Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyny hamujcie sie

Czemu jesteście takie łatwe Dziewczyny ???

Polecane posty

Gość to chyba
Jarku ty jestes taki jak te "samice" bo jestes męską łatwą dziwka

ŚPIEWAMY::classic_cool: Pod grzybkami nasze budki, Hopsa, hopsa sa, Jemy mrówki, żabkie łapki, Oj tak tak, oj tak tak, A na głowach krasne czapki, To nasz, to nasz znak. Gdy ktoś zbłądzi, to trąbimy, Trutu tu, trutu tu, Gdy ktoś senny, to uśpimy, Lulu lulu lu, Gdy ktoś skrzywdzi krasnoludka, Ajajaj, ajajaj, To zapłacze niezabudka, Uuuuu.

Gość to chyba
samico - On własnie jest łatwy tylko mysli że to kobiety są łatwe buhahaha a tak naprawde to On sie szmaci w dzifffkarski iście sposob

WRÓĆ, jeszcze raz, początek nam urwało!:o My jesteśmy krasnoludki, hopsa sa hopsa sa Pod grzybkami nasze budki, Hopsa, hopsa sa, Jemy mrówki, żabkie łapki, Oj tak tak, oj tak tak, A na głowach krasne czapki, To nasz, to nasz znak. Gdy ktoś zbłądzi, to trąbimy, Trutu tu, trutu tu, Gdy ktoś senny, to uśpimy, Lulu lulu lu, Gdy ktoś skrzywdzi krasnoludka, Ajajaj, ajajaj, To zapłacze niezabudka, Uuuuu. :classic_cool:

Gość to chyba
Samico mam inną teorie : Jarek ma takie zdanie o kobietach bo chodzi na prostytutki, żadna go nie chce więc ma styczność tylko z takimi kobietami stąd jego stsounek do kobiet :classic_cool:

oj Jarek naprawde mi ciebie zal po 1. albo jestes kobieta udawajaca faceta po 2 jesli nie, to nie jestes tez w sumie facetem, bo czy normalny facet bylby na babskim forum (teraz przepraszam tych nie licznych normalnych wyjątków typu bardzo miły blondyn) po 3. jestes obrzydliwy, obleśny, i w ogóle fuuu, brzydziłabym sie ciebie dotknąć no to tyle:O

Do autora> prosze nie generalizuj, ja znam bardzo wile dzieczyn, które sa wierne i się szanują, sama taka jestem . Poza tym facet nie jest lepszy, nie powinien zasłaniać się stereotypem, też posiada ciało, duszę i rozum, więc też powinien je szanować. Tak łatwo jest kogoś oceniać, prawda ? :O

My jesteśmy krasnoludki, hopsa sa hopsa sa Pod grzybkami nasze budki, Hopsa, hopsa sa, Jemy mrówki, żabkie łapki, Oj tak tak, oj tak tak, A na głowach krasne czapki, To nasz, to nasz znak. Gdy ktoś zbłądzi, to trąbimy, Trutu tu, trutu tu, Gdy ktoś senny, to uśpimy, Lulu lulu lu, Gdy ktoś skrzywdzi krasnoludka, Ajajaj, ajajaj, To zapłacze niezabudka, Uuuuu. :classic_cool:

Gość to nie dawajcie nam d***
najpierw wskakujecie nam do wyrka a potem wyzywacie od łatwych. szanujcie się panowie

a ty nawet nie umiesz przepisac dobrze pseudonimu...to nie jest switezianka tylko switeziankaa buhahaha

kto tu jest tępy to jest...ja przynajmniej nie obrzydzam 3/4 społeczności kafe swoimi wypowiedziami

buhahahaha, jarek znowu dostał bana powienien raz a porządnie, tak żeby juz nigdy wiecej nie mógł sie tu pokazac

To teraz ja posluze za psychologa :P Myślę, ze Jarek to frustrat, probujący ponizyc kobiety lub sprawić im przykrosc. Jesli masz 24 lata (sądząc po 84), to bardzo mi Cię żal. Zajmij się lepiej czyms porzytecznym, a nie piszesz o kobietach jakbys cokolwiek o nich wiedzial. Jesli takie poglądy ma młody mężczyzna, nie wiem czy inteligentny, to świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Myślisz, ze sprawiasz tu komus przykrosc ?! Mam nadzieję, ze robisz sobie jaja, bo jesli sero tak nie szanujesz ludzi, to musisz byc bardzo nieszczęsliwym czlowiekiem :O Zastanow się...

o zgrozo!:O a zresztą...zobacz na co jeszcze stać moderatorki i wiesz co? ty nie jestes taki głoopi i nieludzki na jakiego sie robisz, poprostu ludzie w 'realu' ci dokuczają, byc może tępią i chcesz to w jakis sposób wyładowac przez internet...tutaj nic ci nikt nie moze zrobic, wiec obrazasz ludzi tak jak oni obrazaja ciebie...rozgryzłam cie;) i w sumie teraz to ci biedaczku współczuje, jak będziesz chciał pogadac albo pośpiewać to sie odezwij:D

albo tak jak powiedziała wyzej kolezanka, poprostu se jaja robisz, bo nie mozliwe zeby był ktoś taki hmmmm....niemozliwy jak ty

i tak ci współczuje i juz nigdy nie powiem ze ciebie nie lubie...wystarczająco duzo krzywdy doznajesz w normalnym świecie^^:D PS: mozesz mie wyzywac od niemot i czego tylko dusza zapragnie, ale ja mam dobre serduszko, które lubi pokrzywdzone osoby, wiec ciebie jareczku też lubie...buziak

Gość Najlepszy sposób na Jarka
to ignorowanie go!

"oo katrina, następna po szkole co ma do tego mój wiek, ni rozumim..." Nie znasz mnie, więc daruj sobie komenty o szkole :P Dotknęło cię trochę, wiem, napisalbym więcej... Ciekawe po czym ty jestes :o Tak trudno się domyslić co ma do tego wiek :o Nie boisz sie , ze przegrasz zycie z takimi poglądami :O ? Świteziankaa>ktos mi napisal, ze słowa z mojej stópki pasują do pisenki disco polo :D:D:D:D:D :classic_cool: :O

ale czemu mamy go ignorować?? biedak chce uzyskac troche uwagi, jesli nie w zyciu to przynajmniej na kafe powie ze nic dla niego nie znaczymy no i co z tego? niech sobie mówi, przeciez i tak zadnej z nas to nie urazi

eee tam disco polo, moim zdaniem to przypomina bardziej Mickiewicza:D cos jeszcze piszesz?? poetka?:>