Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limey

podzial obowiazkow

Polecane posty

Gość limey

witam, chcialam zapytac jak wyglada u was podzial obowiazkow z mezem lub chlopakiem ktorym mieszkacie. czy komus udalo sie "wyszkolic" faceta? jesli tak to podajcie recepte bo mi niestety sie to nie udaje :-( sama musze wszystko a jak mu cos wypomne to jest foch i sie nie odzywa przez pare dni................

Gość wiesz......
my sie dzielimy obowiazkami ale ja walczylam o to od pierwszego dnia jak tylko zamieszkalismy razem ;-) to byla droga przez meke ale jest ok ;-) warto było

Gość lolka pale sobie
najlepeij z nimpogadaj powiedz ze sama przecieznie mozesz robic za was dwoje np ty scierasz kurze on odkurza dywany.przeciez sama nie mozesz zapieprzac za przeproszeniem.ja z moim sie kloce nawet o gotowanie bo i ja i on lubimy urzadowac w kuchni hehe:) jak dlugo jestescvie ze soba jaki wiem?moze za mlody i jeszce glupiutki nie wie co to zycie

Gość limey to po co to robisz
najlepsza metoda na 'wyszkolenie' jest totalne olanie sytuacji i przykladanie sie do domowych spraw w takim samym stopniu co on - gwarantuje ze po tygodniu zacznie mu to przeszkadzac. TYlko nie rob z siebie matki teresy, nei zmywaj naczyn po nim - niech stoja, nie wycieraj podlogi w lazence jak nachlapie... nie rozumiem skad u kobiet taki pęd do wysługiwania facetow

Gość wiesz......
nieeeee to nie na kazdego dziala niestety. moj moglby spokojnie mieszkac w syfie. w moim przypadku zawiodla i ta metoda, zawiodla i spokojna rozmowa dopiero karczemna awantura przyniosla efekty. cxasem i tak trzeba :-(

Gość limey
u mnie niestety ani awantura ani rozmowa anie nic. jak strajkuje to focha strzela i chce sie wyprowadzac... mysli ze jak zarabia wiecej to wszystko mu wolno.... jestesmy razem 5 lat wiec to juz troche czasu. chyba poprzestawialo mu sie w glowce po wyjazdach za granice. doceniam to ze on pracuje ciezko, ze robi wszystko zeby nam sie zylo, ze remontuje nasze mieszkanko jak ma wiecej czasu, ale on w ogole nie widzi kiedy ja cos robie. to jest takie dolujace :-( nie powinno tak byc ale chyba musze podjac drastyczne kroki jak go za drzwi wyrzuce to moze sie otrzasnie...........