Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna taka

Przedłurzacz orgazmów poszedł sobie i nie mam z kim rozmawiać

Polecane posty

Smutna - Dziwne i niedobre rzeczy Ci sie snia ?;-) Zmartwiłas mnie... Asiulka - nawet i całą wieczność 🌼 Nikusia - nie wiem gdzie ten dtugi topik...nie moge znaleźć teraz ja...:o

Witam🖐️ PO---->nie mam ,az tyle czasu i cierpliwosci;-)👄 Nikusia--->jak samopoczucie?

\"i czym jeszcze chcesz...\"-ta czesc zdania najbardziej mnie ucieszyla;-))

...bo najwazniejszych i najprzyjemniejszych zawodow nie wymienilesc:D

Nie opowiem, bo się wstydzę;), a poza tym będziecie się śmiać, a mi wcale nie było do śmiechu:o Strasznie mnie skóra swędzi, a nie mam alertecu:(

Witam. Z pracy w koncu wrocilam,a PO pewnie w pracy jest:-)) Pozdrawiam milego wieczorku.

Smutna--->bo ja to taka prace mam,aaa i u mnie jest godzine do tylu;-))

Dokladnie tak,wyspy:-)) A ja to padam po dzisiejszym dniu,chetnie pod prysznic bym poszla,ale czekam na znajomego ,bo zakupy mu zrobilam i ma je odebrac......ale cos go nie ma😠

Sezon sie zaczal :o po weselu - spanie,po spaniu poprawiny,potem znowu spanie... ja juz po prysznicu,kłade sie na 2h a potem znowu do ludzi... Asia wypoczęlas i wyspałas się ? ;-) Smutna - spisz sny.Nie wstydź sie. 🌼dla Was ;-) i 👄

Gość upsups.
.

Kto podnosi wątek i dlaczego na pomarańczowo? Dzień dobry:). Snu nie opiszę za nic w świecie,...chyba że zmienie jeszcze zdanie;) Sesja się zbliża wielkimi krokami, a mi się tak bardzo nic nie chce:o I pogoda do niczego:o , a w niedziele goście :o i okna muszę myć:O i wciąż mnie nikt nie kocha:(Pzedłurzacz sam widzisz, że trudno się nie smutać

Z tego wszystkiego wydaje się byc najwazniejszą...sesja.;-) Ale w to ze NIC Ci sie nie chce - nie wierze.:-p Okna mogą umyć goscie jak przyjdą :-p A milość...przyjdzie sama.Nawet nie wiesz kiedy.:) ;-)