Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

bo mi jej szkoda trochę i większość nie chce i ona też niczego zrozumieć tylko wyrazić swoje zdanie więc się przekrzykują nawzajem śmieszne to trochę

dlatego właśnie mi jej szkoda bo sobie z tym nie poradziła a innym się udało pomóc jej trzeba a nie obrzucać błotem egzorcyzmy odprawić :D albo wysłać do specjalisty

ja na nikogo nie szczekam zarzuć złośnico jakiś temat do głębokich przemyśleń przed snem

ja tam nie wiem, nie lubie histeryczek :p ale gorszy jest brak emocji czy cyniczne udawanie ze sie ich nie ma ps nie pisze o tobie histeryczka samciu, wiec sie nie obrazaj prosze :o moje przyklady maja to do siebie ze sa przejaskrawione dla wyrazu ;)

a ja Cię lubię a inteligencja jest mało ważna komiczne wygląda na inteligenta i co z tego jakoś nie przepadam za nim Dobranoc 🌼

nie jestes w tym naiwna jesli to cie interesuje to mysle ze jestes madrzejsza niz ci sie wydaje i niz czasem sie starasz byc moim skromnym zdaniem i przede wszystkim ciepla istota z ciebie jest dobranoc

chyba też powinienem już iść bo mi w bani zaczyna szumieć powoli oj za szybkie tępo sobie narzuciłem

cholera, przeciez kazdy widzi ze jests zywiolowa pisze szczerze wiec mi tu nie szalej i z laski swojej nie szukaj najgorszego ze znaczen w moich slowach :p