Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awezidzwpizdu

PO GOLENIU BIKINI ROSNA MI WŁOSY WSZEDZIE

Polecane posty

Gość awezidzwpizdu

golę miejsce intymne, te znikome włoski i pupie też goliłam, robię to od ponad roku, a teraz rosną mi już poza majtkami, w tyłku robi się busz, na pośladkach mam jeżyka zawsze od golenia bo tam też rośnie, bardziej przy rowku:(

Gość koko szanell
Ja depiluję pastą cukrową. Brazylijskie bikini. Na łysiutko. Wszedzie. I moge powiedziać, że po roku regularnej depilacji włoski mam jak puszek. Słabiutkie i mięciutkie. Bardzo się przerzedziły jakby część w ogóle przestała rosnąć. To co masz to efekt golenia maszynką. :( Zresztą co to za frajda kiedy po 2 dniach masz wysypkę i kłującego jeża w majtach. Ja po paście 3 - 4 tygodnie jestem gładziutka jak pupcia niemowlaczka.

Gość awezidzwpizdu
no co Ty! a jak to się robi.! czym? boli?

Gość koko szanell
No na pewno trochę boli bo pasta rwie włoski z cebulkami. Dlatego ma się spokój z zarostem na 3-4 tygodnie. Chociaż ból jest dużo mniejszy niż woskiem czy depilatorem. :P Pastą cukrową możesz depilować się w domu lub pójść do kosmetyczki.

Gość awezidzwpizdu
ale powiedz jak w domu.! :D opisz mi :P

Gość hardcoreeee
ja depiluje sie woskiem i dlatego tez nie mam kłującego jeża w majtach.. włosy odrastają słabsze i nie ma podrażnień

Gość awezidzwpizdu
a skąd mam wziąć wosk albo pastę, nie znam się:(

Gość koko szanell
Kupujesz pastę cukrową. Podgrzewasz. Wydubujesz trochę łyżeczką. Wyrabiasz w rękach na perłowożółtą, plastyczną masę. Robisz z niej kulkę i rozcierasz na owłosionym miejscu, z włosem. I natychmiast zrywasz pod włos. I znów robisz kulkę, rozcierasz, zrywasz. Jak kulka zbierze dużo włosów to trzeba ugniesc następną bo stara kulka już słabo i niedokładnie rwie. Proste jak konstrukcja cepa.

Gość koko szanell
Kupić :) Pastę sprzedają na Allegro. Ja tez depilowałam się woskiem zanim nie trafiłam na pastę. I zdecydowanie wolę depilację cukrową od wosku. Mniej boli. No i deikatne partie po wosku miałam w krawych wybroczynach np. pachwiny. A po paście NIC, nawet podrażnienia nie mam.

Gość hngfhfgh
a za ile jest taka pasta cukrowa? i gdzie ja mozna kupic? :P

Gość awezidzwpizdu
a pórcz allegro?