Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sryj puj

czy to normalne jesli facet w trakcie trwania zwiazku ma konto na portalu

Polecane posty

Gość sryj puj

randkowym, do tego na fotce i wyszukuje kobiet na gadu wymieniajac sie z nimi zdjeciami?

Gość Nie nie normalne
Jasne że nie normalne

Gość miła blondynka
no to raczej nie normalne a może on nie traktuje waszego związku poważnie?

Gość sryj puj
juz nie zwiazek, bo do tej pory upiera sie, ze to jest normalne

jeśli facet jest fatalistą, albo przewidujący , że zostanie zrobiony w trąbę , to ma konto na tym portalu, a tak poza tym to idiota

Gość jasne...........
Normalne jest to że facet podczas trwania związku ma konto na portalu gdzie szuka się partnera/ki 😭 skąd Wy się pourywaliście?????????/// ręce opadają :O

Gość sruj puj
czy to powinno sie leczyc?

Gość Wrom
--------->manamana "to powinno się leczyć zamaszystym kopem w dupsko" Stop przemocy w rodzinie.

Gość sruj puj
to nie jest rodzina i nie bedzie :P

Gość ggggggggggggggggggggggggggg
czy to normalne jesli dziewczyna w trakcie trwania zwiazku ma konto na portalu randowym ??

jeśli facet jest do kitu i nie potrafi działać tak żeby już na sam widok niego spadały jej majtki, to normalne

moim zdaniem to nienormalne;) jakby facet mial dziewczyne, ktora jest jego jedyna i ja kocha, to by si etakimi pierdolami i innymi laskami nie zajmowal, taka jest jedyna i najprawdziwsza prawda;P;)serio mowie;)

Gość jasne...........
pytasz o niego czy o siebie??? 😭 Facet jest kobieciarzem jeśli na początku związku nie zachwycił się tobą na tyle ze mu nie przeszło to nie zmienisz tego Twoje gadanie może jedynie spowodować że Przycichnie na jakiś czas aż kurz opadnie albo będzie się bardziej krył :O Więc wyjścia są dwa albo odchodzisz i szukasz normalnego albo godzisz się z losem i żyjesz w haremie "O

Gość to pewnie miłośc
Perzejdzie Ci jak zacznie Ci się odbijać obać cipką ;) :P

moj były też kiedyś miał, jak się okazało, więc sobie też założyłam przy nim. Wrzuciłam fote, do picu zachecający opis i już na drugi dzień stwierdził że oboje musimy skasować te profile :P i tak sie skończyła jego przygoda z portalami randkowymi

Gość ja tez tak mamm
no wlasnie ja tez sie z kims spotykalam mozna powiedziec,on ma caly czas konto na sympatii najpierw laczyla nas przyjazn ale ja sie zauroczylam doszedl sex nastepnie zarzadalam deklaracji on jednak nie chcial byc ze mna i nadal ma to konto..a trudno tylko szkoda ze taka glupia bylam w sumie nadal bardzo go lubie ale coz nie chce byc tylko zabawka

Gość bleblebleblebleble
A czy to jest normalne ze dziewczyna idzie ze swoim kolego na wesele będąc z kims2 lata w związku nie pyta o zdanie i jeszcze ja go wogole nie znam. Do niej tez przysyłają zdjaca nawet przymnie a pozatym nie jesteśmy razem od grudnia, bo ona tak chciała po prostu chciała zerwać zemną zależy mi na niej jak nie wiem, na kim, ale ja nic nie zrobię sam od niedawna zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i się spotykać dla niej zrobiłbym wszystko i ona dobrze o tym wie To nie sa osoby zmoijego miasta moich okolic po prostu rozmawiam i teraz się zdecydowaliśmy na wymianę zdjęć, bo nawet w necie musi być ograniczone zaufanie to nie sa rozmowy na temat, ale ty ładna jesteś spotkamy się czy cos po prostu rozmawiam A jak bym miał przed nią tajemnice to już bym pozmienialk hasla w koncu ona zna wszystkie haslka Do tych portali po prostu ja to traktuje, jako zabicie czasu, bo mieszkam na wsi i wieczorem nie ma, co ronic albo stanie pod sklepem i picie piwa Albo cos innego Aha zapomniałem dodać ze to ona się spotkała będąc w związku zemną z gosciem z portalu nie wiem, w jakiej roli może, jako przyzwoitka, ale się spotkała pametajcie ze są 2 strony medalu i proszę was nie nazywajcie mnie idiotom, który musi się leczyć nie jestem idealny, bo nikt z nas nie jest idealny

Gość ja powiem tak
jakiś czas temu założyłam sobie konto na sypmatii poznawałam różnych facetów z kimś się nawet spotkałam ale generalnie nic z tego nie wynikło potem poznałam kogoś w realu i powiem tylko tyle konta już nie mam zależy mi na nim, mam nadzieję że będzie z tego coś trwałęgo, więc dlaczego mam się ogłaszać na portalu randkowym??????

Gość jakie 2 strony medalu
najpierw fotka, potem sie okazuje, ze przez caly czas trwania zwiazku masz konto na sypmatii i do tego jeszcze inywidualne babki na gg, jak Ci sie nudzi wieczorem to zajrzyj dlo SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO !!! zamiast sie slinic do jakichs oblesnych bab. Zeby jeszcze one cos soba rezprezentowaly, poza wywalona dupa i cycami. TWOJ GUST MI UBLIZA!! wiec znajdz sobie panienke tego typu, moze w koncu sie przestaniesz nudzic wieczorem!!! kretyn:o

Gość i bardzo słusznie
A czy to jest normalne ze dziewczyna idzie ze swoim kolego na wesele będąc z kims2 lata w związku " Ochujałeś z tych nudów??????????????? JESTEŚ IDIOYOM :p

tez bym sie wkurzyła, popieram Cie! tez sobie załóz konto na portalu randkowym i ciekawe jaka bedzie jego mina!

Gość jako facet..
Gdybym ja był z dziewczyną 2 lata i ona by sobie poszła z kolegą na wesele nie pytając mnie o to to przestała by być moja dziewczyna zdzira. Od kobiety wymagam szacunku takiego jaki jej daję a taka sucz nie zapyta mnie za miesiąc czy może się pierdolić z sąsiadem!!!! Won szmato i tyle!!!

Gość ale pierdolicie
a Ty bleblebleblebleble to już przebiłeś wszystkich :o nie wiem nawet czy to śmieszne czy żałosne :O PORTALE RANDKOWE SĄ OD TEGO ABY SZUKAĆ SOBIE PARY!!!! jak Ci się nudzi to pogadaj z ludźmi na forum albo książkę poczytaj!!!

Gość cytuje
,,a taka sucz nie zapyta mnie za miesiąc czy może się pie**olić z sąsiadem!!!!'' czyli wolisz jak cie pyta tak? hahaha:D

Gość i bardzo słusznie
tak to normalne ze w trakcie trwania związku daje się anons ze szuka się partnera, no i na wesele też można iść z kim się chce bez pozwolenia nawet do łózka można jak ktoś tak lubi :O

Gość bleblebleble
Czy normalne jest jak dziewczyna wymienia się nr telefonu z gosciami z gg, bo tak było prawda ty tez wysyłałaś zdjęcia nie zaprzeczysz ja przynajmniej zostawiam to w necie nic więcej

Jak tak lubicie wklejać fotki to dawajcie :P Topik wam pada więc może coś się ruszy :P ...z gościami :P