Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa

upijam się

Polecane posty

Gość Ajajajaj
Nie możesz sobie takich rzeczy wyobrażać. Pracujesz? Masz znajomych? Zajmij się czymś porządnie, zaangażuj się w coś, np. wolontariat w schronisku. Pomożesz zwierzakom, a nie będziesz sobie nabijać różne rzeczy do głowy. Odechciewa się wszystkiego, domyślam się. Ale krzywdzisz nie tylko siebie. Krzywdzisz również pamięć o Nim. Kochaliście się, byliście ze sobą długo. Czemu chcesz być nieszczęśliwa? Masz go w sercu - to się liczy. Tęsknisz za nim. I to jest najważniejsze, że nie zapomniałaś.

Gość Dosia 123
rozumiem Cię! zazdrosna jestes o te robale....

Gość Ajajajaj
Tzn. to są jego dawne znajome? Jeśli na nie nie leci to się nie przejmuj. Zazdrość rzecz ludzka i oznacza, że go kochasz :) Nie truj siebie, nie myśl o tym tylko chodź z podniesioną głową, że masz cudownego męża, który kocha tylko Ciebie i nawet mając okazje z nich nie korzysta. Powinnaś się nie wkurzać tylko śmiać z takich osób co to na siłę coś chcą. Ja z moim się śmiejemy z takich ludzi, że mogą sobie tylko pomarzyć.

Gość Dosia123
Podszywaczu znikaj

Gość Ajajajaj
Żeby z takich rzeczy sobie jaja robić to już naprawdę trzeba mieć nie po kolei w pacynie

Gość Dosia123
Dosia z odstępem to nie ja " bawisz się Podszywaczu!brzydko"

Gość taki jeden ...................
a ja sie z Tobą napiję w sumie to już jestem trochę dziabnięty :D

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
....... czy to moje zycie w ogóle ma jeszcze jakis sens? kończe 2. kierunek studiów. przeprowadziłam się do nowego mieszkania... i zyc mi się nie chce nie umiem

chce nie chce musisz i nikt ci nie dał wyboru więc nie marudź tylko pij i ja pije też też nie miałem wyboru

Gość Ajajajaj
Ja bym na Twoim miejscu przeprowadziła się do domku. Mnie mieszkanie przytłacza. Oczywiście, że ma sens. Możesz pomagać innym. .............................. Eh przepraszam, ale nie jestem w stanie Ci nic doradzić, ani pomóc. Wszelkie pocieszanie, gadanie, że przejdzie czy inne tego typu rzeczy nic nie znaczą. Domyślam się jak bardzo musi Ci być ciężko. I wiem, że nawet Ci chyba nie przychodzi na myśl nowy związek. Musisz odbyć swoją żałobę. Pogodzić się ze stratą. Może równowagę będziesz odzyskiwać 5 lat, a może 10. A może się okazać, że już niedługo ktoś lub coś nada sens Twojemu życiu. Ja bym zatraciła się w pomaganiu innym, chorym, starszym ludziom, dzieciom, zwierzętom.

Gość Dosia123
rany, chyba napiję się z wami ...

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
dziękuję, ze ze mna jesreście.... fajbeijbvez kims pogadać.

Gość Ajajajaj
Czasem alkohol pomaga zapomnieć. Ale tylko przez chwilę przynosi ukojenie. Nie należy szukać w nim pocieszenia. Alkohol i inne używki wyniszczają od środka, zabijają człowieka. Staje się niespokojny i agresywny. Wypłacz się przyjaciółce, przyjacielowi. Ale tak naprawdę, oczyść się, rycz ile wlezie. Twoja dusza cierpi, masz do tego prawo.

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
ryczę rycze 2 lata i nic nic się nie zmienia jeste jeszce gorzej, nawet nie mam odwagi uśc na grób,chyba bym tam umarła...ludzie pomóżcie mi

ajajaja marudzisz a jak nie ma się komu wypłakać nie ma nikogo komu mozna wszystko powiedziec bo jest to za trudne za bardzo boli to można się napić w necie zdrówko

Gość oaiiiiiiaaaaaaaaa
dziękuje ż e jesteśncioe nie am a ju,z sił, dobranoclkm