Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzalona

wstal spakowal sie i wrocil do rodzicow!!!!

Polecane posty

Gość Jaka znowu zdrada
tępoto! Nie potrafisz rozrożnić oryginalu od podszywu to już twój problem! Napisala przecież że była samotną matką zanim go poznała!

Gość rozzalona
Dzięki za podszywy :/ łatwo ci oceniać, brunette. Skoro wtedy mi wybaczył, to powinien być konsekwentny. Mogłam usunąć ciążę, albo próbować związać z tym kolegą... a tak? Zostawił mnie samą z dzieckiem bo 'to go przerosło', świetnie troche odpowiedzialnosci

Gość Wyżej jak widze też podszyw

Gość rossis
''chciałam, zeby dziecko miało kontakt z biologicznym ojcem chyba ma do tego prawo, nie?'' A jak by twoj mąz/chlopak nie zgodził sie na początku wychować dziecka, to bys sie wyskrobała, tak? Wes mnie nie rozsmieszaj kobieto, tak to TWOJE dziecko nie miałoby prawa do życia, no ale jak wiedzialas ze nie zostaniesz sama, to jako troskilwa mamusia chciałaś mu zapewnić kontakt z ojcem...

Gość
rozzalona => oddaj do sierocińca. Sumienie i tak masz nieużywane, prawda?

Gość rozzalona
o kurde nie wierze ze poruszyłam sumienie tego złego i cynicznego Apostoła Nienawiści ;/ Koleś ty ze swoim podejsciem do kobiet nie bedziesz mnie uczył moralnosci ;/

Gość
Nie, nie poruszyłaś sumienia. Też mam czyste, bo nieużywane. Czuję raczej z tobą pokrewieństwo dusz.

Gość rozzalona
Mnie prawdę mówiąc sumienie trochę gryzie. Skrobnęłam parę podszywów z tym kolegą z pracy, i teraz autorka gdzieś spierdoliła :(

Gość asdfds
wstan idzi po kartke napisz na niej "ja to szmata" i powtarzaj to az za lapiesz... jak zalapiesz to bedziesz wiedziala czemu cie zostawił

Gość Typowy SK
Ale głupia baba :o. Naoglądają się idiotki telenowel i naczytają artykułów w prasie kobiecej i myślą że w życiu realnym zdarzają się faceci chcący obiekować się nie swoim bachorem. Tylko zdrowo rąbniety facet pchałby się w taki zwiazek.

Gość zaczernij nicka
Zaczernij nica bo sie podszywów czytać nie chce!!!

Gość zaczernij nicka
To mój facet jest zdrowo rabniety bo się ze mna związał a ja mam dwoje dzieci !