Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomyslu

nie wiem jaka fryzure na slub,pomocyyyyyy!!!!

Polecane posty

Gość marti000
dagaa Tez podobaja mi sie takie fryzury ale chyba nie na slub? Bo jak do niej zaczepic welon i jak sie to prezentuje? No nie wiem sama ale jak macie jakies linki z takimi fryzurkami to slijcie:)

marti000, ja nie chcę welonu:) chcę tylko ewentualnie żywe kwiaty we włosy, widziałam jak moja fryzjerka czesała dziewczynę na wesele i mi się tak podoba, niestety welony nie dla mnie..nie widzę się w czymś takim..

do mmmmmmmmm bardzo fajna ta fryzurka :) ja już od dziś zapuszczam moje półdługie więc za rok fryzjer powinien coś z nich wymodzić ;) a wszystkim dziewczynom mającym problem z cienkimi i łamiącymi się włosami polecam tabletki INNEOV z firmy Vichy, może nie są tanie ale przynajmniej widac wyraźną poprawę !!!

Gość marti000
Te wszyskie sa przepiekne!!!A najbardziej ta pierwsza. Tez czegos takiego szukam tylko boje sie ze sie rozprostuja:(

Gość marti000
tak szczerze to mnie sie nie podoba.Ale kazdy ma swoj gust:) Bo taka bardziej dla babki ......

każda opinia na wagę złota ;) ja tam na bank muszę mieć spięte włosy i to najlepiej właśnie nad karkiem, więc szukam szukam szukam ale mam jeszcze sporo czasu :)

Gość mmmmmmmmmmmmmm
Ewentualnie jeszcze fajna opcja z warkoczem, np. dobieranym. Coś takie, ale w wersji bardziej ślubnej (z jakimś kwiatem na przykład i dłuższe włosy): http://fryzury.qever.com/galeria-fryzur/warkoczyki-galeria/1+%2823%29.jpg.php Albo: http://www.stylistka.pl/uroda/fryzury-pielegnacja-wlosow/trendy-fryzury-gwiazd http://home.mindspring.com/~corbie/Images/Wedding/wedbraids.jpg http://www.teachhairbraiding.com/images/adcollage33.jpg

Mam ten sam problem, za tydzień idę na fryzurkę próbną do fryzjera, może coś wspólnie wymyślimy. Dodam ,że mam gęste włosy do ramion i myslę że przez to mam ograniczone możliwości co do fryzur.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, takie troszkę dziwne te fryzurki:) ale to moje zdanie:) może się nie znam:)

Warkocze jakiekolwiek odpadają, a koki z tymi nastroszonymi nie bardzo mi sie widzą do mojej sukienki, raczej coś gladkiego ale wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi :D :)

Dziewczyny, idźcie na fryzurę próbną do fryzjera, dobry fryzjer na pewno coś wam dobierze, pokombinuje i coś na pewno wymyśli 🌼 Któraś tam wcześniej napisała że mojego męża kijem by nie tknęła - z tego akurat się cieszę, im mniej kurewek w zasięgu naszego małżeństwa, tym lepiej:-P

Gość o majn gad
"im mniej k**ewek w zasięgu naszego małżeństwa, tym lepiej" Hej Laura chesz powiedziec, że twój się oglada za kurewkami?? bleee chyba tylko takie go chcą...............

Gość balonówka29
Ludzie coście się uparły na męża tej Laury?Ciekawa jestem czy wy wszystkie takie piękne,nieskazitelne i idealne księżniczki jestescie. Daga,świetne te fryzurki kokowe wynalazłaś!!!!!

Oj dzieci dzieci,wracajcie lepiej do nauki,to zrozumiecie ze wygląd naprawde nie ma znaczenia,liczy sie w zyciu zupełnie co innego...Wygląd przemija a charakter zostaje. Spadam pakować sie na podróż poślubną, papatki ;)

Gość kliffonka
sluchajcie ja mam problem jesli chodzi o fryzure, moje wlosy nie sa podatne na wszelkie loki, zawijanie i prostowanie, mam niby proste ale odwijajace sie, jesli wiecie o co mi chodzi, na co dzien chodze w rozpuszczonych ale na slub nie zdecyduje sie na to, zwlaszcza ze mam bardzo dlugi welon i boje sie ze nie utrzyma sie na rozpuszczonych wlosach, moje sa dosyc sliskie i miekkie wiec tym bardziej, problem zaczyna sie teraz, otoz ja nienawidze miec spietych wlosow, mam wrazenie ze wygladam lyso, mam dosyc waska ale i owalna twarz, troche wysokie czolo, jak mam ulizane spiete wlosy nie podobam sie sobie, ostatnio bylam na weselu i fryzjerka zrobila mi koka, nawalila tone lakieru, wygladalam jakbym miala mokre te wlosy do tego strasznie bylam ulizana, nie podobam sie sobie na zdjeciach ;"( co mam zrobic pomocy, chcialabym miec koka ale nie tak mocno spietego, luzno jakos upiete myslicie ze to sie nie rozwali ??

Gość Renkaaa
Dobrze zrobiony napewno się nie rozwali. A co do welonu, to gdzieś czytałam, że pod rozpuszczonymi włosami można zrobić małego kucyka związanego cienką gumką i w to wpiąć welon.

Gość lenka159
Ja fajne uczesania widziałam na http://www.baleweselne.pl/poradnik-slubny/ Może przejrzyj sobie ten poradnik? Osobiście polecam ci kok, to moim zdaniem najpewniejsza fryzura, powinna się długo trzymać. Oczywiście nie do każdego pasuje ale jak się znajdzie dobrego fryzjera to wszystko się da zrobić:)

Gość gość
polecam Panią Magda z fryzuromania.pl ona ma zawsze pełno pomysłów i świadczy mobilne swoje usługi fryzjerskie na terenie całej Warszawy, czesała mnie i potem moją siostrę do ślubu :) pełen profesjonalizm

Gość gość
Zalezy co chce się założyć. Jak sukienkę, to ja uwielbiam takie klasyczne fale o ile włosy są w miarę długie. Jak spodium, jakieś upięcie z pazurem. Ostatnio takie miałam. Moja fryzjerka http://fryzjeranna.com.pl/kontakt/ zaszalała, Miałam prawie irokeza, ale wyszło genialnie.

Gość gość
może zwróć się o pomoc do La Creazione ? to jest fryzjerstwo artystyczne Lubin