Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa

upijam się

Polecane posty

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa

coraz bardziej mi słabo... ryczeć mi sie chce... nic sie nie stało po prostu z samotności. na tej głupiej naszej klasie wszyscy juz zpnaci dzieciaci itp. a jka sma jak palec, siedze sama w pustym mieszkaniu...mam dość

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
poniewaz jestem abstynentka - upijam się z rozpaczy własnym moczem

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
nie zgadłeś podszywaczu :-) piję wino roboty domowej, średnio dobre, wcześniej 4 drinki chyba sie pożygam na to życie

Gość oaiiiiiiaaaaaaaa
napój Mirabuli . produkcji własnej. wywar z piczy i cebuli.

Gość no co ty bedziesz z powodu
n-kl zdrowie tracic?

Gość Dosia123
rany julek ta NK to kupie ludzi namotała w życiu!

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
wy nie wiecie jak to boli, siedzieć samemu w pustym mieszkaniu... łzy same mi ciekną, żyć sie nie chce

Gość a czemu jesteś sama

Gość oiiiiiiaaaaaaaaa
i to łzy mi po plecach lecą

Gość Ajajajaj
Dlaczego namotała w życiu? Szkolni znajomi się odnajdują po latach i się chwalą co w życiu osiągnęli. Co w tym dziwnego?

Gość Dosia123
trochę wiem jak to jest, bo niedawno sama byłam w dołku (między innymi przez NK)

Gość Ajajajaj
A ile masz lat? Pracujesz gdzieś? Masz znajomych? Wychodzisz czasem gdzieś? Może jesteś introwertyczką? Czemu jesteś sama?

Gość Dosia123
czasami dawne koleżanki zbyt mocno zaczynają się interesować cudzymi mężami...

Gość oiiiiiiaaaaaaaaa
sama siedze w domu bo mam kompleksy. jestem dosc puszysta i mam strasznego zeza. Bog mnie brakiem urody pokarał a uroda dla dziewczyny to rzecz decydujaca

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
mam 26 lat, nie jestem bardzi rozrywkowa, tęksnię za miłością mojegho życia która zginęła w wypadku 2 lata temu, nie umiem juz zyć...mnie umiem

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
nie mogę tez pić, nigdy nie pije, czuje się fatalnie, niedobrze mi...

Gość oiiiiiiaaaaaaaaa
to ja Twoj podszywacz . przepraszam Cie. glowa do gory przejdzie bo musi. jezeli jestes dobra i wrazliwa to bedziesz szczesliwa. pozdro

Gość yennefer313
A ja wręcz przeciwnie:) Zamiast wina piję sobie Nestle w kieliszku do szampana i zagryzam zielonym jabłkiem zamiast truskawek:) nie upijaj się, potem tylko boli głowa, jest niedobrzei wszystko wyglądajeszcze gorzej... może obejrzyj jakąś komedie na poprawe humoru? mi to pomaga.

Gość Dosia123
26 lat? to chyba niezbyt długo będziesz sama. przecież nie skarzesz się na samotne życie, bo facet zginął ci w wypadku?

Gość Dosia123
czy przypadkiem nie alkohol nastroił cię tak rzewnie ?!

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
to nie był facet! to miłość mojego życia, byliśmyn szczęśliwi 8 lat a teraz jestem sama... nie daję już rady...siilsil nie mam

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
no własnie ten cholerny alkohol... na co dzień udaje że jest ok, ale po alkoholu mam takiego doła, wszystko ze mnie wyłazi, cały ból ...

Gość Dosia123
skoro wiesz, że alkohol tak na ciebie wpływa, to po co go aż tyle wypijasz?

Gość Dosia123
sama niedawno z nim przeholowałam (tzn. z drinkami). chorowałam pół nocy po imprezie i dzień następny. dobrowolnie nie skazałabym się znowu na takie "cierpienia" jak ostatnio

nie pij juz dzis i idz spac.... i pomysl sobie ze moze nie jutro, nie za miesiac ale kiedys na pewno los sie odmieni i moze znow sie usmiechniesz. a to ze Milosc Twojego Zycia zginela, to bardzo strasznie i przykro mi, rozumiem Cie

Gość Ajajajaj
Rozumiem Cię. Nie przeżyłam czegoś takiego i nie chcę sobie nawet wyobrażać, ale domyślam się, że to musi boleć. Jednakże wyobraź sobie, że Twoja Miłość nie chciałaby abyś przegrała życie, bo Jego już nie ma. On chciałby żebyś była szczęśliwa. Pamiętaj o Nim, nie zapomnij Go, ale uświadom sobie, że życie toczy się dalej. Nie udawaj przed sobą. Stań naprzeciw smutkowi. Zrób coś dla siebie. Wyjedź na wakacje. Zacznij korzystać z życia. Dosia koleżanki zaczęły interesować się mężem? Jeśli jest w porządku to takie zainteresowanie może tylko Wam pomóc. Jeśli jednak jest zwykłym samcem, który poleciał na takie coś to nie ma się czym przejmować. Facet ma rozum, kobieta nie jest tu niczemu winna. Albo on się skusi albo nie i koniec. Nie należy obwiniać kobiety, że za bardzo się facetem interesuje. Kochający mężczyzna nawet gdyby kobieta mu nago leżała w wyrze nie połasiłby się na tą, która nie jest tą jedyną.

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
ja mam ciągle przed oczami ze go jakieś robale zjadają....ja pier...........nie mogę nie numiem żyć

Gość Dosia123
Ajajajaj mąż niespecjalnie na nie leci, ale ... do szału doprowadzają mnie wielogodzinne pogaduchy na gg, sms-y o późnej porze, i inne wybiegi mające na celu zainteresowanie sobą osoby mego męża