Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

test negatywny a jednak ciąża?

Polecane posty

słuchajcie trobilam test ciazowy w 13dniu od stosunki(w dniu spodziewanej @) wyszedl negatywnie myslalam,ze zaraz dostane okres w sobote ale minely 2 dni i nadal nie mam jest szansa ,ze test jeszcze w tedy nie wykryl? i tak poczekam do piatku ale chciala bym wiedziec czy ktoras z was tak miala,ze test negatywny a mimo to byla w ciazy?

Gość kokardka odpowie
test robi sie najwczesniej w dniu @ ale mysle ze nie jestes w ciazy , moze powtórz test

Gość martyna_sch
ja robiłam test również w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł też negatywny a okres dostałam z opóźnieniem 4 dni.myślę, że nie jesteś w ciąży a okres się pojawi..może za bardzo się stresujesz;)

mam takie zdanie jak poprzedniczki. jesli cala sytuacja cie stresuje, to zrob test ponownie, ale one raczej sie nie myla ;) Powodzenia

eee testu nie bede robila czekam na @ ale zastanawiam sie czu jednak jet nadzieja:)

Gość martyna_sch
w mojej sytuacji też miałam taką nadzieje i się zawiodłam jak przyszła @ byłam rozczarowana...dlatego teraz wole się nie wkręcać,bo ja nawet objawy ciążowe czułam mimo że w ciąży nie jestem....