Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan_Ciekawski

Niemoralna propozycja?

Polecane posty

Gość Pan_Ciekawski

Poszlibyście na taki układ jak z tamtego filmu? 1 mln złotych za noc z Waszą żoną? Kobiety Wy poszłybyscie na taki układ? Pytam z ciekawości. Ja sam pewnie bym się nie skusił, by moja żona poszła z innym. Mam hopla na punkcie czystości i "własności" do żony.

Gość hush.......
tam był milion dolarów :P a ostatnio dolar tak nisko stoi, że ni huhu się nie opłaca. Zaproponuj milion funtów albo łatów, wtedy pogadamy.

wszystko ma swoją cenę ,. zależy od kwoty ! milion .. troche malo

Gość Pan_Ciekawski
No to milion w wybranej przez Was walucie:)

ja stawiam, ze jakies 30-40% kobiet, zwlaszcza tych zyjacych w kilkuletnich związkach zgodziloby sie bez problemu... a reszta z problemem :P:P

mój mąż mówi, że nie pozwoliłby mi, ale ja tam jego na jedną noc, nawet za milion dolarów :P bym puściła :D

Gość ja bym sie zgodziła

po tym filmie rozmawialiśmy o tym w moim facetem - było zabawnie :D oczywiście oboje stwierdziliśmy, \"ależ skąd, nigdy w życiu\" hehehe ;) oczywiście podtrzymuję to, łącznie z \"hehehe\" ;)

Gość
komiczne => a połowa z tego poszłaby nawet za darmo :P klaudka 27 => Dobre :D

Gość nghkjjljho
komiczne to mnie rozgryzłeś...

Gość widać że
świetne macie zdanie o kobietach

Gość yvyyv54gry
komiczne psychicznie chora dziwka

Gość hush.......
mój kiedys stwierdził, że zgodziłby się i od tej pory ja się zastanawiam czy dziwki w domu nie hoduję... ;)

jest to jeden z filmów, który oglądałem z obrzydzeniem, po raz pierwszy do połowy, po raz drugi z ciekawośąci cały, ale w dalszym ciągu mam uczucie obrzydzenia na wspomienie......

Gość hush.......
bardzo miły blondyn - ten film zdaje niewygodne pytania. Tylko tyle. Jeśli wiesz, że byś tego nie zrobił, to co Cię w nim odrzuca? Manipulacja, kasa, bawienie się uczuciami i emocjami? A czy na to się nie natrafia na znajomych podwórkach?

bawienie się uczuciami, końcowe sekwecje filmu, dla niej to było całe życie a dla tego milionera, piardniecie

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
tak zgodziłabym się.

Nie pozwoliłbym. Nie wiem zresztą czy dalej patrzyłbym na swoją żonę w ten sam sposób, gdyby tylko rozważała zastanowienie się nad taką propozycją.

Gość asdfds
ja za darmo moge ktoras zgwalcic

Gość xaajiofj
tak

-\"ona nigdy nie popatrzy na mnie tak jak patrzyła na niego\" bardzo miły blondyn bawienie się uczuciami, końcowe sekwecje filmu, dla niej to było całe życie a dla tego milionera, piardniecie pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić/ Facet owszem rozbestwiony przez życie który myśli że może mieć wszystko... Ale moim zdaniem przesłaniem tego filmu jest to że nie można kupić miłości/możesz mieć człowieka (ciało) ale nie kupisz jego serca...

tak , nawet Beatlesi śpiewali , przed laty nie kupisz mojej miłości....

Gość oooobvddx
"tak , nawet Beatlesi śpiewali , przed laty nie kupisz mojej miłości...." Jakiej miłości? To tylko seks. :) Kiedys pamietam zadano to pytanie znanym facetom - aktorom polskim. Jeden powiedział "tak, zgodziłbym się. Gdyby moja żona była mądrą kobietą, również by się zgodziła". Prawda jest taka że to własnie propozycja dla ludzi dojrzałych, pewnych swojej miłości. Ci w filmie raczej pewni nie byli. Ja osobiscie też bym się zgodziła.

czy byli pewni??? hhmm.. nie poradzili sobie z tym 'problemem" jak w życiu.... ludzie rozstają się nie dlatego że przestali się kochać tylko dlatego że przerosły ich problemy... a potem się okazuje że życie bez siebie jest puste że nie potrafią bez siebie żyć.. ...w ostatecznym rozrachunku jednak miłość wygrała Ja bym nie poszła, pieniądze nie maja dla mnie tak istitnego znaczenia :))

odpowiadając na pytanie, nigdy bym się nie zgodził na taką propozycję, a jeśli bym sia zgodził, byłby to definitywny koniec mojego życia, bo żona by się o to postarała, bo gówno to się w kiblu wodą spłukuje......

biorąc pod uwagę, że jesli nie wygram w totka nie mam co liczyc na milion :O a szansa wygrania go przeze mnie jest równa prawie zeru :( mysle ze tak :P i tak bym go przekonywala, ze tez widzialby samme plusy ja piernicze, dziewczyny mają po 20-30 partnerów bo tak lubią dlaczego ja nie mialabym miec tego jednego za milion dolców ? :O mialabym przynajmniej na mieszkanie, samochod i super podroz ;) jeszcze pomyslalabym o wlasnym biznesie ;) mozecie sobie mowic ze jestem jak dziwka :P ale przynajmniej nie udaje, wole przezyc cale zycie w luksusie za 10 minut upodlenia, niz cale zycie z myslą ze taka forsa przeszla mi kolo nosa bo moje sumienie i moralnosc na to nie pozwolily :P raz sie zyje, dlaczego więc odmowic sobie takiego przyplywu gotówki? jesli myslicie, ze te wszystkie wschodzace gwiazdeczki dochodzą na szczyt przez wlasny talent...to ;) pozdrawiam wszystkie umoralniajace świat kapłanki, które za swoją misję uznają zlinczowanie mnie ;)