obrażania...

Gość spadłam z krzesełka
jesteś na prawdę niesamowity:) taki sposób rozumowania widziałam dotychczas tylko u starych zgorzkniałych bab(niestety dane mi było pracować z pięćdziesięciolatkami z nadwagą i zmarnowanym życiem-kto to przeżył wie o czym mówię:D ) nie wiedziałam że facet też może być równie śmieszny:)

Gość spadłam z krzesełka
na dziś kończę- do widzenia komiczne,na prawdę poprawiasz mi humor:)

autor tego tematu ma chyba z 10 lat nikt inteligentny nie czepia się takich bezsensownych i nie mających żadnej wartości rzeczy.

wy obrazaniem nazywacie wszystko, co np wykracza poza stwierdzenie iż dziewczyna 160 cm ważaca 90 kg ma delikatną nadwage i powinna cos ze sobą zrobic... ja nazwania jej leniwym tłuściochem nie uwazam za obraze, tylko fakt...

do nie dość, ze gruba żałosna jesteś myślisz, że wszystkich ludzi to jest wina, że są grubi. Są też uwarunkowania genetyczne na które człowiek nie ma wpływu a poza tym co człowiek to jest gorszy weź lecz się na głowę i nie ubliżaj innym bo mi się nie dobrze robi żałosne cioty pisze na żałosne tematy żal NARA WSZYSTKIM

Wow. Ale z Was pustaki w znakomitej większości. i tyle w tym temacie. Pozdrawiam. N.