Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naaaszzaaa

wspomaganie odchudzania - czy herbatki żele tabletki pomagają?

Polecane posty

Gość naaaszzaaa

witam od niedawna zaczęłam biegać rano albo wieczorem. ograniczam się przy jedzeniu mam tylko problem ze słodyczami. wiec dwa pytania do doświadczonych -> jak w temacie - czy wspomagacze pomagają? picie herbat, smarowanie się balsamami, żelami. Jeśli tak to jakie preparaty polecacie? i ostatnie - jak zahamować chęć na słodycze? Dziękuje z gory za odpowiedź.

Gość naaaszzaaa
nikt nie ma doświadczania w tych sprawach?

Gość nellie_melba
podobno chrom jest dobry w ograniczaniu apetytu na słodycze. Chyba sama zaczne to stosowac :) na kremy i zele szkoda pieniedzy Poza tym warto jeszcze cwiczyc, w domu, albo teraz w ogrodzie:) jakies cwiczenia na plaski brzuch i znajedziesz w necie. Godzinka dziennie, za darmo :D Jesli chodzi o herbatki odchudzajace to niech sie wypowiedza madrzejsi ode mnie bo nigdy tego nie stosowalam, ale one maja chyba tylko dzialanie przeczyszczajace. Ja pije od lat herbate czerwona phu erh i zielona, tej oststniej to hektolitry. Trudno powiedziec czy to wspomaga odchudzanie, bo nie pije jej w tym celu. Ale nigdy nie mialam problemow z waga, mimo ze jestem strasznym lasuchem:)

Gość MoNiUrA
czesc:) Picie zielonej herbaty ogranicza apetyt takze warto ja kuipć i pić oczywiście w odpowiedznich ilościach. A jeśli chodzi o słodycze to powinnas najlepe postawić sobie jakis cel i mieć silną wolę,bo w innym przypadku cięzko bedzie. Spróbuj unikać półek w sklepach z słodyczami, a jeśli ktoś Cie częstuje to poprostu odmów. Na początku będzie trudno ale poźniej bedziesz się coraz lepiej czuła:) Powodzenia;]