Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca ja

VELFORM Hair grow plus??

Polecane posty

Gość pytająca ja

uzywał ktoś? proszę o opinie:)

Gość ja tez poprosze o opinie

Gość kaziu
czy ktos wogole uzywal ten preparat. jesli tak to prosze o krotki komentarz.czy wogole dziala.

Gość Łysol
Podłączam się do pytania, czy to działa???

Gość Pawel83
Witam ! Uzywam Velform Hair okolo 1 miesiaca ale jak na chwile obecna nie widze zmiam na lepsze. Uzywam zgodnie z zaleceniami rano 30 min przed myciem glowy i na noc. Z tego co mowili efekty powinny byc po 4 iesiacach ale czy faktycznie to prawda? Szkoda ze tak malo jest na forum odnosnie tego specyfiku.Chcialbym sie dowiedziec czy faktycznie komus to pomaga?

Gość gollum
Witam,ja zaczynam od dzisiaj stosować,zamówiłem 4 butelki za 358,40 zł, które rzekomo mają mi starczyć na cały cykl czyli 2 miesiące stosowania.Po skończeniu napiszę czy jest efekt. Ps. do Pawła83 1.Po pierwszym miesiącu stosowania-jest zatrzymanie wypadania włosów,po 2 miesiącach stosowania dopiero możesz zaobserwować odrost! 2.Twierdzisz,że stosujesz zgodnie z zaleceniami.Ja mam całkiem inne zalecenia.Instrukcja zarówno dostarczona od sprzedawcy w języku polskim jak też instrukcja w języku angielskim na butelce mówi jasno:stosować 1 lub 2 razy dziennie najlepiej wieczorem lub podkreślamm słowo lub 45 minut przed umyciem głowy.(czyli chcą aby preparat był na głowie conajmniej 45minut).Ale nikt Cię nie zmusza do jego zmywania po 30 czy 45 minutach jeżeli nie ma takiej potrzeby.Preparatu po naniesieniu na głowę i wyschnięciu wogóle nie czuć ,nie powoduje on również efektu tłustej głowy więc po co myjesz codziennie głowę-daj szansę niech preparat troche dłużej podziała i umyj głowę raz na 2 czy 3 dni,po kilku aplikacjach preparatu. Pozdro!

Gość Pawel83
Czekam zatem na wieści :)

Gość tosol
i jak , czy warto to kupić , czy sa jakieś efekty kuracji????????????

Gość tolek
pewnie bajeczki

Gość seban
I jak koledzy widać małe włoski??

Gość tosol
ja zauważyłem , że jakby polepszyły się włosy , i nie wypadają jakoś tak ostro...

Gość Pawel83
Po 2,5 m-ca stosowania nie widzę zmian i chyba średnio w to wierzę że to coś pomaga.

Gość Pawel83
Co do tego to się zgadzam- nie wypadają. Po 2 miesiącach powinno się zaobserwować odrost w miejscach gdzie ich nie było wcześniej.Jak na obecną chwilę nie widzę różnicy. Może to kwestia czasu.Na efekty podobno czeka sie 4 miesiące. Pzdr!

Gość gollum
Ja mogę stwierdzić na chwilę obecną tylko jedno (oczywiście na swoim przykładzie).Kobieta która zajmuje się zamówieniami z lekka naciąga klienta na kolejne buteleczki tego specyfiku.Dzwoniąc do mnie wielokrotnie powtarzała że na miesiąc zejda conajmniej 2 butelki i dlatego trzeba kupić zestaw tzw. całej kuracji czyli 4 butelki.Ja korzystam juz prawie miesiąc od 16.09 i nie zeszła mi nawet 1 butelka :) a stosuję ok 6ml jednorazowo!Ściągnąć od klienta 190 zł a prawie 400 to różnica - a każda bajka jest dobra (ważne żeby przekonująco ją opowiedzieć)

Gość serbinek26
sorki ale trzeba byc naiwniakiem zeby wydawac 300 zl tylko dlatego ze ktos to zareklamowal!!! A wystarczy poczytac troche by dowiedziec sie ze jedynymy sprawdzonymi lekami na lysienie jest finasteryd i minoxidil!! W reklamie moga wam powiedziec ze urosnie wam 3 noga !!

Gość łysek
witam .ja tu jestem pierwszy raz ! mam pytanie. czy komuś już pomogło to skutecznie??? jeśli tak to proszę o wpis na forum. DZIĘKUJE !!!

Gość Pawel83
ja koncze 4 butelke po 3 miesiacach stosowania i jakos zmian specjalnie nie widze.

Gość tosol
ja odczuwam efekty , nie wypadają w takim tempie jak kiedyś , od 3 miesięcy stosuje doustnie olej 'saw palmetto' oraz najpierw aminoxil a teraz ten velform na włosy

Gość Pawel83
Z tym się zgadzam! Nie wypadają! Ja jeszcze stosuję Silice.Podobno tabletki są dobre na włosy.Jedno opakowanie zawiera 50 tab. a kosztuje w aptece około 18zl. A co to jest ten aminoxil? Faktycznie dobrym sposobem w walce z łysieniem jest finasteryd i minoxidil? Pierwszy raz o czymś takim usłyszałem;/

Gość tosol
ale Finasteryd i to drugie daja skutki uboczne, a saw palmetto to zióło indian w postaci oleju , velform to tez zioła ,

Gość gollum
Paweł83-wiesz dlaczego nie widzisz efektu,ponieważ idziesz jakimś wymyślonym przez siebie kalendarzem :) 15.09 -używałeś 1 miesiąc velform hair grow plus, 09.10- już byłeś po 2,5 miesięcznej kuracji :) a tydzień później 18.10- mineły ci 3 miesiące. więc skoro 15.09 byłeś po miesięcznej kuracji to na chwilę obecną cykneły ci 2 miechy i 4 dni a nie 3 miesiące - nie dodawaj sobie dni albo zmień kalendarz a może wtedy zaobserwujesz wyniki stosowania :) Pozdro!!!!!!

Gość faksiu
Ja zaczynam od jutra. Jednak stosowanie tego specyfiku niestety nie jest jasne jak dla mnie... Na butelce napisane jest po angielsku, że stosować na wilgotną skórę głowy "damp scalp". Po polsku nic takiego nie jest napisane... Czyli według tego mam zmoczyć głowę i wytrzeć, nanieść i czekać 45 minut? I tu kolejne pytanie - czy 45 minut to jest minimum przed umyciem głowy...? też nie jest napisane. Ja mimo wszystko zastosuje się do tego co napisałem wcześniej. Zmoczę głowę, wytrę, naniosę i umyję na drugi dzień rano... Jak ktoś ma inne spostrzeżenia, chętnie przeczytam. Pozdrawiam!

Gość gollum
Faksiu przeczytaj moj komentarz z 16.09.2008,tam napisałem o tych 45 minutach.natomiast co chodzi o "damp scalp" myślę że jest to bez sensu ponieważ czy będziesz polewał głowe bezpośrednio z tej buteleczki (od producenta) na suchą głowę czy przelejesz sobie do buteleczki z atomizerem- to automatycznie po skorzystaniu ze specyfiku głowa robi się wigotna i bawienie się w moczenie, wycieranie czy suszenie jest zbędne.

Gość ejek
a ja wam mowie jak chcecie odzyskac wloski lub zatrzymac wypadanie kupcie ksiazke Tombaka pt. uleczyc nieuleczalne dokladnie opisuje on tam jak jak RATOWAC czupryne i mowie twierdzaco sprawdzilem DZIALA w skrucie powiem ze tylko masarz szczotka pomaga zeby ukrwic skure na glowie bo sama wsobie jest slabo ukrwiona i wlosy wypadaja ksiazke kupilem na allegro

Gość ejek
wescie szczotke najlepiej miekka i gesta i masujcie glowe CODZIENNIE DO KONCA ZYCIA NIE ZARTUJE i masyjcie glowe ok 4min az poszujecie szczypanie skura na glowie nie ma miesni i jest slabo ukrwiona temu wlosy wypadaja a masaz to zmienia i cebulki zostaj orzywione i odrzywione.Dla osob ktorym juz calkiem wypadly wlosy zalecam masaz recznikiem namoczonym w rostworze 1 litr wody letniej z 2 lyzkami soli na pierwze wloski sie czeka od dwoch miesiecy do roku przy wytrwalym tylko masowaniu codzien na 90 procent wlosy odrosna a na sto przestana wypadac. aha nie przejmujcie sie ze wlosy przy masazu wylatuja bo i tak by wypadly bo sa juz slabe ale za to te silne napewno sie uchronia poprzez masarz przed oslabieniem i wypadnieciem no i nowe urosna zreszta u tombaka przeczytajcie konkretnie pt.uleczyc nieuleczalne.usmiechnijcie sie wlosy powroca

Gość tosol
słyszałem już o tym masowaniu 10 lat temu , kiedy kolega student medycyny wówczas łysiejący mi to zachwalał , ja tego wtedy nie stosowałem , bo nie musiałem :) zacząłem łysieć w wieku 34 lat...

Gość Do ejek
A jakie ruchy wykonje się na głowie robiąc masaż? okrężne czy może wystarczy przejechać szczotką od czoła po kark?

Gość ana_katia
mnie masażu głowy nauczył kiedyś zielarz, ale nie chciałam go robić bo mnie przerażało ile włosów przy tym leciało.. teraz jak mi wypadały włosy to się jednak zawzięłam i powiem wam że już po pierwszym masażu widać efekty, fak wyłazi ich więcej przy masownaiu, ale potem na drugi dzień wychodzi ich znacznie znacznie mniej.. a wiec do celu: masaż robi się dwa razy - przed zastosowaniem wcierek i po ich wtarciu pierwszy robie taka szczotką do cellulitu - ma drewniane grube kolce /do kupienia w dorgieriach, np. NATURA - tym robię kuliste ruchy /boli bardzo na czubku głowy dlatego tam trzeba delikatnie/ drugi po zastosowaniu wcierek wyglada tak: masaż robi się obydwoma rękami - tak jakbyśmy chcieli odkleić skórę od kości - palce obu rąk w odległości od siebie jakieś 3-4cm /tak na oko/ i po całej głowie robimy takie ruchy w różnym kierunku to byłoby na tyle powodzenia :)