Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetfulness

Dla tych, którzy dzisiaj czują się nienajlepiej i chcą się wygadać

Polecane posty

Gość 2008
małżeństwo mi się rozpada...

Gość duuuuuuuuuuuu
rewelacja, a jaka metoda rzuciłas palenie i ile wcześniej paliłaś i jak długo?

Gość 2008
ach, daj spokój, już nawet ręką mi się nie chce machać na to wszystko... dzięki, że mogłam to z siebie wyrzucić

Gość jestem chora
😭i od niedawna mieszkam w mieście,którego nie znoszę:(

Gość Bebe___
Kiedy powiedziałam mężowi że jestem w ciązy zażądał rozwodu.......

palilam jakies 13 lat chyba rzucilam praktycznie dzieki silnemu postanowieniu bo plastry uzywalam tylko dwa tygodnie. skutecznie zatrulam sie jednak nikotyna :o

Gość duuuuuuuuuuuu
rewelacja, gratuluję szczerze! Mój maż nie potrafi rzucić :-(

13 lat kupa życia, podziwiam za wytrwalosc w postanowieniu, za silna wole.ja swojego faceta nijak nie mogę przekonać by to rzucił, mimo że czasem slysze jak charczy mu z płuc...... :/ i mimo wielu niepokojących sygnałów......................... :(

a moj juz nie pali od 01.2007 :) praktycznie nikt z naszych znajomych juz nie pali :)

13 lat to rzeczywiscie dlugo i zaluje, ze bylam taka glupia ale na szczescie madrosc przychodzi z wiekiem :D lepiej pozno niz wcale - dotyczy to i rzucania palenia i madrosci ;) :D

Czy to jest podobnie jak z odchudzaniem? że wstajesz rano i mówisz sobie: Tak to jest właśnie TEN dzień?:)

Gość duuuuuuuuuuuu
A mój pali 30 lat, po paczce i więcej dziennie ja nigdy nie paliłam Boję się że zostaną wdową wcześniej niż powinnam 😭 powaznie się tego boję dlaczego faceci nie umieją mysleć perspektywicznie tak jak my :-(

ja pójdę o 4 (jak zwykle :P do 5 będę czytać książkę) a spać .......pewnie razem z pierwszymi ćwierkającymi ptaszkami

Gość coz wiec tak
nie moge dzis spac nie mam faceta i nie zanosi sie na to zebym kogos poznala w najblizszym czasie w pracy ci sami ludzi w miasteczku ci sami a reszta wyjechala ...nuda :-( a na necie raczej nie chce szukac bo na tych sympatiach to raczej sa faceci szukajacy przygod czy sexu bez zobowiazan a mnie to nie kreci

Gość maritaaam
zwiazek przezywa katastrofe:( aaa i nie ma ratunku kompromisu niczego spadamy:(

wlasciwie to z odchudzaniem poszlo mi znacznie gorzej :D:D:D przyjaciolka zaszla w ciaze i rzucila palenie wiec jak mi powiedziala to i ja powiedzialam, ze nie pale i przestalam :) jesli maz nie mysli o sobie to popros zeby rzucil dla ciebie. ja chcialabym dozyc sedziwego wieku u boku swojego meza:)

Te czarne myśli również i mnie nachodzą......o wcześniejszej śmierci faceta:/ chciałabym żeby przeczucił się chociaż na jak najmniej szkodliwe i chętnie kupiłabym mu pierwszą paczkę gdybym tylko wiedziała które i czy w ogóle coś to da.

nie da. niestety prawda jest taka, ze palenie trzeba rzucic a nie ograniczac. ale nie bede moralizowac :) susz mu glowe zeby rzucil dla ciebie :) spokojnej nocy :)

Gość duuuuuuuuuuuu
On by chciał rzucić, ale jak próbował niepalić to dostawał takich nagłych wahań, skoków ciśnienia (to nie wymysły bo było mierzone), że bał się skutków zdrowotnych zanim przetrwa A jak na złosc jak pali to ma cisnienie jak młody bóg :-O 80 na 120 lekarze się na tym goowno znają, znikąd pomocy 😭

maritam........ szczerze wspolczuje i bardzo chcialabym Ci pomoc ale w takich przypadkach ciezko :(:( a slowa i rady osob ktore nie znaja waszej sytuacji pewnie i tak guwno dadza.... ehh

duuuuuu wiem, ze jak sie pali 30 lat to nie mozna rzucac z dnia na dzien. lekarz powinien go prowadzic a jesli nie to kup mu plastry. cala dobe stopniowo uwalniania jest nikotyna do krwioobiegu wiec nie ma glodu nikotynowego tylko trzeba sobie zajecie znalezc :) powodzenia :)

Gość duuuuuuuuuuuu
Tzw. mniej szodliwe papierosy to też oszustwo! Chyba dodają di nich jakieś dodatkowe środki uzalezniające :-O mój to palił w nadziei, że pomoze to stwierdził ze jeszcze bardziej się na tych "lightach" rozpalił 😭

tak źle i tak nie dobrze..... szok 30 lat.... ale z jego strony tez są chęci by przestał, czy głównie Tobie zależy?