Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetusia

czy mogłam zajść w ciąze ?

Polecane posty

Gość Anetusia

zrobiłam dobrze mojemu chlopakowi mialam jego spreme na rekach ktore umyłam dwukrotnie dobrze mydłem z woda po czym dotykałam swojej łechtaczki .. czy mogłam przez to zajsc w ciąże ?

Gość Anetusia
??

Gość onaas
ja tez jestem pewna ze zaszlas w ciaze :(

Anetusia - ja bym ci juz radzila wyprawke robic i imiona wybierac bo to napewno trojaczki!

Gość cjk
przestancie dziewczyne stresowac zrob plemniki nie sa niesmiertelne skoro umylas rece to jak mozesz zajsc w ciaze ale jakbys nadal sie bala zrob test

cjk - ale bez przesady:-o ile ona ma 10 lat zenie wie jak sie w ciaze zachodzi???zenada:-o

Gość onaas
ja tez juz mam dosc tych idiotycznych tematow 20razy dziennie :/ czy moglam zajsc w ciaze bo to bo tamto -ile mozna?

onaas - nie wszystkie sa do dupy.Czasem kobitka zapomni pigulke wziasc o okreslonej godz.wiec ma prawo szukac pocieszenia ale sperma na rekach i ciaza???to juz na bank znudzone szkola 14 l.siuski zakladaja i to mnie tez wkurza:-o

Gość onaas
mantodea mi chodzilo o to samo napisalam zbyt ogolnie po prostu.

Gość tośka24
Dziewczyno kup sobie Bravo i poczytaj napisz do Kasi porażka

Gość antoninaa
Witam. Jakiś czas temu uprawiałam z chłopakiem petting. Obawiam się, że kiedy wkładał mi palec do pochwy mógł mieć na nim spermę lub wydzielinę, która pojawia się jeszcze przed wytryskiem. Nie mam zielonego pojęcia czy to były moje dni płodne czy niepłodne. Po krótkim czasie od naszych igraszek pojawiło się u mnie kilkudniowe, małe plamienie o rdzawym kolorze. Mam od tamtego czasu trochę wyczulony węch, nie mogę jeść i ciągle czuję, że mój brzuch jest pełny. Nie wiem czy przesadzam, czy są to oznaki ciązy? Bardzo proszę o szybką odpwoiedź, bo umieram z niepewności i niepokoju.