Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgce

ostanio zauwazylem ze podobaja mi sie

Polecane posty

Gość bgce

kobiety z krotkimi wlosami..

Gość dyskusjamiedzynarodowa
tak jasne :classic_cool:

Gość jestes kryptogejem

Gość jak to zrobić rozsądnie
g

jak kobieta ma ładną twarz to nie potrzebuje długich włosów, które bywają często jedynym atutem:P mam dosyć krótkie włosy:P

Moje zdanie.Kobieta to długie nogi(jak się nie ma to od tego są obcasy), jedrne piersi,długie paznokcie i długie włosy. Niezaleznie od stylu. Ale o gustach sie nie dyskutuje:-)

No jestem prawie ideałem, długie włosy, długie nogi, długie paznokcie... tylko te piersi... też mam długie. :D

Gość do rzeczywistość
dziwne masz poglądy co do tych włosów...to według ciebie chociaż dziewczynie nie pasują długie włosy to mimo wszystko powinna takie mieć?...bo zauważ że nie wszystkim dziewczynom pasują długie,niektóre wyglądają jak pół duupy za krzaka...albo mają rzadkie i związane w kitkę leżą im na plecach jak mysi ogon...no ale ważne że mają długie włosy :O:O

No takie są moje poglądy. Wiem, że faceci lubia długie włoasy jaki by nie były. Rozdwojone,szopa ale długie. Nie wiem tak poprostu myslę.

Gość do rzeczywistość
a ty jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość 77koala
Zgadzam się z rzeczywistość. Kobieta = długie włosy. I tyle. Dla mnie nawet najpiękniejsza twarz po prostu nie istnieje, jeśli jest okolona krótkimi włosami.

Gość do rzeczywistość
tylko nawet najpiękniejsza twar będzie brzydko wyglądać gdy danej kobiecie nie pasują długie włosy...

Gość kup go
jasne jasne, a widzieliście jak wyglądają starsze kobiety z długimi włosami? jak czarownice

I Skłodowska-Curie też miała długie, taka śliczna była. I Kopernik też raczej dłuższe, do ramion miała. Coś w tym jest...

Gość 77koala
Wy macie swoje zdanie, ja swoje. Jestem facetem i mówię wam po prostu że prawie wszyscy faceci wolą długie włosy. I nie ma czegoś takiego jak "nie pasuje". Domyslam się że o tych krótkich piszą głównie kobiety które mają krotkie.

Gość crazy nut
ja wypowiem się na moim przykładzie....mam krótkie włosy bo w długisz wyglądam po prostu strasznie,kompletnie mi nie pasują...kiedyś zapuszczałam ale i tak wróciłam do krótkich bo w nich wyglądam ładnie...każdy mi mówi że w krótkich wyglądam o wiele lepiej...nawet mój mąż :)

Gość do rzeczywistość
i sama masz pewnie długie łosy dlatego twierdzisz że długie są super a krótkie bleee :O

Gość 77koala
Krótkie włosy postarzają. Pamietacie taką brazylijską aktorkę Letitia coś tam, w serialu miala długie włosy i wyglądala na 25 lat, w jak przyjechala do Polski, miała krótkie i wyglądala na 40. Aha - do kogoś tam wyzej kto napisal że starsze kobiety z długimi włosami wygflądają okropnie. Rozumiem że starsza babka musi mieć krotkie i do tego nieśmiertelną trwała? Gdyby przed facetem postawić dwie identyczne dziewczyny, załóżmy o tym samych charakterach (np bliźniaczki), jedna z długimi włosami, druga z krótkimi, to kazdy wybierze tę z krótkimi. No ale wasza strata. :P Ja zawsze wolałem długowłose, więc wy z krótkimi po prostu robicie długowłosym mniejszą konkurencję :)

Gość crazy nut
77 koala---> co ty mówisz że nie ma czegoś takiego jak ''nie pasują''...oczywiście że jest...i sama jestem tego przykładem

a co mnie to obchodzi jak wygladaja starsze? :D jak sie zestarzeje to zetnie i tyle... Ps Chopin miała burze włosów a byla super laską :P

Gość 77koala
sorry, mialo być - kazdy wybierze tę z dlugimi

Jetsem dziewczyna ale mam bardzo dobry kontakt z facetami zawsze miałam. faceci maja rózne typy. Niektórzy blondynki, niektórzy brunetki. Wiekszość woli szpilki i mini ale są tacy, którzy uwielbiaja adidasy i bluzy. Jedni lubią jak sie dziewczyna maluje , inni nie ale każdy facet lubi długie włosy i juz niezaleznie jakie są.

Gość 77koala
racja Kazdy woli, chociazbyscie się ostro sprzeciwiały

Taaaa postarzaja krótkie ciekawa teoria:D Długie włosy czasem nie pasują. Mnie nie. Wygladam strasznie w długich. Po prostu makabra. Nie będe sie oszpecać bo faceci wola długie.. niech wolą ale bez mojego w tym udziału:P

Gość 77koala
tamari - nieprawda, to stary pogląd, krótkie włosy postarzają

Gość Ludzie nie maja co robic z
a jakie to sa wg was dlugie wlosy :P bo dla niektorych dlugie to juz do ramion a dal innych dlugie to do pasa :/

Gość crazy nut
haha :D...ja w krótkich właśnie wyglądam mlodziej i ładniej...ale taka jest też prawda ze nie kazdemu pasują krótkie włosy...moja fryzjerka kiedyś stwierdziła że mam typową głowę do krótkich włosów,nawet włosy nd czołem i z tyłu rosną pi podobno typowo do krótkich...kiedyś mi się pytała czy miałam kiedykolwiek długie włosy,jak odpowiedziałam że tak to stwierdziła że chyba niedobrze w nich wyglądałam..i miała raję....a co do podobania się mężczyzną: mój mąż woli krótkie włosy :)