Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

Kurde, człowiek już nawet się poukrywać pod pomarańczką nie może :o.

wystarczyło by brzydalu wstawić buźkę :D i już by Cię nikt nie rozpoznał :D:D:D:D:D bo to do Ciebie nie podobne

nie wychodze dzis z domu a do apteki mam szmat czasu musze na mame poczekac

" tylko nie marudz Brzydal" Dobra, postaram się choć mi smutno z jej powodu, ale nie będę Wam zawracał dziś głowy.

"wystarczyło by brzydalu wstawić buźkę i już by Cię nikt nie rozpoznał bo to do Ciebie nie podobne " :D

Gość kolo podlota
a ty brzydal przestan. tak fajny facet a taka maruda. przeciez ci napisalam, ze ja bym ciebie chciala:)

Gość kolo podlota
kolo:D sie tylko nie zdezeluj przez te ucieczke:D

Gość kolo podlota
juz ty wiesz jaka:D

Ona mnie nie zdołowała, ale smutno mi, bo znowu mam nowe problemy zdrowotne. Jak nie jedno, to drugie. Dzisiaj była w bardzo złej kondycji w pracy. A ja oczywiście nie zdobyłem się na wiele. No, ale co miałem jej powiedzieć, przykro mi. To takie banalne, jest mi przykro jak ją widzę w takim stanie. Wpierw myślałem, że to tylko zmęczenie (trzeci dzień robi 12 godzin), ale okazało się, że coś więcej.

Gość kolo podlota
aj brzydal, pomysl moze egoistycznie o sobie co??

"a ty brzydal przestan. tak fajny facet a taka maruda. przeciez ci napisalam, ze ja bym ciebie chciala" A jaki masz czarny nick, ujawnij się. Kurcze, bo to jakiś ewenement, żeby ktoś mógł mnie chcieć, więc chciałbym na czarno poznać tego kogoś :) .

Gość kolo podlota
to do roboty kolo! 👄 i sie tez odwdziecz

bo Justyna ma wrażenie że zawsze wszyscy wiedzą że to ona jest co jest bardo błędnym myśleniem

Gość kolo podlota
nie da sie brzydal, bo nie mam czarnego nika:( jakos jeszcze nie doroslam do tego, zeby sie zaczernic:) tak rozsadniej, bo codzen pod inna przykrywka mozna byc:)

"aj brzydal, pomysl moze egoistycznie o sobie co??" Czasami się zachowuje tak, to wystarczy. Nie chce być egoistą. A dzisiaj mogłem się pokusić o trochę więcej uczucia, a nie takie chłodne nie wiem co. Nie wiem dlaczego taki jestem, bo czuję jedno, a robię drugie.

Gość kolo podlota
wesz brzydal, zagladnij do swej duszy:) moge byc ta jedyna:) po co ci psuc humor i pisac, kim jestem?

"nie da sie brzydal, bo nie mam czarnego nika jakos jeszcze nie doroslam do tego, zeby sie zaczernic tak rozsadniej, bo codzen pod inna przykrywka mozna byc" Nie wierz nigdy kobiecie ... :P