Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzalona

wstal spakowal sie i wrocil do rodzicow!!!!

Polecane posty

Gość rozzalona

powiedzial ze on nie bedzie sie bawil w wychowywanie cudzego bachora i ma to w dupie wstal i zostawil mnie sama z synkiem spakowal sie i wrocil do rodzicow!!! probuje do niego dzwonic ale nie odbiera!! jestem cala roztrzęsiona :o

Gość I ty po czymś takim
jeszcze chcesz sie z nim skontaktować?!:o

jesli mu teraz powiedziałaś że dziecko nie jest jego to mu się nie dziwię.. a jeśli sam świadomie się na to zdecydował a teraz mu sie odwidziało to zapomnij o gnoju i znajdź mężczyznę a nie chłopczyka

Gość rozzalona
dziecko nie jest jego, tylko mojego kolegi z pracy. Zdradziłam go rok temu, efektem niestety była ciąża. Wybaczył mi, obiecał że zostanie, a teraz uciekł :(

Gość wyjaśnij PO CO
do niego dzwonisz???????????????? wyszedł to krzyż na drogę, skup się raczej nad dzieckiem i tym, żeby nie wrócił :P

Mysle, ze skoro nie mogl tego zaakceptowac to mogl to przynajmniej to w jakis normalny sposob powiedziec. Nie dzwon, nie szukaj z nim kontaktu bo z tego zwiazku juz raczej nic nie bedzie

Gość trrrrrrrrrr
Zmądrzał. Lepiej późno niż wcale.

Gość rozzalona
mogl nie mowic, ze zostanie i wychowa to dziecko, to bym usunela ciaze :? A tak... i co ja teraz zrobie?

ale po co dzwonisz?? nie masz honoru?? nazwał Twoje dziecko bachorem a ty martwisz się ze nieodbiera telefonu?? ja od niego juz nigdbym bym nic nie chciała...

Gość rozzalona
on wchodzac w zwiazek wiedzial ze jestem samotna matka dzis juz puscily mu nerwy bo maly halasowal dzieki za podszywy :o

Gość rozzalona
skoro on mi wybaczył to czemu ty mnie oceniasz?? :/

Gość ciekawe co mu teraz zrobiłaś
że sie tak wkurzył !!!

Gość rozzalona
chciałam, zeby dziecko miało kontakt z biologicznym ojcem chyba ma do tego prawo, nie?

cóż.. jak jesteś szmata która się puszcza z kolegami z pracy to w sumie mu się nie dziwie.. chciał dobrze ale czasami sytuacja człowieka przerasta, nie mogłabym być z kimś takim jak Ty... i dziewczyny tu mają racje... zachowaj resztki honoru i daj mu odejść a nie wydzwaniaj :o odrobinę szacunku dla samej siebie mogłabyś mieć..

Gość rozzalona
on jest wpisany jako ojciec dziecka czy w takiej sytuacji moge sciagac z niego alimenty?

Przecież jak wychodził, to nie po to aby być dalej z Wami. Sprawa jasna. Skończone, nie dzwoń, to jest żałosne.

Gość rozzalona
No ktos musi lozyc forse na moje dziecko. Moze uda mi sie naciagnac jakiegos dziadka? Jak myslicie?

Gość Autorko widzę że masz
żalosne podszywy, powiem ci tyle że nie szukaj z nim kontaktu po tym jak on zachował sie jak gnój!

Gość rozzalona
te podszywy o koledze z pracy to nie ja Ja jem kupe!

Gość rozzalona
Bo ten kolega z pracy byl taki sexy, ze nie moglam sie powstrzymac. Zrobilismy to po godzinach w pracy. myslalam, ze on zrozumie moje zadze oraz zlituje sie nade mna, ale niestety mi nie wyszlo.

Gość Tak tak jaki on biedny
bo go sytuacja przerosła, ojej!:o

a Ciebie by nie przerosła zdrada i wychowywanie cudzego dziecka? wiem wiem dziecko niczemu nie jest winne.. ale sama sobie zgotowała ten los i swojemu dziecku przy okazji tez.. morał z tego: nie dawać dupy na prawo i lewo 🖐️ ale z tego co widze większość z was tego nie rozumie [🖐️

Gość ŁZAWIĄCA
Taki wątek poruszyłam kilka dni temupod tytułem JAK GO PRZEKONAC DO MOJEGO DZIECKA,jeśli ci sie chce wejdż tam {dzis tez coś pisałam więc nie bedzie problemu z odnalezieniem}i poczytaj czego możesz się spodziewać.Daj spokój,ja dokładnie tak samo reagowałam a on sie nie starał by mi pokazac cokolwiek bo ja za niego wszystko odwalałam z potrzeby bycia z kimś.Jestem dzis sama od paru dni ,jest ciężko z sercem ale mam czuły kontakt z dzieckiem.Nawet dzis zadzwonił i zapytał czy mam cos do jedzenia bo on po całym dniu jest zmęczony i powiedział,że jedzie do siebie bo jeszcze kupe robotyale ja mam do niego przyjechac !na sex chyba !!!!!!!wie ,że mam syna chorego w gorączce i z wymiotami,daruj sobie nie dzwoń bo przecierpisz następne lata jak ja