Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

crazy_bogie

Jean Louis David- jakie macie doswiadczenia?

Polecane posty

Go艣膰 Gucioimaja
Witam Mia艂am ten salon polecany przez znajomych...ale z mojej 艣licznej fryzurki zrobiono mi nie wiadomego pochodzenia wystrz臋pion膮 i poci臋t膮 a raczej powycinan膮 fryzur臋 bez jakiejkolwiek formy ..... masakra ... nikomu nie polecam .... a me w艂osy b臋d膮 teraz odrasta膰 d艂ugie tygodnie ,..... pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A ja uwielbiam JLD w Gliwicach :) Fantastyczne Panie fryzjerki i 艣wietna atmosfera. Jak dla mnie najlepsza P. Iza lub P. 呕aneta :) Fantastycznie! Polecam ka偶demu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chodz臋 do jld w z艂otych tarasach. Zawsze jestem zadowolona z us艂ugi. Jest tam tylko jedna fryzjerka kt贸ra jest nie mi艂a a reszta Super. Uratowali mi tam w艂osy bo mia艂am poniszczone a teraz bez problemu si臋 rozczesuja i 艂adnie wygl膮daj膮. U偶ywaj膮 dobrych produkt贸w dbaj膮 o higien臋 zawsze przed strzy偶enie psiukaja no偶yczki (Tak no偶yczki) p艂ynem do dezynfekcji. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki艣 czas temu uwielbia艂am ten salon. Chodzi艂am do salonu w Bonarce w Krakowie. Mia艂am ju偶 nawet swoja fryzjerek i tylko ona si臋 zajmowa艂a moimi w艂osami. Niestety spotka艂 mnie bardzo niemi艂o do艣wiadczenie, poniewa偶 mia艂am mie膰 jedynie lekko od艣wie偶one ombre. z mojego rzekomo naturalnego rozja艣nienia wysz艂y w艂osy w kolorze cocker spaniela. p艂aka膰 mi si臋 chcia艂o. na dodatek to nie by艂o ombre a rozja艣nione prawie ca艂e w艂osy. Pani oczywi艣cie dumna ze swojego dzie艂a twierdzi艂a, 偶e jest cudnie. nie by艂o i to szkoda, 偶e tydzie艅 przed wa偶nym spotkaniem biznesowym. zrobi艂am jeszcze jedno podej艣cie do tego salonu w pasa偶u Tesco na Kapelance, te偶 w Krakowie. ju偶 bez farbowania. chcia艂am jedynie od艣wie偶y膰 cieniowanie, i skr贸ci膰 troch臋 w艂osy. moje cieniowanie wygl膮da nast臋puj膮co- pierwsza warstwa, w艂osy d艂ugie, p贸藕niej d艂ugo, d艂ugo nic a nast臋pnie warstwa w艂os贸w obci臋ta jak ja to nazywam "na rondelek". obecnie moje w艂osy wygl膮daj膮, jakbym sobie w艂osy obci臋艂a na pazia a od spodu przypi臋艂a sztuczne w艂osy, celem przed艂u偶enia. pora偶ka. nigdy wi臋cej nie odwiedz臋 tego salonu, w 偶adnej lokalizacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iza1704
Stanowczo odradzam wszystkim salon Jean Louis David w Warszawie w galerii pod d臋bami, ul. Pas艂臋cka. Umowilam si臋 na koloryzacj臋, a dok艂adnie na pokrycie odrost贸w. Przywita艂a mnie Pani Dorota, (chyba tak mia艂a na imi臋 blondynka kt贸ra zajmowa艂a si臋 moimi w艂osami). Pani nie potrafi艂a dobra膰 koloru farby, tak by pasowa艂a do reszty moich w艂os贸w. D艂ugo dyskutowala z kobiet膮 z recepcji, po czym kazala usi膮艣膰 mi w fotelu. Czeka艂am na ni膮 ok. 10 min. Wr贸ci艂a i zaczela nak艂ada膰 farb臋. Po chwili mia艂am brudne ca艂e czo艂o i uszy. Pani w og贸le nie zareagowa艂a, wi臋c sama wzi臋艂am chusteczk臋 i sie wytarlam. Okropienstwo. Mia艂am ca艂e brudne d艂onie. Jednak po wysuszeniu w艂os贸w Prze偶y艂am szok. Kolor rudy , w艂osy mam ciemny br膮z. Jak mo偶na nie potrafi膰 po艂o偶y膰 farby na sam odrost? Czy to jaka艣 filozofia? Nie podoba艂o mi sie i powiedzia艂am to paniom, i gdyby nie to 偶e by艂a prawie 21, zazadalabym ponownej koloryzacji, w przeciwnym razie nie zap艂aci艂a bym. Da艂am si臋 im przekona膰 ale zap艂aci艂am ponad 190 z艂 za nic. ODRADZAM! Kto tam pracuje? W膮tpi臋 偶eby ta pani by艂a fryzjerka. Nie wiem kogo oni tam zatrudniaj膮. 呕a艂uj臋 偶e nie wnioslam reklamacji. PORA呕KA!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam. Korzysta艂am kilka razy z us艂ug w r贸偶nych salonach tej sieci.Obs艂uga jest na najwy偶szym poziomie, ka偶dy fryzjer kt贸ry mnie obs艂ugiwa艂 potrafi艂 sprosta膰 moim wymaganiom.Faktycznie zadaj膮 du偶o pyta艅 ale dzi臋ki temu zosta艂am dobrze ostrzy偶ona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedna wielka pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
JLD w Z艂otych Tarasach w W-wie. Mia艂o by膰 pi臋knie a w艂osy zosta艂y spalone i krzywo przyci臋te. Manager-z piek艂a rodem pod ka偶dym wzgl臋dem! Zero zainteresowania si臋 klientem i rozwi膮zaniem problemu ich autorstwa. Pora偶ka i tragiczna w skutkach pomylka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam salon JLD przy ul. Grzybowskiej. Profesjonalne podej艣cie do klienta, przemi艂a atmosfera, ca艂y zesp贸艂 u艣miechni臋ty, bez kija w ty艂ku. Idealnie dobrany kolor i bardzo dobre strzy偶enie. Ciesz臋 si臋, 偶e w艂a艣nie tam trafi艂am:) Pozdrawiam, Katarzyna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super . Us艂uga na wysokim poziomie . Mam trudne w艂osy - du偶o i pusz膮 si臋. Chodz臋 do r贸偶nych salon贸w tej marki i do r贸偶nych fryzjer贸w i za ka偶dym razem jestem obs艂ugiwana w ten sam spos贸b. Efekt strzy偶enie plus koloryzacja i piel臋gnacja - rewelacja!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam t臋 salony. Strzy偶enie maszynka- szybko i dok艂adnie. Moje w艂osy to uwielbiaj膮. A piel臋gnacj臋 s膮 rewelacyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fantastycznie. By艂am wczoraj na swojej pierwszej koloryzacji. Pani zaproponowa艂a mi kolor i pojasnienia. Ba艂am si臋 ze moje w艂osy si臋 zniszcz膮 ale pani powiedzia艂a 偶e doda smartbond i wlosy b臋d膮 zabezpieczone . Efekt przer贸s艂 moje oczekiwanie. Czuj臋 si臋 rewelacyjnie. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M a s a k r a przez bardzo du偶e M. Posz艂am do salonu JLD pierwszy i ostatni raz (nie licz臋 wizyty reklamacyjnej!). Czyta艂am przed wizyta w salonie te niepochlebne komentarze, ale stwierdzi艂am, ze przekonam si臋 sama. No i si臋 przekona艂am... Powiedzia艂am fryzjerce jaka fryzur臋 chce, pokaza艂am zdj臋cie przyk艂adowe, niby si臋 zrozumialysmy. Kilkukrotnie w trakcie ci臋cia prosi艂am by zwr贸ci艂a uwag臋 na ci臋cie pod skosem (mia艂 by膰 long bob) tak by r贸wno i symetrycznie zosta艂y 艣ci臋te obie strony g艂owy. Podczas strzy偶enia zwraca艂am fryzjerce uwag臋, ze lewa strona jest d艂u偶sza, na co uzyska艂am informacje, ze po wysuszeniu i wymodelowaniu b臋dzie mo偶na oceni膰 na 100% czy fryzura jest Ok i nanie艣膰 poprawki (kt贸re nie zosta艂y naniesione). Zaufa艂am. Jedna stron臋 g艂owy mia艂am obci臋ta no偶yczkami a druga dociet膮 maszynka (dramat)!!!!!! Pani fryzjerka wymodelowala w艂osy i wci膮偶 czu艂am oraz widzia艂am, ze lewa strona jest d艂u偶sza, ale uzna艂am, ze by膰 mo偶e to tylko moje zwidy, jakie艣 uprzedzenia, traumy krzywych ci臋膰... Uczula艂am pani膮 fryzjerk臋, ze w domu nie modeluje w艂os贸w tylko susze bez uk艂adania, pani na to, ze i tak b臋dzie dobrze. Niestety, nie jest dobrze. Umylam g艂ow臋 i w艂osy na kilometr a偶 krzycza o swojej krzywi藕nie. By艂am w艣ciek艂a, mia艂am odpu艣ci膰 reklamacje, ale czlowiek nie po to p艂aci 95zl 偶eby po tygodniu lecie膰 znowu do innego fryzjera po pomoc. Niech poprawiaja. Jestem bardzo niezadowolona, szukalam salonu do kt贸rego b臋d臋 wraca膰 a od JLD b臋d臋 tylko ucieka膰! Nie wiem czy pani fryzjerce si臋 nie chcia艂o, mia艂a jaki艣 gorszy moment czy o co konkretnie chodzi艂o. Napisze po wizycie reklamacyjnej jak uda艂o im si臋 odratowa膰 t膮 krzywa zenade warta 95zl. Mam nadzieje, ze uwzgl臋dnia, ze z long boba chce blunt boba, bo niestety z tego co mam teraz long boba uzyska膰 si臋 nie da, a na pewno nie z takim skosem po jaki szlam tam na pierwsza wizyt臋. Echhh. Trzymajcie kciuki! Dam zna膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wietna obs艂uga fryzjerzy pierwsza klasa! nigdy nie by艂am tak cudownie obs艂u偶ona. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ciesz臋 sie, 偶e ja tylko do Galaxy w Szczecinie tam mi艂a managerka, zawsze u艣miechni臋ta, fryzjerki, mlode , fajne, strzy偶enie maszynka bardzo dobre. Kolor zawsze super. Najbardziej polecam Pani膮 Anie blondynke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem zadowolona z uslug salonu w Zabrzu,mi艂o profesjonalnie, wszystko oparte na katalogu i tak jak chcialam, fryzjerki wyszkolone na pewno ,nie zawsze bylam zadowolona ,a tu wracam co miesiac .Czysto, wszystko jednorazowego u偶ytku. Bardzo sympatyczne mile wesole i kontaktowe fryzjerki.Polecam salon w Zabrzu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Serdecznie. Nie polecam Salonu Fryzjerskiego Jean Louis David w Olsztynie w CH Aura. Jestem fryzjerem i chcia艂em skorzysta膰 z profesjonalnej obs艂ugi ,,my艣la艂em,, tak偶e do艣wiadczonych fryzjer贸w. Wchodz膮c do salonu nie zasta艂em 偶adnego wieszaka ani szafki na ubrania wierzchnie, dopiero gdy jedna z fryzjerek zainterweniowa艂a 偶eby kto艣 wzi膮艂 ode mnie kurtk臋, by艂a reakcja. Pani fryzjerka, kt贸ra mnie obs艂ugiwa艂a zacz臋艂a krytykowa膰 moje w艂osy - kiedy ja nie zd膮偶y艂em jeszcze usi膮艣膰 na fotel. Przez ca艂膮 wizyt臋 pr贸bowa艂a mi wcisn膮膰 dodatkow膮 us艂ug臋 piel臋gnacyjn膮 oraz szampon w kwocie 105 z艂. Gdy ja czysto i wyra藕nie powiedzia艂em na wst臋pie 偶e jestem zainteresowany tylko i wy艂膮cznie strzy偶eniem m臋skim z myciem. Obs艂uga fatalna, wciskanie i lokowanie produkt贸w... Brak profesjonalizmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 jestem klientka salonow JLD ,nie spotkalam si臋 jeszcze z brakiem profesjonalizmu ,bardzo cz臋sto korzystamy cala rodzin膮 i z us艂ug fryzjerek z Zabrza Gliwic a ostatno na feriach w Bielsku . Fryzury takie jak wskazalam w katalogu oczywiscie otrzymalam propozycje zakupu kosmetyku i to nie raz ,ale kto zna sie na kosmetykach lepiej niz sam fryzjer...kupilam i nie 偶a艂uj臋 profesjonalnie dobrany do moich w艂os贸w. Ja jednak polecam salony JLD.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam salonu Jean Louis David na Grzybowskiej w Warszawie. Obs艂uga nie potrafi zachowa膰 si臋 przy klientach. Myto mi g艂ow臋 i obgadywano klientki ,kt贸re ju偶 czeka艂y na swoj膮 kolej. Krzywo obci臋to mi w艂osy,kiedy zwr贸ci艂am na to uwag臋 ,to zacz臋to robi膰 na mnie miny i to w mojej obecno艣ci. By艂am te偶 艣wiadkiem ,kiedy do salonu wszed艂 facet przy ko艣ci i chocia偶 nikogo prawie w salonie nie by艂o to 偶adna z fryzjerek do niego nie podesz艂a,ka偶da go zignorowa艂a wi臋c posta艂 troch臋 przy kasie i wyszed艂.Natomiast ka偶dy szczup艂y facet jest osaczany przez te panie zaraz po przekroczeniu progu salonu, na wy艣cigi do takich biegn膮,ka偶da chce zd膮偶y膰 dobiec pierwsza przed inn膮. Obs艂uga w tym salonie to same prymitywne osoby,bez taktu,og艂ady i umiej臋tno艣ci.Proste dziewuchy z urojonym poczuciem wy偶szo艣ci. Nie doros艂y do miejsca , w kt贸rym klient p艂aci przede wszystkim za standard i poziom obs艂ugi.Nie polecam zw艂aszcza pani Wioli z salonu na Grzybowskiej w Warszawie ,nie spotka艂am wi臋kszego braku kultury ni偶 ona sob膮 zaprezentowa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miasolt
Polecam salon w Wola Park, przedewszystkim profesjonalne podej艣cie do klienta, bardzo mi艂a obs艂uga z du偶ym do艣wiadczeniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wietny salon w Wola Park, obs艂uga znakomita. Wspania艂e strzy偶enie.Zdecydowanie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzystam z us艂ug JLD w Katowicach ( Auchan) i w Bielsku ( Sarni Stok), zawsze jest wszystko ok , a chodz臋 tam od lat.Kolor zmienia艂am wielokrotnie i zawsze jestem zadowolona. Moje w艂osy sa zadbane nie zniszczone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_niezadowolona
By艂am we Wroc艂awiu w Koronie... Fatalne 艣ci臋cie w艂os贸w! O ile wychodz膮c z salonu nie by艂o wida膰 mankament贸w po sprytnym u艂o偶eniu przez pani膮 fryzjerk臋, o tyle powr贸t do domu i przejrzenie si臋 w lustrze wzbudzi艂o we mnie groz臋. W艂osy 艣ci臋te nier贸wno, nie uk艂adaj膮 si臋, na czubku wyci臋te, po bokach pozostawione.... Pozostaje mi zgoli膰 g艂ow臋, bo wstydz臋 si臋 wyj艣膰 na ulic臋. Kompletny brak profesjonalizmu r贸wnie偶 ze strony salonu, skoro obiecuje dobrze wykonan膮 us艂ug臋, a pozostawia nasze g艂owy w rekach os贸b, kt贸re kompletnie nie potrafi膮 艣cina膰 nawet najprostszych fryzur, a nawet odwzorowa膰 z ze zdj臋cia pokazanego w Pa艅stwa katalogu fryzur. Powiem jedno, wszystkim ,kt贸rzy kiedykolwiek zapytaj膮 mnie o fryzjera, a r贸wnie偶 tym, kt贸rzy mnie nie zapytaj膮, powiem: omijajcie ten salon dalekim 艂ukiem, bo szkoda pieni臋dzy, ale przede wszystkim ohydnego samopoczucia jakie b臋dziecie mie膰 przez nast臋pne miesi膮ce chodzenia w chustce/czapce, pr贸buj膮c ukry膰 ohydztwo jakiego dopu艣ci艂 si臋 "fryzjera" z tego salonu. By艂am wasz膮 sta艂膮 klientk膮, ale po wczorajszej wizycie nigdy wi臋cej nie zaryzykuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Omijajcie szerokim 艂ukiem salon JLD na ul. KEN w Warszawie. Mened偶erk臋 zawiadomilam telefonicznie 偶e jestem po operacji z艂amanej nogi, nie mog臋 d艂ugo u nich siedzie膰 prosz臋 o zaproponowanie kogo艣 bardzo sprawnego, nie oczekuje cud贸w lecz od艣wie偶enie prostej fryzury jak膮 nosz臋 na codzien+farba, podalam nr itd. Skierowa艂a mnie do bardzo mi艂ej dziewczyny kt贸ra o farbowaniu wiedzia艂a tyle co ja o fizyce kwantowej, co rusz prosi艂a kogo艣 z kole偶anek o sprawdzenie czy jeszcze trzyma膰 czy nie, potem ju偶 by艂o tylko gorzej. Ci膮膰 nie 艣ci臋艂a wcale bo si臋 ba艂a do r臋ki bra膰 maszynki, ale mimo to i偶 wiedzia艂a 偶e nie dam rady dalej tak siedzie膰 zaproponowa艂a mi baleja偶, kiedy odm贸wi艂am to chocia偶 kupno zestaw wspania艂ych kosmetyk贸w do w艂os贸w za. ok. uwaga,500 z艂. (na pewno kierownictwo wymaga od nich tak偶e sprzeda偶). W艂osy suszy艂a ze 30 minut, dzi臋ki temu uchronilam kilka os贸b, bo widz膮c jej rozpaczliwe zmaganie z moimi w艂osami ju偶 nikt inny nie chcia艂 do niej p贸j艣膰, zaczekali na inne fryzjerki. W sumie to najbardziej zdumia艂a mnie postawa mened偶erki, kt贸ra wskaza艂a mnie nie tylko na beznadziejn膮 fryzur臋 za ponad 460 z艂, a tak偶e na nieludzkie, czterogodzinne cierpienie. Na ko艅cu tej gehenny stoj膮c na tych kulach kt贸re rozczula艂y ka偶dego poza mened偶erk膮 zapyta艂am j膮 czy czuj臋 si臋 w porz膮dku uzna艂a 偶e tak. 呕ycz臋 jej zdrowia a Pa艅stwu odradzam p贸j艣cie do tego salonu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bardzo rozczarowana klientka
Jestem bardzo rozczarowana zachowaniem Pana fryzjera z JLD w Z艂otych Tarasach. Wida膰, 偶e zale偶y im tylko na kasie i szybki sp艂awianiu klient贸w. Jutro zadzwoni臋 z pytaniem czy to ich standardowe podej艣cie do klient贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Salon na Ken. nowa super ekipa. Fryzjerzy z ogromna wiedz膮 i du偶ym do艣wiadczeniem. Zawsze wychodz臋 zadowolona i zawsze b臋d臋 tam wraca艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna_pasecz
Jestem sta艂膮 klientk膮 na KEN uwa偶am 偶e fryzjerzy posiadaj膮 bardzo du偶e do艣wiadczenie, panuje tam pe艂en profesjonalizm . Zawsze wychodz臋 u艣miechni臋ta i maj膮 pyszn膮 kaw臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w kt贸rym miejscu na KEN? na Kabatach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam zakladu przy ulicy Grzybowskiej w Warszawie.Atmosfera w tym punkcie przypomina gore lodowa.Rachunek zostaje wystawiony przed wykonaniem uslugi.Zaplacilam 305 zlotych za ufarbowanie odrostow/Farba nie zostala rozprowadzona po reszcie wlosow nawet na 3 minuty/,odzywke Kerastase,mycie i modelowanie.Przy myciu i odzywce bajerowano mnie fotelem masujacym,zupelnie jak w Disneylandzie.Na zachodzie Europy gdzie mieszkam place 50 euro za farbowanie odrostow,podciecie i modelowanie.Nie ma fotela masujacego,ale jest sympatia i profesjonalizm.Nigdy wiecej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Da艂abym po艂ow臋 gwiazdki albo najlepiej zero...Jak mo偶na osobie o grubych, g臋stych w艂osach zmasakrowa膰 tak czupryn臋? Maszynka do w艂os贸w plus dega偶贸wka powinny byc wykorzystane umiej臋tnie, a ja mam teraz postrz臋pione siano na g艂owie. Fryzjerka Monika poinformowana 偶e w艂osy zapuszczam, 偶e chc臋 tylko je lekko pocieniowa膰- sprawi艂a 偶e ty艂 w艂os贸w wygl膮da艂 tragicznie (co ciekawe jak posz艂am na kolor do innej fryzjerki tego偶 samego salonu i w tym samym miejscu, by艂a przera偶ona tym jak to wygl膮da, pokazala mi nawet w lusterku co jej kole偶anka "po fachu" odwali艂a. Oczywiscie dodatkowo musia艂am zaplaci膰 za poprawk臋, co skutkowa艂o podci臋ciem (nosz fuck!) w艂os贸w, i kolejnym zdega偶owaniem ich, bo przecie偶 postrz臋pione w艂osy wygl膮daj膮ce jakby zaraz mia艂y wypa艣膰 to co艣 jak najbardziej OK. Napisali do mnie smsa z salonu z pro艣b膮 o opini臋- napisa艂am wi臋c szczerze co my艣l臋. Nast臋pnie napisalam do kierownictwa wiadomo艣膰 z pytaniem czy chocia偶 zostanie mi zwr贸cona kasa za strzy偶enie. I wiecie co odpisali? Mo偶e oddaj膮, jak p贸jd臋 do tego salonu i przekonam ich do tego, 偶e wlosy mam chujowe! No na bank b臋d臋 sz艂a si臋 wykl贸ca膰 i wys艂uchiwa膰 jakie to ci臋cie boskie, tylko w艂osy zniszczone(g贸wno prawda, to przez ich ci臋cie s膮 takie, ale ju偶 mi to wmawia艂a osoba kt贸ra "poprawia艂a" dzie艂o kole偶anki) Mam u nich kart臋 sta艂ego klienta, zawsze p艂ac臋 zbli偶eniowo, s膮 kamery, fryzjerka "poprawiaj膮ca" i inne pracownice dobrze s艂ysza艂y nasz膮 dyskusj臋 i to 偶e za poprawk臋 musia艂am zap艂膮ci膰. Nie mam zamiaru si臋 poni偶膮膰 i i艣膰 prosic si臋 chocia偶 o zwrot koszt贸w strzy偶enia, ale moja opinia b臋zie dodawana gdziekolwiek si臋 da. Pierdoli膰 tych amator贸w

Udost臋pnij ten post