Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalszalalala

a cholera jasna mam już dość nic mi sie w zyciu nie udaje

Polecane posty

nigdy nie bede atrakcyjna zbyt wiele mankamentów skresla mnie na starcie :( żebym jeszcze chociaż była b.inteligentna ... los jest niesprawiedliwy ... jadni dostają wszystko na tacy .. podstawione pod sam czubek nosa , żyją pełnią życia , a inni muszą egzystować ... w tym gównie potocznie zwanym życiem .. .

dołek który od kilkunastu tygodni stale sie pogłębia ...

hej hej a co ty za głupoty wygadujesz napewno jest coć co masz wspaniałego w sobie lub wokół siebie 🌼

Jeszcze jakis czas temu byłam przekonana że juz sie pogodziłam z losem .... tryskałam humorem i spedzalam cały czas z przyjaciółmi i znajomymi , a teraz uciekam od tego , uciekam od wszystkich ... mam ochote ulotnić się , po prostu zniknąć ...

Ja też od początku roku walczę z pechem, już boję się odbierać telefony:( Świat ze mną walczy.Ale ostatnio dostrzegam światełko w tunelu, też się wpatrz

daj spokój :),nie ma nieatrakcyjnych kobiet.Fryzjer kosmetyczka książka i będzie ok;)

jestem taka samotna :( ... a nikt chyba tego tak naprawde nie dostrzega , nikt nie słyszy mojego krzyku ...

buu :(

Gość perka
daj spokoj jest tyle wcale nie pieknych babek,a faceci je kochaja bo maja TO COS,swoj urok osobisty i za to je kochaja!Pokaz ze nie nie masz kompleksow,badz pogodna ,przynajmniej udawaj a zobaczysz jak Cie wszyscy beda podziwiac:)Mowie serio

Gość właśnie też dziś
tak myślałam. Co bym nie robila, nigdy nie będę wygladać dobrze. Czegokolwiek bym sie nie tkneła, nigdy nie będę tego robić perfekcyjnie. Cokolwiek bym nie próbowała zmienic w charakterze na lepsze, nic mi to nie da. Gówno. i tyle. A inni mają na tacy, bez wysiłku itp. itd. :O

Gość właśnie też dziś
Mam okresy, ze próbuję jednak zawalczyć, ale nie widzę reuzltatów, więc po co. I olewam wszystko. Potem znów mnie nachodzi, i krecę na rowerku i kremy i praca nad soba. i znowu dupa. :O