Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy mozna zajsc w ciaze majac spirale???????????

Polecane posty

nie zapisalam ostatniego okresu bo zawsze dostaje bo sie nie martwie o to w sumie od kiedy mam spiralę ale teraz mi sie wydaje ze juz za dlugooooo jak mysliscie jest szansa ze zajde w ciaze majac spirale??????????????????????

Moja ciotka zaszla 2 razy w ciaze majac wlasnie spirale wiec jest to mozliwe zrob lepiej test bo ona zrobilam w 2 miesiacu ciazy i byla w niezlym szoku:O

booooozeeee nieeeeeeeeeeeee nie mam odwagiiiiiiiii cos mnie ciagnie w sumie tak jak na okres ale nie dostaje nic.... boze nie ja sie pochlastam nie moge byc teraz w ciazy to by byla katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaa. wlasnie sie w mezem rozstajeeeeeeeeeeee

Skoro sie z mezem rostajesz to idz teraz do apteki i zrob test nie bedziesz musiala sie chlastac ale cos mi sie wydaje ze ty nie jestes ale lepiej sprawdz i bedziesz miala czarno na bialym.Po co sie niepotrzebnie denerwowac w tak piekny dzien nie ma sensu.Jak zaraz zrobisz to przynajmniej bbedziesz wiedziala na czym stoisz a nie gdybala bo tak gdybac to tez moza do porodu lub do stanu nerwicowego jesli sie nie jest a sie tak czlowiek w taki obled wprowadza.

a jak bede??:( co ja zrobie:( teraz kurcze nie mam jak kupic bo synus sie rozchorowal i nie moge z nim wychodzic z domku :( ja nie wiem.. dlaczego mnie to wszystko spotyka.. :(

A synus ile ma lat i czy spi w dzien zebys mogla na 10 minut wyskoczyc a nie masz nikogo znajomego i zaufanego zeby ci kupil?

Jak bedziesz to wtedy bedziesz myslec teraz sie tak nie zamartiaj tylko troszcz o synka zeby szybciej wyzdrowial jakby co to mozesz zawsze pisac na meila mego czy podac gg to pogadamy bo domyslam sie co teraz mozesz przechodzic :O

nie nie zostawie go samego apteka jest daleko w zwiazku z tym ze jest niedziela :( nie mam wlasnie nikogo... no nic poczekam do jutra przeciez i tak niczego to nie zmieni... jesli jestem to jestem to teraz musze pomyslec co dalej i co zrobic a jesli nie to odetchne z ulgą. moze na tle nerwowym mi się opuznia mialam tyle nerwow, nic prawie nie jem moze stad :(

dziekuje ci serdeczna osobo :) nooo przechodze troche jestem w czarnej dziurze ale jakos sie wykaraskam z tego byle bym nie byla w ciazy :-o

Mozliwe ze to przez nerwy mi sie spoznial tydzien jak bylam w maxymalnym stresie a jutro odetchniesz z ulga zobaczysz i jakbys mogla to daj znac tu czy na maila czy mialam racje:)

nie ma problemu dam znac na pewno niezapominajko :) dziekuje ci jeszcze raz ze jestes taka miła :) w tych czasach to zadkosc :D synus ma 3 latka :) jutro po pracy zajde do apteki bo mam obok... to bede wiedziała :) boze no ale jak ze spiralką... kurcze ... bo ja glpuia jestem tez.. rozchodze sie z mezem... wykorzystał moją słabośc :-o a niech to szlak...

Ty tez jestes mila i sympatyczna a jutro powinno byc dobrze a ja wiem co czujesz bo przez to wszystko przez co ty teraz przechodzisz ja przechodzilam rok temu z najdrobniejszymi szczegolami wszystko to samo i mi wyszlo na szczescie ze nie jestem bo inaczej byloby bardzo zle:O

tez bym chciała zeby sie wszystko dobrze skonczylo bo ciaza oznaczała by ciag dalszy mojego malzenstwa... kurcze chyba jednak dostane ten okres :))))))))))))) a

Dlaczego to oznacza ciagniecie czegos co sie rozpada ja jestem sama i mi jest dobrze nawet jakby tamten moj test wyszedl pozytywnie to bym sie i tak z nim rozstala a nad reszta juz myslala sama.Jest wiele wyjsc z tej sytuacji jesli juz by tak sie stalo trzeba usiac i pomyslec.

pewnie masz rację ale on nie dałby mi odejsc wtedy... no przynajmniej utrudniałby jak tylko moglby. ech szkoda gadać. wierze ze dostane ten okres kurcze i wszystko sie ulozy bo bez tego mam sporo na glowie :)

Przeciez jakbys nawet byla w ciazy to on nie musialby wiedziec a ty sama juz moglabyc pomyslec co z tym fantem zrobic ale bedzie dobrze zobaczysz i wszystko sie ulozy i mnie po trochu sie uklada ale nie jest jeszcze tak jakbym tego chciala ale to kwestia czasu i mego samozaparcia i bedzie dobrze a ty skad jestes?

8910477 :)