Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna taka

Przedłurzacz orgazmów poszedł sobie i nie mam z kim rozmawiać

Polecane posty

jeszcze dzien,dwa i bede zyc... :) na razie jade na prochach :) \"Obudź we mnie swoją Wenus, zobacz serce, które drży Kiedy źle Ci jest beze mnie głośno powiedz mi Chce Cię takim, jakim jesteś tylko w Tobie widzę sens Lecz nie chowaj swoich myśli za horyzont......\" :)

Piękny dzisiaj dzień mamy, ptaszęta śpiewają, słońce rozpala, a ciepły wiaterek delikatnie przeczesuje włosy...:):):) A ja muszę głupią pracę pisać:o I przedłurzacza znowu nie ma:(

Smutna nie smutaj sie tak...zobacz a jakby bylo brzydko?dopiero by sie pisac nie chciało :) a Zbyń sie pojawi predzej czy pózniej to tylko kwestia czasu :) pozdrawiam 🖐️

Gość dzwonić też nie możesz

:o przygotowuje program na jutro,to 35 utworów.Musze przesłuchac aranze,poukładac teksty alfabetycznie...w dówch kawałkach wyciąc gitary... Zrobilem sobie teraz przerwę...;-)

Gość dzwonić też nie możesz
Mróż się mróż, paskudo jedno :P Już Ty wiesz :P

Przedłurzacz ja za to o samorządzie terytorialnym muszę pisać:o Za chwilę zrobię pyszną zapiekankę, żeby sobie życie umilić choć trochę:)

Witam. A ja z pracy wrocilam,😠 na maksa na szefa(ale to nie nowosc);-)) Chyba na rolki sie wybiore,bo sloneczko swieci a jautro zapowiadaja deszcz,wiec trzeba wykorzystac ta pogode:-)) Pozdrawiam Wszystkich🌼

A ja wreszcie zdanie napisałam:D - tylko mam wątpliwości, co do jego poprawności:o Jutro może na zakupy pojadę:) Tak pięknie jest. Zapach bzów aż mnie dusi. Jak miło byłoby się teraz zakochać....:):):)🌼

Gość seks na plaży
a o seksie pogadajmy ludzie witam co myslicie o seksie oralnym z zelem smakowym??

Gość Mikado....
Hej Smutna taka:) A ile właściwie masz lat?..

Widze ze zbedna jestem :o a na drugim topicku odpowiedzi ani widu ani slychu :o

PO---->chyba troche czasu to tkanie by Ci zajelo:D Pozdrawiam wszystkich serdecznie👄

Mikado a dlaczego pytasz?:) Cześć wszystkim🖐️ Muszę skończyć te pogaduszki z przedłurzaczem, bo mi się dziwne rzeczy śnią:o