Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyny hamujcie sie

Czemu jesteście takie łatwe Dziewczyny ???

Polecane posty

Gość popieram Jarka
Jarku jestem Twoim fanem nr 1

popieram Jarka biedaczysko z Ciebie skrzywdzony przez kobiety, będzie pluł teraz jadem na kafe \"wrecz wywalają cipska jak widzą gruby portfel, żałosne maciory\"? a Ty chętnie tam ładujesz, prawda?:) czy już przestawiłeś się zgrabne męskie pupcie:P

moze ciebie i tego twojego fana nr 1 to smieszy ale nikogo wiecej, wiec czy taka prawda?? no nie sądze

Gość popieram Jarka
ładuje ładuje w te cipska bo szacunek wam się nie należy i z głupoty macior trza korzystać :classic_cool: Jesteś pewnie jedną z nich, wystarczy pokazać stosik banknotów a wy juz sie do loda zabieracie i do ostatniej kropelki łykacie takie SA WASZE ZASADY ????? Kobyły jedne

Gość QRWA JAREK
odpowiedz w końcu palancie !!!! Czy swojej matki też nie szanujesz >>>>>>>>

Gość hahahahahaha
usmialam sie strasznie....latwe dziewczyny - glowa do gory....wyjasnie samca tu obecnym dlaczego tak sie dzieje... Kobiety w celu zaspokojenie seksualnego poszukuja partnera ktory to im wlasnie da...a ze Wy mezczyzni slabi w te klocki jestescie wiec trzeba szukac...i stad ta latwosc dziewczyn

ojojojoj czegoś sie dzieci nawąchają a potem sobie gadają takie głupoty:classic_cool:...twoje doświadczenie z kobietami sie chyba nazywa 'komentarze jarka'

Gość a gdzie miłosc
o ktorej tyle głosicie nędzne krowiska ?

Gość Dziewczyny hamujcie sie
Powstrzymajcie się od tak wulgarnych wyzwisk bo to naprawdę przesada :o Ten topik nie miał na celu pobudzać pół-mężczyzn do tego typu wynurzeń... :o ale cóż... ja juz spadam więc pa

Gość Absurdy
A ja twierdzę, że kategoria dziewczyny "łatwej" czy też panienki "na jedną noc" jest kategorią co najmniej dziwną. Chyba że przyjmujecie do wiadomości, że istnieje też "łatwy facet", albo facet na jedną nockę. I że skoro - waszym zdaniem - taka dziewczyna się nie szanuje, to taki facet także nie ma do siebie szacunku.

Gość popieram Jarka
Ale to nie my faceci lecimy do łóżka sie rżnąć żeby wyłudzić kase czy widząc lepszy samochod :classic_cool:

Gość Absurdy
to prawda, i takich babek co idą do łóżka dlatego, że facet ma fajny samochód też nie szanuję ale zrozumcie, ze kobieta też ma potrzeby seksualne - nie wiedzieliście?

Gość popieram Jarka
prawda was boli a cipska i tak swedzą na widok portfela :]

Gość Absurdy
weźcie się wyrażajcie jakoś po ludzku wyzywacie kobiety ale sami za grosz kultury nie macie słownictwo z rynsztoka

Gość hhhhhmmmmmmm.......
to sobie mówcie co chcecie mam 25 lat i jestem dziewicą nie dlatego że nikogo nie miałam tylko że trafiałam na takich palantów co myśleli że mogą mnie szybko do łóżka zaciągnąć powiedziałam sobie nigdy w życiu więc daruj sobie takie teksty

Gość popieram Jarka
Jesteś dziewicą, boś brzydka jak noc w Kazachstanie :classic_cool: A wyrażac sie tak o was kaszaloty to trzeba nawet , zdegradować was w społeczeństwie i znieśc równouprawnienie.

Gość hhhhhmmmmmmm.......
po prostu się szanuje i nie zadaje sie z takimi idiotami i to nie jest moja wina że normalnych facetów już nie ma

Gość Kamilka15
Ja jestem łatwa, bo lubie sex i sprawia mi pszyjemnośc. I wali mnie to, ze myslicie o takich jak ja łatwa debile pokroju Jarka. Lubie sie sexić i to wszytko

Gość hmmmmmmmmmm....
fakt za ładna nie jestm i mam nadwage ale to nic nie zmienia

"Jesteś pewnie jedną z nich, wystarczy pokazać stosik banknotów a wy juz sie do loda zabieracie" nic o mnie nie wiesz:P "Ale to nie my faceci lecimy do łóżka sie rżnąć żeby wyłudzić kase czy widząc lepszy samochod" tak, bo Wy sobie tylko chcecie pociupciać w korytku, najlepiej za darmo - bo jeśli trzeba dziewczynie coś choćby w knajpie postawić to już sprzedajna dziwka:P

a jeśli kobieta ma utrzymanka, któremu płaci za zakupy to dopiero ostatnia szmata faceci, popukajcie się w czółko

do jareczka i tego popierajacego---> my chociaz to robimy dla jakichs celow a wy??? wy to jestescie dopiero szmaty:D:D:D

Gość jak na mój gust
to faceci są łatwi i jakoś się nie hamują,a skoro oni tacy są to jak dziewczyny mogą być inne?????

Gość hablamabla
a faceci jak znajda sobie taka na jedna noc, to juz sie nie puszczaja, nie sa latwi??

Gość Absurdy
jak to - my to kobiety same uprawiają seks? no proszę... a ja myślałam, że to potrzeba do tego i mężczyzny i kobiety

Gość jareczku posiadanie
penisa nie wyklucza tego że można cię wydymać, a jak ci sie spodoba to tez będziesz tani i zadowolony

Gość jarku nie hamuj sie
jarek rozumiem, ze jestes gejem tak? skoro jak piszesz \"tepisz\" kobiety ktore sa \"zakala ludzkiej rasy\" i lepiej zeby ich nie bylo, skoro sa ta \"zakala\" to nadstawiasz dupcie do ruchanka facetom, taki wniosek, no bo kobiety zle i niepotrzebne w koncu, idz lepiej na gejowo.pl, tam znajdzies zciekawsze dla ciebie forum no i moze juz ta frustracja z ciebie splynie jak przez ogloszenia na gejowie poznasz jakiegos wydepilowanego \"przystojniaka\" ktory zasadzi ci fiuta w dupe z rozpedu