Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyny hamujcie sie

Czemu jesteście takie łatwe Dziewczyny ???

Polecane posty

Gość to chyba
Jarku swoja matkę też tępisz ?

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH jarku, chcialbys, zebym na ciebie spojrzala :P :o No mam podejrzenie dysortofrafii, dlatego wybaczcie;). Rozumiem, ze ty jestes idealny... :O:O:O

Świteziankaa, jak znjadę swój poetycki kajecik, to cos jeszcze zarzucę :)

błedy ortograficzne robie bo: 1. pisze szybko 2. jestem dysortografikiem a brzydka, otyła a tym bardziej samotna to nie jestem...oj nie wiesz a piszesz...i robie najazdy? przeciez powiedziałam że cie lubie to czego wiecej chcesz

tak bardzo mi cię mal, jarku, nie chodzi mi o takie rzeczy. nie masz zadnych pasji, zainteresowan oprocz prob ponizania ludzi i skutecznego ponizania siebie :O ??? nie będę ci tlumaczyc o co chodzi z tym wiekiem, zapytaj kogos starszego, wytłumaczy ci...

Drogi JArku, pomimo, że tez jestem mężczyzną to nie solidaryzuję się z Tobą i stabnowczo nie podzielam Twoich skrajnych poglądów. :o Nigdy kobiety nie azwałem samicą :o Natomiast powtórzę, że topik ten powstał pod wpływem moich obserwacji z pubów i klubów, tam naprawde roi sie od łatwych dziewczyn....

Jarku odmienia się "pierdół" a nie "pierdołów" a ponoć gardzisz dysortografami itp. :classic_cool:

Gość do Jaraka
Jarku swoja matką tez gardzisz bydlaku ?

nieuk?? średnia ponad 4,9 to sie nazywa nieuk i nierób?? i poczytaj sobie co to jest, bo chyba nie za bardzo wiesz...jakby sie tylko 'zasłaniały' to raczej nie było by specjalnych poradni ani ćwiczeń...i to stwierdzaja osoby mające duzo wieksze pojecie niz ty na ten temat

jesli 'samic' tak bardzo nie szanujesz to domyślam sie ze wolisz do tych spraw mezczyzn^^ nie sądze ze jakas istota którą tak gardzisz mogłaby go chociaz dotknać

Napisałem w którymś poprzednim poście, że ten topik skierowany jest w dziewczyny łatwe i zwracam honor, jeśli sa tu te porządne, a mam nadzieję, że są. Co do generalizowania to Wy nie generalizujecie twierdząc wszem i wobec "facet to świnia" itp. ? Też generalizujecie.

lepiej nie wykraczac wiedza poza materiał niz w ogole materiału nie znac...i nazwałes mnie nieróbem, a zeby miec taką srednia nawet nie wiesz ile trzeba pracowac:O

nie sa pseudopsychologiczne, ale nie zamierzam Cie przekonywac, wspolczuję Ci mimo wszystko. bronisz się, to zrozumiale... nadal mam nadzieję, ze masz z kafe niezly ubaw i ze w realu jestes "normalny", bo inaczej...echhh, szkoda slow. jesli się nie zmienisz, nie wrozę Ci niczego dobrego:(... nie jestem złosliwa. mimo wszysko(mnie tez obrzaiłeś:O) zyczę Ci wszyskiego dobrego, obyś na swojej drodze spotkał taką "samicę";), dla ktorej zapomnisz o obecnych uprzedzeniach, urazach, nie wiem jak to nazwac... jeszcze nigdy nie spotkalam kogos takiego jak ty, a znam wielu ludzi, wielu facetow... :o Jak mozna tak generalizować, tak szybko oceniać... :O nie musi tak byc, wszystko zalezy od ciebie :)

Gość trele mele dudtki
latwe? przeciez to fajne na jedna noc bez zobowiazan...

Gość popieram Jarka
Kobiety to tępe idiotki, maszyny do robienia lodów,rodzenia dzieci i gotowania ( choć w dzisiejszych czasach nawet tego nie umieja) Kobiety trzeba sprowadzić do ich właściwej roli, znieść równouprawnienie. Przeciez te tępe idiotki moga brać udział w wyobrach, nie wiedząc nic o polityce. Żałosne puste szpary, szczerzące sie do każdego z grubym portfelem i samochodem lepszej marki.

no to w takim razie czym albo kim jak wolisz jesteś?? sam sobie?? bo chyba innego rozwiazania nie widze i to oczywiste ze robi se jaja

Złośliwa --> to musisz taka być, skoro się tak poczułas :D Jakby ktoś założył topik uderzający w debili to bym sie urażony nie poczuł, bo za debila się nie uważam. Reszte sobie dopowiedz Samiczko ❤️

Gość no jarku pewne jest to
ze jestes zalosnym dupkiem, coz "jaki kon jest kazdy widzi", zapodales nam tutaj taka esencje zenady, ze juz milosiernie normalna wiekszosc to olala, bo lezacego sie nie kopie naprawde, osoboscie pozwalam sobie wylamac sie, bo po prostu mnie wkurwiasz swoja nachalna i napastliwa glupota, tlumoku jeden, ale to do ceibei i tak nigdy nie dotrze, bos za glupi, zero, kretynskie zenujace zero, myslisz ze ktoras z normalnych kobiet obchodzi, co ludzki zlom jak ty o niej mysli? gowno ja to obchodzi, a jakbys w swoim pseudointeligenckim widzie chcial sie bystro postwaic i stwierdzic, ze chyba mnie to dotknelo co napisales, to ci powiem glupku zafajdany, ze po p;rostu mnie twoja promieniujaca glupota wkurwila i znuzyla, takich nieudacznikow i jak ty to sie powinno kastrowac.

Gość a ja jestem dziewczyną ale
Ja sie urażona nie poczułam, bo swoją watośc znam. Przecież to, ze ktos powie, że jestem łatwa to nie sprawi ze taka bede. Rozumiem autora, bo w klubach jest wiele takich panienek na 1 noc. Żal takich.... Osobiscie urażona sie nie poczulam, bo taka nie jestm choćby niewiem co. Chocby powstalo 10 takich topikow ]

Gość do popieram jarka
koles idz poszukaj jaja, bo je zgubiles, jesli w ogole je kiedys miales, bo na razie to jestes cuchnaca protoplazma.

w sumie autorze to masz racje, fakt to fakt...nie szanują sie ale takie młode goowniary którym sie w tyłku przewraca, mysla ze jak przystojny chłopak je przeleci to beda fajne ale jest mnóstwo dziewczyn, które są i inteligentne i ładne i szanujace sie...mam nadzieje ze taką własnie znajdziesz;) a co do facetów, ze to świnie...a czy nie świnie?? znam wiele przypadków, gdzie mężczyźni zachowali sie tak, ze az mi sie w głowie nie miesci, ale to przeciez tez nie wszyscy...mam nadzieje ze takiego w miare normalnego znajde;)

Idę spać. Szkoda nerwow na poglądy niektorych osob ;) P.S. Co do niektorych> nie wiem na jakiej planecie mieszkacie ;) i w jakich srodowiskach przebywacie, ale ja znam masę, masę poządnych, inteligentnych dziewczyn i kobiet... Nie jestem ze wsi, prawdziwe piękno nie potrzebuje reklamy... 🖐️

Gość popieram Jarka
Jarek masz rację to sa tylko żałosne samice, zdegradowac je w społeczeństwie ! Miejsce kobiety jest przy garach. A łatwe są to malo powiedziane, wrecz wywalają cipska jak widzą gruby portfel, żałosne maciory

Gość Samica jestem
Kocham Cię Jarku ❤️ Chodź przytul się do piersi :classic_cool:

Gość popieram Jarka
ale to prawda Switeziankoo