Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość król Artur XXVII

Kobiety zacznijcie o siebie dbac to co widzi sie na ulicach to obrzydlistwo

Polecane posty

Gość król Artur XXVII

Kiedys dziewczyny bardziej dbaly o sylwetke a teraz ? Co 2 ma nadwage a co 3 jest otyla :-o A my zadbani mezczyzni musimy na to patrzec. Potem dziwicie sie ze jestescie same :-o Ale same jestescie sobie winne :-p

Gość zffffffffffff
to popatrz sobie ilu facetów jest zaniedbanych a puźniej krytykuj kobiety

Gość babay
a ja jestem ladna i zadbana i zgrabna i ... to nie moj problem!

Gość hmmm .............
Fakt ciężko jest wyhaczyć kogoś kto przykuje uwagę na ulicy ... sporadyczne wyjątki ... I dotyczy to i facetów i kobiet .... :(

Gość chyba ohlani i objarani
( ziołem )

Gość hmmm .............
Szara masa na ulicach ... Nawet teraz, kiedy niby tyle koloru .... To i tak jakoś beznadziejnie ... Szare twarze ... beznadziejna sylwetka ... a do tego prymitywne spojrzenie .... :P Nie ma na kim oka zawiesić ... Sporadyczne wyjątki tylko odbiegają od tego ... :P

Gość pÓźniej
:O

Wystarczy stanąć w autobusie obok niejednego faceta...a żygać się chce:O Zwłaszcza po południu, bo rano jeszce nie jest tak źle:O

Gość objarani ziołem już nawet
sie z tym nie kryją. objarają sie ziołem i wychodzą na ulicę, myśląc, że ludzie to laicy, którzy nie potrafią odróżnic zwykłego humoru od śmiechu spowodowanego przez zapalenie sobie zioła. połowa społeczeństwa potrafi tę różnicę zauważyc bo żyjemy niestety w świecie, którym rządzą narkotyki. a więc dbacie jak widac bardziej o swój humor aniżeli o siebie więc od kobiet precz darmozjady !!!

Gość Candy Shhop
Na ulicach widzisz to, co chcesz widzieć :P Ja tez chodzę po ulicy i widze mnóstwo zadbanych zarówno kobiet jak i męzczyzn. Sa tez przysłowiowe pasztety ale na nie nie zwracam uwagi. Trzeba umieć patrzeć ;)

Gość a jak wam coś nie odpowiada to
pozostają gumowe lale. te zwykle bywają szczupłe.

Gość heheheheheoooooooooo
i nie pytają czy sie je kocha

autor ma racje - masa zapuszczonych, zaniedbanych lasek snuje sie po ulicach...

Gość no i nie martwią się o nadwagę

a najgorsze są te, które się akceptują i mają kobiece kształty

Gość A_B_C
Komiczne===> skoro zapuszczonych- to chyba nie lasek.....

Gość NIewidzialna112
Komiczne ciekawe, jak Ty wyglądasz :) Zajmijcie się sobą ludzie, spójrzcie czy Wy tak naprawdę dbacie o siebie. Ja o siebie dbam a i na ulicy widuję niejedna zadbana kobietę. Zamiast narzekac i krytykować rozejrzyjcie się . Wy sobie zakodowaliście że na ulicach to same pasztety są, więc tylko takie widzicie :P

Wśród facetów najwyraźniej króluje pogląd, że facet jak jest ciut ładniejszy od małpy, to już jest ładny :P Nic bardziej mylnego, ale jeszcze trzeba to dostrzec :P.

dla mnie nie ma obrzydliwszego widoku jak 25 letni spaslak, któremu się zza paska spodni wylewa tłusty wałek, a rysy twarzy zlewają się z szyją- mało takich? coraz więcej! tylko oni nie narzekają na kafe bo uważają się za super facetów- w końcu mamusia mówi, ze sa dobrze zbudowani :D

Gość nie dosc ze gruba
tu macie przykład takiego tucznika 25 lat i dziecko a wyglada na wiecej :-o http://img375.imageshack.us/my.php?image=0082167433fx2.jpg chyba ja ktos przelecial w akcie czystej desperacji :classic_cool: ja bym zwymiotowal na taka bo na nic innego ona nie zasluguje :classic_cool:🖐️

\"Komiczne ciekawe, jak Ty wyglądasz \" wystarczajaco dobrze, zeby sobie krytykowac te wszystkie kobietony, podobne do nikogo, bez fryzury, makijazu ubran w strój idealnie maskujący je w szarym tłumie, cierpiące na głód niepohamowany najwyraźniej...

Gość jestem kobietą i się zgodzę
zjechaliście kolesia a moim zdaniem on ma rację ja miałam ostatnio małą deprechę bo stwierdziłam że nie wyglądam jak modelka z ostatniej okładki shapa ale jak się przyjrzałam kobietom na ulicy to stwierdziłam że nie wyglądam na ich tle aż tak źle ja staram się o siebie dbać odżywiam się w miarę zdrowo ćwiczę no i w ogóle staram sie jakoś wygladać a na ulicy jest coraz więcej grubych i otyłych kobiet co najgorsze dotyczy to coraz młodszych dziewczyn wczoraj tak patrzałam u mnie na uczelni na młodsze roczniki i to jest masakra naprawdę

Gość przesadzacie ja jakos nie
widuję takich kobiet jak powyżej często;) Może po prostu skupiam się na ładnych ludziach, których jest pełno. Sama nie raz patrze na ulicy na piękne kobiety i zazdroszczę im urody. W Warszawie na przykład coraz więcej osób dobrze się ubiera, maluje, wyglądają fajnie. Nie chodzi o jakiś tragiczny obciach z solarium z toną tapety spływającej od słońca latem:O Ale są naprawdę piękne dziewczyny, aż miło popatrzeć.

Gość A_B_C
Boże, jakie śliczne dziecko i jakże do niej nie podobne ( na szczęście ). Jeśli ona ma 25 lat, no to ja chyba muszę wyglądac na15 ( a mam 29 ). a swoją drogą, skąd wiesz, że ma 25 ? czyżby to była twoja żona ???

Gość boszeeeeee
sami wyglądacie jak spasłe śmierdzące potem świnie i piwskiem

Gość przesadzacie ja jakos nie
Nie wiem, gdzie Wy widujecie te "tuczniki". Sama ważę 53kg i mam 168 cm wzrostu, więc jestem jeszcze w normie chyba a wszyscy wkoło wydają mi się ode mnie sporo chudsi..

jestem kobietą- to zrozumiałae, że nalezy zdrowo żyć, niemniej dlaczego krytyka tylko w jedną stronę? mało spasłych samców na ulicach? jak już krytykujemy to wszystkich otyłych a nie znowu dyskryminacja ze względu na płeć:D Faceci też mają prawo do bezlitosnej krytyki swoich karykaturalnych ciał z wielkimi brzuchami i chudymi nóżkami wygiętymi w pałąk:D