Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allala

wydzielina z krwia brzuch twardnieje bylam na izbie odezslali mie do domu 39tc

Polecane posty

Gość allala

Gość allala
zapomnialam szczegolow dopisac wydzielina byla o 8.45 pierwsza tak duzo pojechalam na izbe powiedzieli ze nie ma skurczow i rozwarcia moga mnie zostawic ale bende czekac do porodu termin mam 12 maja wolalam wrocic do domu teraz znow mi to leci czy to jest ten czop kiedy on zejdzie kiedy bedzie porod ktroras tak miala?

Gość miałam tak samo
termin miałam na 16 listopda. 15 dzień przed terminem odszedł mi czop z krwi i dostałam skurczy rano. pojechalam do szpitala tam porobili badania i odesłali mnie do domu bo powiedzieli że to jeszcze nie poród. 16 listopada w terminie cisza nic ani skurczy. w nocy już 17 listopada dostałam bóli i w południe 17 urodziłam.

Gość allala
dzieki za odpowioedz czyli musze czekac ale to stresujace juz chciualbym miec to za soba

a mnie czop odszedl ok 4 rano a o 16 tej wody i o 18.05 mialam synka n aswiecie :D powodzenia!

allala - spokojnie to normalne:)ja jestem w 40tc i plamie tak od 2 tyg.ale tylko po badaniu przez lekarza nawet najdelikatniejszym wiec spokojnie:)

ja tez mam termin na 12 maja ale u mnie jak narazie nie ma żadnych objawów. czy da sie nie zauważyc tego czopa????? bo od dłuższego czasu mam dużo śluzu i boje sie ze moge tego nie zauwazyc :/