goplana85 0 Napisano Maj 10, 2008 mam mozliwosc pracy w bmw w monachium. czy ktoras w was ( lub ktorys) pracowala tam kiedys? powiedzcie cos o tej pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miodzik3 Napisano Maj 10, 2008 A jak to sie stalo, ze masz mozliwosc tam pracowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goplana85 0 Napisano Maj 11, 2008 mam znajomego ktory tam pracuje. ale chce poznac obiektywne opinie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
come_back 0 Napisano Maj 11, 2008 PRZY PRODUKCJI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goplana85 0 Napisano Maj 11, 2008 tak, produkcja. ale wazne... praca dla kobiet. bo wiem ze faceci tam maja inne zadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky2007 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 to ja też chcę!! hihiih.........................wiadomo-praca jak praca,jak sie nie spróbuje to sie nie wie! lucky2007@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach