Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

ike nie biorę stwierdzam fakta :P

brzudal- nie wierzysz w druga sznase? uwazam że wszystko zawsze d sie odkręcić

:P oki to teraz czuję się niedowartosciowana :D

ike od razu niedowartosciowana :P ale zboczona to ty nie jesteś :D

gnom- właśnie że jestem koniec i kropka :D tak czy owak przynajmniej jestem rospalona:P

no rozpalona jak mniemam gorączką :P ale do zboczenia ci daleko nawet do mnie a ja się za zboczonego nie uważam :P

brzydal a probowaleś tak do końca ja jesli jest cos dla mnie ważne- walcze - paazurami drę i walcze- nie boje się kleski raz się żyje

gnom bys się wstydził tak się znecac nad chora kobieta- jakby nie mozna było poprostu przytaknać :P ;)

"brzydal a probowaleś tak do końca" Chyba nie, ale myślę, że nie odpuszczę tak łatwo, choćby nie wiem co.

złośliwa masz ochotę na banana z ogórkiem i marchewką :P

ike no ja tak łatwo nie przytakuję :P:P:P i się nie znęcam :P

Brzydalku, u mnie jest zdecydopwanie inna sytuacja. Ale powiem Ci, że czego oczy nie widzą... No i kafe, przyznaję, bardzo pomogło - dlatego głównie ostatnio byłam tu tak często. Tylko że... wcale tak nie jest lepiej. Człowiek traci siły, chęć do wszystkiego. I sam nie wie, dlaczego. Sam wiesz, jakim motorem, siłą napędową jest uczucie. Nawet głupi pocałunek w rękę sprawia niesamowitą przyjemność.;) Sama prerspektywa spotkania cieszy tak bardzo... Moje pierwsze emocje w życiu - pewnie zapamiętam na trwałe.:) Oby nie ostatnie.:P A kombinować to ja potrafię. Myślisz, że "jutro","dziś" czy "pojutrze" i wiele innych bez mojego kombinowania by było? Co więcej, myślę, że nic by nie było. Chociaż kto wie...:D No ale zły temat. Nie ma co o tym rozmawiać. Ty masz działać, a ja mam się cieszyć. A teraz, cholera, wziąć sie za robotę powinnam. Ale to po drzemce.:P:P:P Pamiętaj, Brzydalku - nie przypadkiem oni stanęli na naszej drodze życia.:)

mecz był tak beznadziejny jak szymon majewski show aż się pochorowałam

no psujecie mi opinie... a swoją drogą mam teraz lizaka.Lubie jak główka znika i sie pojawia w moich ustach,ssam ...hmmm ten smak:P:P NIE JESTEM ZBOCZONA

masz rację nieodpuszczaj- bo możesz żałować- zawsze mozna coś zrobić - njwyżej zotaniesz na placu boju w kałuy krwi to też da się przeżyć gnom czyli mam rozumiec że cięzki orzech do zgryzienia jestes- nic to nie takich juz się gryzlo :D heh a tak na poważnie:O myslałam ze jeszcze sobie zdażę pozartowac ale niestety gorączka mnie rozklada i maż też coś o roskładaniu marudzi

sami a jaki rozmmiar tego lizaka??? :D

ike to trzeba się rozkładać z mężem złośliwa niech ci będzie :P:P:P

"Ale powiem Ci, że czego oczy nie widzą..." A ja Ci powiem, że u mnie to nie działa :(. Też tak myślę, że to nie przypadek, ale często też myślę, że sam się wprosiłem do jej życia, przecież to ja to zacząłem, to całe GG i to uczucie. Eh, ona tego nie chciała. Ja w sumie też nie, choć nie powiem żebym żałował, że przyszło samo. No, ale za dobrze się w tej sytuacji nie czuję.

to ide i się rozkładam ;) sami- taki lizak dobra rzecz przynajmniej dzieci z tego nie ma :)

"a swoją drogą mam teraz lizaka.Lubie jak główka znika i sie pojawia w moich ustach,ssam ...hmmm ten smak " Ja za lizakami nie przepadam, ale uwielbiam lody włoskie, a zwłaszcza wylizywać resztki z wafelka ;) . Też nie jestem zboczony :D .

"Brzydal jak Cie czytam to mi ochota na seks przechodzi" Jakbyś mnie zobaczyła, to już byś w ogóle w śluby zakonne chciał złożyć ;) .

sami:) hehe nie o to chodzi- czy juz sie ma- wazne że od lizaczka sie nie dostanie:) dla mnie taki lizak to tez dobra rzecz:) stan posiadania potomstwa nie ma tu nic do rzeczy;)

ja z wami nie rozmawiam bo mnie się wszystko kojaży :P:P:P