Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amy 85

boje sie

Polecane posty

Gość Amy 85

czy jak sie zachodzi pod czas miesiączki w ciąże od razu miesiączka mija ??

Gość amy 85
tzn ze nie da sie zajsc ??

rozumiesz pojęcie MAŁO PRAWDOPODOBNE ?? czy to znaczy to samo co NIEMOŻLIWE ?

Gość amy 85
mam miesiaczke ale spalam w dresach a sperma byla na spodniach w okolicy pochwy i bylotroche na bieliznie ale szybko zdjelam i sie od razu umylam ;(

Gość amy 85
bylo troche mokre i jeszcze mialam podpaske ;/

Gość amy 85
ok bo sie balam ;( dzienki

kurcze...glupota niektorych kobiet mnie przeraza... cholera jasna! dziewczyno! czy ty nie chodzilas do podstawowki? juz tam mowia o tym co zrobic, zeby miec albo nie miec dzidziusia! ile ty masz lat ze zadajesz tak durne pytania??? radze sie troche podszkolic w sprawach oczywistych, a dopiero pozniej wskakiwac z kims do lozka! niedoszkolone toto, niedojrzale, a teraz sie boi! ciekawe co by bylo gdybys zaszla w ta ciaze...? jesli to \\\"85\\\" to twoj rocznik to szczerze wspolczuje, bo ja jestem w tym samym wieku a podstawowa wiedze opanowalam w 5 klasie szkoly podstawowej... ps. przepraszam, ze sie tak unioslam ale juz szlag mnie trafia na takie pytania zadawane co jakis czas na forum:/

kurcze...glupota niektorych kobiet mnie przeraza... cholera jasna! dziewczyno! czy ty nie chodzilas do podstawowki? juz tam mowia o tym co zrobic, zeby miec albo nie miec dzidziusia! ile ty masz lat ze zadajesz tak durne pytania??? radze sie troche podszkolic w sprawach oczywistych, a dopiero pozniej wskakiwac z kims do lozka! niedoszkolone toto, niedojrzale, a teraz sie boi! ciekawe co by bylo gdybys zaszla w ta ciaze...? jesli to \"85\" to twoj rocznik to szczerze wspolczuje, bo ja jestem w tym samym wieku a podstawowa wiedze opanowalam w 5 klasie szkoly podstawowej... ps. przepraszam, ze sie tak unioslam ale juz szlag mnie trafia na takie pytania zadawane co jakis czas na forum:/

Gość aleś dowaliła z tym DZIENKI

Gość amy 85
chyba od tego jest forum żeby sie zapytać ;/ chcialam sie upewnic ;/

nie wiem kto Ci powiedzial, ze na takim forum mozna sie upewnic:) zwlaszcza jezeli chodzi o takie sprawy:) idz do ginekologa najlepiej...albo czekaj na jakis lagodny wymiar kary;) pozdrawiam

Gość amy 85
ale można sie zapytać ...