Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XaniusiaX

NAJGORSZY W ŻYCIU KEBAB

Polecane posty

nie tlumacze sie tylko wzroslo moje poirytowanie bo banany sie skonczyly, a jaj nie zamierzam ruszac :p :D zreszta nawet jak to i tak twoja wina, bo nawet zjesc banana przy tobie nie mozna bez uczucia zbrukania :o :p :D

:D Ty coś często jesz banany, nie ? :) heheh serio pytam, bez podtekstów i temu podobnych:P Tzn mi się coś tak kojarzy a że mam sklerozę to mogło mi się coś pomylić :P

:D ale sie musisz napocic zeby zwykle pytanie o banana zadac bez zadnych podtekstow :D :P i tak, czesto zjadam obiekty falliczne, w tym banany, to ponoc pomaga w pewnej kwestii :p :D

:D No trochę się natrudziłam, przyznaję :D ''obiekty falliczne'' !!! :D Ja tu tylko z podtekstami a Ty... z grubej rury, że tak to ujmę :D :P

mowilem o glodzie, jesli masz watpliwosci :D :p :D bo tak to jest, kobiety lubia zachowywac pozory, a facet powie prosto z mostu :p :D

i w ogole znowu problem, bo w zdaniu wystepuje slowo rura :D rozwalasz mnie :D :D

Aaa o głodzie :D ;) ehehe No i miałeś lepiej bo mogłeś napisać to co chciałeś a nie męczyć jak ja, żeby coś ładnie w słowa ubrać :O :P Hahhaah Miałam nadzieję, że nie zwrócisz na to uwagi... :D :P

no tak, ludzie czasem nie zwracaja uwagi na krater w ktorym sie znajduja :p ale bez przesady :D :p aa to ty ladnie w slwoa ubierasz :D aha to juz bede wiedzial :D :p

no ja przeciez tez nie, to jest zabawa jakichs wykolejencow :p uspiona jest juz dawno najwidoczniej :p :D

Wykolejeńców :D hehheheeh No no, ja też tak sądzę. Do tego durne, głupie i żenujące. :O :D :P

Najgorszy kebab?jak najbardziej w moim miescie :O Mieso bodajze ze szczura albo upolowanego psa z ulicy ,a warzywa? a łeee sama kapusta i ogorek kiszony -nie pierwszej swierzosci. Nigdy nie jadlam fast foodow a po tej przygodzie chocby nie wiem jak mnie kusili nie kupie ani kebaba ani chamburgera w McDonaldzie :O

szczerze to te kebaby u mnie w okolicy sa dosc dobre, szczegolnie po pijaku jak glod skreca :D warzywa wygladaja ok, mieso krojone z rusztu na widoku, wiec widac ze nie szczurze ani psie :p i dobre sosy... az sie teraz glodny robie :p ale tez raczej nie jadam takich rzeczy, no chyba ze sila wyzsza :p :D

ale szczerze przyznam ze mamy tez opcje "very late" tudziez "very early" takie budy z zapiekankami stoja otwarte do oporu, a te biedne dziewczyny siedza tam cala noc w lecie :o a i w zimie do 4tej nad ranem nawet widzialem :o stamtad to nawet ja nie rusze, ktos mi nawet opowiadal ze jak zamol hotdoga to sie pytali czy z parowka :o :D

Współczuję :O W ogóle mnie obrzydza jedzenie z tych 'barów szybkiej obsługi'' itp. :O hahhah :D dobre z tą parówką :D i zarazem tragiczne ale jednak w dalszym ciągu zabawne :D

no w takim momencie na mysl przychodzi ze to naprawde z psa jest :D :p tez nie przepadam i bardzo rzadko mi sie zdarza, no ale czasem zmiekne :D

ajem sory ale musze to napisac :O Jaka ja gópia jestem,przed chwilka zrobilam sobie kawe rozpuszczalna i herbatke zielona .Niby nic w tym dziwnego ale cos mi sie pojebalo i arbatke wrzucilam wsypualam do kawy,siedzie pije i sie zastanawialam dlaczego ma taki dziwny smak :O Boshe gdzie ja mam glowe :O

tak, zamawiam na wynos po czym odgrzewam w mikrofali zwieksza aromat :classic_cool: hmm.. smacznego dziewczyny :D

Dzięki :D Hhehe no mi o tak dość często się dzieję bo nie potrafię się skoncentrować na najprostszych czynnościach kurde. Zawsze myślę o 328873639565 innych, ciekawych sprawach a nie o tym co aktualnie robię. :P

no wiadomo, tez mi sie zdarzylo wyrzucic herbate do zlewu a lyzeczke do kibla :o :classic_cool: :D