Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa18

Smutna historia2

Polecane posty

Gość nieszczesliwa18

Majac 17 lat zaszlam w ciaze!!!! nie bylo mnie stac na utrzymanie dziecka,poniewaz jestem osoba biedna.Moi rodzice sa bardzo chozy,mam rodzenstwo. Nie wiedziałam,co robic...Proponowano mi aborcje,ale nie zgodzilam sie,gdyz nie moglam zabic tej nie winnej istotki,ktora sie we mnie rozwijala,,,.... postanowiłam moja coreczke oddac do adopcji:((> Było i jest ci ezko poniewaz nie ma jej ze mna.ale mam nadzieje,ze jej adopcyjnarodzina da jej to czego ja jej dac nie moglam..Bo ja jej moglam dac i dałam tyllko moja miłoSC...Bardzo ja kocham,chociaz nie ma jej ze mna...Zawsze o nie mysle dniami,ocami,poprostu zawsze...Chcialabym ja przytulic,pocalowac:((((.. Ale mam nadzieje,ze gdy dpwie sie ze zostala adoptowana to bedziw chciala mnie poznac.Ja na nią zawsze bede czekac bo jest najblizsza mojemu sercu..W sercu i w pamieci zawsze jest,była i bedzie bo ja kocham...Ale nie wiem czy wytrzymam tyle czasu bez niej.Pomozcie mi:(

Gość uk girl
az mi sie smutno zrobiło:(

Gość nieszczesliwa18
taka jest prawda a nikt mi nie wierzy

no widzisz.. czyli teraz już wiesz, że penis jest niebezpieczną zabawką,tak? chociaż tyle Cię podziwiam, że urodziłaś.. ale mam pytanie... - co się dzieje z ojcem dziecka? - grunt, że masz się gdzie wyżalić.. w internecie.. dziewczyno no proszę Cię..

Gość nieszczesliwa18
kiedy sie dowiedział ze jestem w ciazy to wyjechal za granice nawte nie wiem gdzie jest tylko tyle ze poza granicami polski

no to Wam nie pykło.. może córeczka jeżeli znajdzie nową rodzinę to będzie miała odpowiedzialnych normalnych nowych rodziców..

Gość nieszczesliwa18
mam taka nadzieje:((((((((

Gość AMBA FATIMA
SMUTNE HISTORIE TO SĄ W TVN W CZWARTEK OK. 22.00 ...................OLABOGA ALE SIE NAROBIŁO?

warszawa nie chciala sie wypowiadac na temat adopcji wiec musialam troch sprowokowac sorki nieszczesliwa18 teraz 1888 bo musialam zmienic cosik