Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitaa

Potrzebna pomoc,bo zaraz oszaleję!!!!

Polecane posty

Gość kobitaa
skrytko bardzo współczuję :( i dziękuję,że opisałaś swoją sytuację🌻. U mnie bez zmian :(,nadal cisza....

Gość pani wiosna kwiecista
kobitkaa może pogadaj z nim.. a jak bedzie Ci robil na zlosc i ogladal jeszcze bardziej? on sobie to bedzie teraz tlumaczyc tak: zona sie do mnie nie odzywa, nie chce sie kochac, wiec jestem usprawiedliwiony. a jak zrobi cos glupiego?

Gość to znaczy
że nie jest nic wart. Ani jej płaczu, ani nerwów, ani krzyku. Odpuść sobie lala, bo tacy faceci się nie zmieniają! Znajdź sobie prawdziwego mężczyznę, a nie faceta, który potrafi tak potraktować swoją kobietę, żonę, kochankę, matkę jego dzieci!

łatwo powiedziec odpusc sobie. bez przesady to niejest powod do spisywania malzenstwa na straty:O

Gość kobitaa
nie odzywa się....

cześć kobita. A Ty jak czujesz, jesteś wstanie z nim rozmawiać ?

kobitkaa jak sie czujesz? bardzo jestes przybita? trzymaj sie malutka 🌻

Gość kobitaa
nie,nie chcę z nim gadać....przybita jestem i męczy mnie trochę to milczenie....ale wytrzymam...

Gość kobitaa
właśnie przed chwila dostałam od niego maila: Nie chciałem początkowo odpisywać ale widzę, że nie ma innego sposobu ,żebyśmy się skomunikowali. Tak dogłębnie przeanalizowałaś ten incydent i tak daleko wysunęłaś wnioski z tego, że jak sobie to uświadomiłem , to jestem przerażony... Pewnie nie szukałaś najprostszego rozwiązania ,tylko najbardziej skomplikowane, powód był prosty - zwykła, ludzka ciekawość... Nie szukam "zastępstwa" za Ciebie, bo nikt nie jest mi w stanie takiego zapewnić. nic nie jest w stanie zastąpić związku miedzy nami, bo to jest coś więcej niż tylko miłość, namiętność, wspólne kształcenie i opieka nad dziećmi, które dają tyle radości... nie zastąpi tego internet, telewizja, itd. Nie zdawałem sobie sprawy, że to Cię krzywdzi , obraża, poniża... nie zdaje sobie sprawy z wielu rzeczy, które robię, a które uderzają w Ciebie. Niestety tyle lat żyłem we własnym zadufanym świecie, że zacząłem niektóre sprawy uważać za oczywiste. Wiążąc się z Tobą po części chciałem zapewnić Ci normalne ,mniej stresujące życie, niestety nie zdawałem sobie sprawy z trudności zadania i dbałości o wydawało mi się detale... Niestety nie jestem idealny, staram się i wesz o tym dobrze, lecz nieraz zapominam, że już nie jestem "jedynakiem".... Wbrew temu co twierdzisz nie okłamuję Cię i bardzo Cię kocham.Wiem, że inaczej uważasz, ale jesteś jedyną osobą, z którą lubię szczerze porozmawiać. Szkoda, że doprowadziłem do takiej sytuacji...

no widzisz kochana :) teraz tylko szczera rozmowa w 4 oczy i bedzie dobrze. pamietaj zeby mu zakomunikowac twardo ze nie zgadzasz sie i nie zyczysz sobie zeby ogladal tego typu tresci bo cie to rani. bardzo sie ciesze naprawde. jak widac sa jeszcze faceci ktorzy umieja przyznac sie do bledu. a ty co o tym myslisz? pozdrawiam 🌻

Gość teraz mu daj
w ryja opo tym mailu i powiedz, że ma na przyszłość po czym zrób mu loda

Gość Ale z Was maszkarony
Zgadzam się z "to znaczy". Gdyby zrobił coś głupiego i krzywdził swoją ukochaną specjalnie to nie byłby jej wart. Proste. Kobitka super, że jednak jest normalny. Czyli jednak ciekawość :) Ach kobiety to mają tendencję do nad interpretowania ;P Hehe :) Napisz co z tego wynikło :)

Piękny list. obydwoje zrobiliście kroki w dobrym kierunku. mam nadzieje , że dotrzyma słowa i już cię nie narazi na takie nerwy. może ta kafeteria nie taka głupia. dałaś upust furii na forum , a w domu została rzeczowa , mądra i silna babka. duża klasa . on to docenił. gratulacje. powodzenia

Gość kobitaaaa odezwij sie do nas
co u ciebie?

coś mi się zdaje, że godzi się z " księciem małżonkiem". nie ma co jej zawracać gitary. ochłonie to może napisze za parę dni.

Gość turbulencja
Cholera jasna...jak Cie rozumiem.. Moj kochany facet, teraz chyba kochany, wchodzil na rozne portale i sie tam logowal! Mial swoj wlasny login! Dacie wiare? To nie byly portale typu sympatia, ale portale typowo nastawione na spotkania z druga osoba na sex, sex grupowy, itd. Jak sie wscieklam, nie macie pojecia. No i klapa, nie wiem co zrobi :/. Tez mam mu przywalic tylkiem po pysku? Zarzadac usuniecia?

Gość turbulencja
Ja powaznie mowie, zaraz mnie cholera wezmie

Gość Maszkaronek
Turbulencja zrób to samo co autorka topicu :) Kobitka odezwij się do nas :)

Gość tajk to wlasnie jest
czlowiek stara siepomoc, omaga a tu nic w zamian. anwet sie nie odezwie zeby napisac jak xz tym mezulkiem jej sie ulozylo. tak tio jest pomafac obcym. poziej nic w zamian