Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona mamacia szkraba

Ile czasu od porodu czekałyście na pierwszą ?

Polecane posty

Gość zmartwiona mamacia szkraba

Jestem kilka miesięcy po porodzie. 8mc. I nadal nie mam miesiączki. Karmię piersią ale i tak się trochę martwię. Jak to było u was? Czy mam już powody do niepokoju?

Gość Pricnpolo
No to ja jestem zdecydowanie dłużej po porodzie (we wrześniu będą 3 lata).Na początku miałam plamienie(3 razy) i wystąpiło dopiero jak byłam 2 lata i 3 miesiące po porodzie.Prawdziwy okres dostała dopiero 2 mieisące temu.Dodam że karmiłam piersią tylko tydzień,a potem do miesiąca pierś+butla.Po mieisącu zrezygnowałam z cyca.Jeśli jestem zaniepokojna to najlepiej wybrać się do gina.

Zazdroszczę wam kobietki ja przy 2 dzieci @ dostałam po 6 tygodniach.Pierwsze karmiłam piersią 2,5 roku , drugie rok , naprawde niewiem czym to idzie syna karmiłam TYLKO piersią półroku a @ i tak przyszła po 6 tygodniach......................................Nawet nie dopajałam , tylko cyc.

Hey Do princpolo Nim pojdziesz do lekarza oznacz sobie tak zwana PROLAKTYNE Bo zadlugo nie masz okresu-to rozjasni lekarzowi sprawe Badanie wykonuje sie normalnie rano na czczo w laboratorium kosztuje okolo 20 zl

Ja dostałam już po miesiacu Nie dosyć że po porodzie krwawilam 4 tygodnie potem 4 dni przerwy i miesiączka Tragedia

Gość karmicielka cycem
po pierwszym porodzie dostałam po prawie dwóch latach, poszłam do gina, uzgodniliśmy, że jak za miesiąc nie dostanę to coś mi da, a ja dostałam następnego dnia, chyba z wrażenia :), po drugim dostałam po roku i dwóch miesiącach, teraz jestem po trzecim siedem miesięcy i ciszaaaaa, a raczej suchoooooo zobaczymy jak długo.

Gość karmicielka cycem
pierwsze dziecko odstawiłam jak miało dwa lata, drugie jak miało rok, a trzecie zamierzam karmić do roku, u mnie koniec karmienia zbiegał się mniej więcej z @

Jestem juz ponad rok po porodzie,karmię, ale raczej już tylko wieczorem i w nocy a @ nadal nie ma,ostatnio mialam takie specyficzne bóle w dole brzucha ale nadal nic...niedlugo zapomnę jak too jest...