Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona9999

krwawienie w ciąży po stosunku

Polecane posty

Gość zmartwiona9999

hej dziewczyny. jestem prawdopodobnie w 9 tyg ciąży wczorajkochałam sie z mężem i kilka godzin po tym dostalam lekkiego czerwonego krwawienia nic mnie nie bolało, chyba ze to w czasie kolejnej miesiaczki która powinna się w tych dniach pojawic? było to raz i cisza jutro ide do gina co tym myslicie?

Gość Po stosunku tak może być
ale wg mnie to nie czas na zapytania trelemorele tylko biegiem do specjalisty .Chyba że nie zależy Ci na tym dziecku

idz szybko do lekarza! ja dostalam plamien i okazalo sie ze lozysko sie odkleja...bylam w 21 tyg -wiec duzo pozniej ale reszte juz musialam lezec!!!nie lekcewaz tego!

Gość zmartwiona9999
pujde dzisiaj posłucham was dzieki

Gość pierwszy trymestr bez sexu
do gina,poza tym sex do 3 mca ciazy jest niewskazany, wlasnie ze wzgledu na krwawienie,potem bole jakies dziwne etc. zwieksza to...ryzyko poronienia!

ja dostalam takiego krwawienia w 31 tc wieczorem, rano bylam juz na izbie przyjec i dostalam niezly ochrzan od lekarza ze tak późno...nie wolno lekcewazyc zadnego krwawienia w ciazy . U mnie na szczescie bylo wszystko w porzadku.

Gość mama majeczki
nie wskazany jest sex przez pierwsze 3 mce ciazy!!! a już sex w dniach kiedy mialabys dostac @ jest zabroniony. Idz do lekarza bo to nie sa zarty i lepiej dmuchac na zimne niz potem zalowac. Pozdrawiam cieplutko:****

Hmmmmm,my kochalismy sie z mężęm przez całą ciążę i pamiętam ze raz ,a było to w 6 tygodniu ciąży dostałam wrecz krwotoku.Byłam pewna ze to .....:( Natychmiast szpital,badanie i uswiadomienie przez lekarza o rozpulchnionych i przekrwionych naczynkach,których pekniecie powoduje krwawienie własnie po stosunku.Ale kazda ciąża to indywidualna sprawa i przede wszystkim zawsze i szybko do szpitala lub lekarza.

Gość zmartwionaautorka
bylam u ginai wszysto ok. mam nadzerke i to moze spowodowalo krwawienie albo to rozpulchnienie.nic nie zagraza

Gość christina3333333
ja uprawiałam sex przez całą ciążę i nie było problemów.Nie nie mówił,że do 3 miesiąca nie można tego robić.Każdy organizm inaczej reaguje.Nie ma reguły.