Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna taka

Przedłurzacz orgazmów poszedł sobie i nie mam z kim rozmawiać

Polecane posty

Ne jem kolacji-czasami tylko;-)) Przeszkadza CI ,ze pisze PO? Od kiedy pamietam ,zewsze tak pisalam(i nie tylko ja),smutna mnie zjechala:D Podobno zbalamucisc mozna kazda kobiete(podobno):D:P

zalezy kto jak rozumie slowo \"zbałamucić\" zdobyc, zawrocić w glowie wykorzystac/nie mylić ze słowem zdobyc/ uzależnic od siebie Ze mna tez Asiu bys nie zjadla kolacji? :-p Przyrządzilbym sam :classic_cool: Smutna - uzywaja skrotu \"PO\" :o nie moja wina,ja zreszta byłem pierwszy jak Platformesi :-p

Jesli sam bys przygotowal kolacje ....to czemu nie;-)),ja zadbalabym o deser:P Hmmm,wiec nie lubisz jak tak sie do Ciebie mowi...........szkoda ,ze wczesniej nie powiedzilales:O

Hmmm,do ucha mowisz.............pewnie szeptalabym zupelnie cos innego:P 🖐️zmykam na troche cos poczytac:-)) 👄

...kiedy przyjdziesz do mnie gdy zasne a przyjdziesz napewno nie żałuj drzenia rak nie skąp ciepła ust nie szczędź zaru ud szepcz co chcesz i ile chcesz,zmyslaj... z takiego snu nie chce sie obudzić... .................................

Asiulka może ciąża? Ja mam katar i skóra mnie swędzi:o A w ogóle to płakać mi się chce😭 Pogoda beznadziejna - jeszcze trochę i jaskółki z głodu wyzdychają:(

Smutna--->istnieje taka mozliwosc;-)) A co Ci tak smutno,ze plakac masz chec? U mnie pogoda cudna-wlasnie z rolek wrocilam:-))

Asiulka czyli ucieszyłabyś się na wieść o spodziewanym dzidziusiu?:) Smutna jestem tak ogólnie ....bez powodu. Za oknem smutno to mi się udziela. Brak mi mobilizacji do czegokolwiek:o

Smutna--->nie plakalabym z tego powodu:-)),jak bedzie ....zobaczymy;-)) Mam nadzieje ,ze jutro u Ciebie znow zaswieci sloneczko i lepiej sie poczujesz,a dzis na poprawe humoru zrob sobie kapiel w olejkach lub cos poczytaj,posluchaj,moze cos slodkiego dobrze Ci zrobi;-))

...Ręce, które zapomniały dotyku Oczy odwykłe od spojrzeń Usta nie czujące smaku Serce, które bije gorzej Dusza bez wzlotów Twarz bez opętania Ramiona bez splotów Miłość bez kochania Puste i nagie są noce, chociaż kwitną drzewa Smutek i cisza wokół, tylko nadzieja śpiewa... ...................................... Asia - gratulować ? ;-) Smutna - nie placz,nie warto...

jeszcze nic nie wiadomo:D ,ale mdlosci minely;-)) Pozdrawiam cieplutko👄

:) Czekam na noc Która połączy spojrzenia zbłądzone Czekam na moc Która rozchyli usta spragnione Czekam na mrok Który słowa pozwala wymawiać gestami Czekam na wzrok Który otworzy ramiona owiane włosami Czekam Na ciemność Która piersi utuli piersiami Na namiętność, która dłonie obejmie wargami Na chwilę Która ciała rozkołysze Czekam na szczęście Na błogą ciszę... .......................................... miłego dnia 🌼

Gość to grafoman
a mysli ze szpanuje:o

Gość to grafoman
w dodatku idiota:o

Gość Ratisssssss
Możecie ze mną pooglądać kill billa :D