Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

ZAPYTAM BO JESTEŚCIE KOCHANII NA PEWNO PODPOWIECIE.

Polecane posty

Gość nie powinnas kupowac
czegos zwiazanego z jej zainteresowania skoro ich nie znasz...nie trafisz i bedzie gafa..moze hulajnoga bylaby w porzadku ale moze ona woli robic kompletnie co innego... ..prezent musibyc neutralny a lancuszek z medalikiem bedzie idealny

Gość Kulturalna przez duże K
Wiesz ty co, a ja mam córkę 7-letnią, która od dwóch lat śmiga na rowerze dwukołowym, na hulajnodze jeżdża ostatnie fajtłapy, jednak wiejskie dzieci sa raczej wysportowane i nie zdarza sie takie fajtłapstwo.

moja córka nie ogranicza sie tylko do roweru,to zbyt banalne.Hulajnoga rolki też sa swietne

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
autorka jest urocza - ide narazie, ale wy myslcie i mi wymyslcie prezent sama rusz glowa kilka osob juz wyglosilo opinie - teraz czas na samodzielne myslenie zawsze wszyscy cie wyreczaja?

Gość taka sobie ona
Ja jestem w takiej samej sytuacji z tym że rodzice dziewczynki dobrze zarabiają.studiuje dziennie wiec nie leże na pieniądzach totez kupiłam małej srebrne drobne kolczyki i mysle ze wystarczy.. Ty też mogłabys kupić jakas biżuterie.. mysle że to jest idealny prezent.. tym bardziej ze zadna rodzina z nia nie jestes...

uważam, że rolki są super.. :) na lalkę barbie to chyba już za duza...

Gość drobny szczegół
jak dziecko jest ze wsi to gdzie będzie na rolkach jeździć?? po szosie??

Gość drobny szczegół
co do biżuterii jak dzieciak ma jakies normalne imię w sensie, jakaś św. tez się tak nazywa to może medalik z łańcuszkiem i do tego jakiś drobiazg z biżuterii...co już z resztą padło.

Ale mi mieszacie:P Widzę, że najwięcej głosów na biżuterię. Pomyślę. Kazałam się mojego chłopakowi dowiedzieć co nieco:D PS: ma na imię Kasia. PS2: wiem, że jak rolki to i całe oprzyrządowanie (ochraniacze i kask).

Gość w becik chrzestna wkładała
Gdzie wy żyjecie? Teraz dzieci na wsi tak samo marzą o mp3 czy mp4 jak i te miastowe Nawet zbierają na to swoje kieszonkowe na to. dzieci na wsi mają takie same marzenia jak w mieście różnice się zacierają

Ale ja absolutnie nie wartościuje tej dziewczynki ani prezentu do niej tym czy ona jest ze wsi czy z miasta. Jestem po prostu osobą, która po 1 uważa, że 8-letnie dziecko nie powinno mieć ani telefonu komórkowego , ani aparatu do własnego użytku, ani tym bardziej mp3 czy mp4, a po 2 jednocześnie uważam, że mała dziewczynka ucieszy się bardziej w rolek, hulajnogi czy nawet lalki Barbie (jednym słowem jakiejś zabawki) niż sprzętu. Problem mam tylko w tym co wybrać:o